Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το πετάξω από το παράθυρο αλήθεια. Λοιπόν εγώ είμαι συνδεδεμένος στο router μέσω ethernet. Συνήθως έχω και μόνιμα το κινητό μέσω wifi.

Κάθε φορά που ανοίγει η αδερφή μου το laptop της και συνδέεται στο router πέφτει το Ιντερνετ. Μετά από λίγο έρχεται πάλι αλλά ξαναπέφτει. Σήμερα παίζει να έπεσε 10 φορές σε μισή ώρα. Είχα βάλει να ανεβαίνει και ένα βίντεο που έκανε κάνα 2ωρο και ενώ ήθελε άλλα 8 λεπτά να ανέβει τσουπ σκάει η αδερφή ανοίγει το laptop και μαντέψτε...

Δεν το βλέπω καλά το routerάκι όχι τίποτα άλλο αλλά μένω και ισόγειο και δεν θα πάθει πολλά άμα το σουτάρω.

HELP!

Δημοσ.

πιστεύω πως ίσως έχει πρόβλημα το router. το laptop το συνδέεις με wifi φαντάζομαι; δοκίμασε να συνδέσεις το laptop με καλώδιο να δεις εάν σου κάνει τα ίδια. επίσης δες εάν μπορείς να αλλάξεις του router με άλλο μην τα έχει παίξει το router. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

δοκίμασε να ανανεώσεις το firmware του router

είχα ένα αντίστοιχο πρόβλημα (σε παλιό της router της cosmote έπεφτε το internet) και έτσι λύθηκε

Επεξ/σία από aue
Δημοσ.

Αν έχεις hol είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.

Το ανεφερα 3 φορές ως πρόβλημα. Δυστυχώς την δευτερη έπεσα σε ηλίθιο εκπρόσωπο. Επέμεινα. Ξανακάλεσε την επόμενη. Μου το άλλαξαν. Εδώ και 3 μήνες κανένα πρόβλημα!

Δημοσ.

Αν είναι 6ετίας πιθανώς να χρειάζεται ένα καινούργιο τροφοδοτικό. Λόγω ηλικίας το τροφοδοτικό δεν μπορεί να δώσει πλέον τα σωστά αμπέρ, οπότε όταν το Router πρέπει να μοιράσει σε πολλούς "πελάτες" ζορίζεται και "κλάνει". Λογικά αν μπεις μέσα στο μενού του, στην καρτέλα του WiFi παίζει να σου εμφανίζει χαμηλή ταχύτητα ή να έχει διακυμάνσεις. Δλδ. αντί να λέει 54Mbps θα δείχνει 22Mbps, 11Mbps, κλπ.

Είναι σύνηθες φαινόμενο, γενικά στα Router, να υπολειτουργούν όταν γεράσει το τροφοδοτικό. Τα ζω καθημερινά (δουλεύω ως τεχνικός πεδίου σε Πάροχο)...

Δημοσ.

Το είχα πάθει και εγώ σε thompson σε ενα φίλο

άνοιγα το μακ και του επεφτε η συνδεση, είτε από macos είτε από windows

αν έμπαινα απο το κινητό δε γινότανε τίποτα.

όχι πως ασχολήθηκα γενικότερα αλλα φαντάζομαι με αλλαγή firmware παίζει να στρώσει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...