ST0RM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα. Τα τελευταια χρονια επαιζα gg empire αλλα επιδη ποια εγινε μονο για τους ¨ματσο¨ το αφησα. Τελος παντων, τωρα ψαχνω καποιο αλλο παιχνιδι που να μοιαζει. Αρχισα tribal wars αλλα δεν.... Εσεις παιζεται κανενα για να μου προειτενετε ? Αλλα μονο αμα ξερε, μην κανετε αντιγραφη-επικολληση οτι ξερετε απο καμια λιστα απο τον θειο γουγλη(οτι βρηκα εκει ηταν για τα μπαζα, χωρια που πολλα μονο στρατηγικα δεν ηταν). Ευχαριστω !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 World of Tanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmhtrhs99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 StarCraft 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 clash of clans (android and ios game) και ωραιο και οχι και τοσο time-consuming, well kind of Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Xcom?Civ? Skylines? Δεν μας είπες και τι σου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όλα είναι για τους ματσό, εκτός εάν διαθέτεις απεριόριστο χρόνο και φτιάξεις δεκαπέντε accounts. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ST0RM Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Clash Of clans αρχισα αλλα επιδη ειναι στο tablet μου δεν μπορω να το παιξω. Την περισσοτερη ωρα ειμαι στον υπολογιστη. Το world of tanks δεν το εχω παιξει η αληθεια ειναι, αλλα απο τα walkthrough δεν το βλεπω για τα γουστα μου... Το starcraft2 και τα αλλα δεν τα ξερω... headbanger ψαχνω ενα παιχνιδι, σαν το GG empire. Δηλαδη, να εχω ενα καστρο παραδειγμα, να φτιαχνω στρατο, να κανω επιθεσεις, να στελνω αμυνες και να μου στελνουν αμυνες, μεταφορα πορων κ.τ.λ κ.τ.λ Miracle Worker ναι... ειναι ετσι και δεν ειναι ετσι.... Τα περισσοτερα παιχνιδια στην αρχη δεν ψαχνουν το χρημα. Συνηθως τα πρωτα 2-3 χρονια της υπαρξης τους. Απο εκει και μετα βαζουν νεα εβεντ, νεα αντικειμενα και διαφορες νεες χαζομαρες, που τις περνουν οι λεφταδες και μετα χαλαει ολο το παιχνιδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ravend Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ε starcraft2,ολα τα αλλα ειναι φτηνοτατα υποκαταστατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogos47 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 παιδαι μην ξεκινητε το wot δεν σταματιεται με τπτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Clash Of clans αρχισα αλλα επιδη ειναι στο tablet μου δεν μπορω να το παιξω. Την περισσοτερη ωρα ειμαι στον υπολογιστη. Το world of tanks δεν το εχω παιξει η αληθεια ειναι, αλλα απο τα walkthrough δεν το βλεπω για τα γουστα μου... Το starcraft2 και τα αλλα δεν τα ξερω... headbanger ψαχνω ενα παιχνιδι, σαν το GG empire. Δηλαδη, να εχω ενα καστρο παραδειγμα, να φτιαχνω στρατο, να κανω επιθεσεις, να στελνω αμυνες και να μου στελνουν αμυνες, μεταφορα πορων κ.τ.λ κ.τ.λ Miracle Worker ναι... ειναι ετσι και δεν ειναι ετσι.... Τα περισσοτερα παιχνιδια στην αρχη δεν ψαχνουν το χρημα. Συνηθως τα πρωτα 2-3 χρονια της υπαρξης τους. Απο εκει και μετα βαζουν νεα εβεντ, νεα αντικειμενα και διαφορες νεες χαζομαρες, που τις περνουν οι λεφταδες και μετα χαλαει ολο το παιχνιδι.... Με αυτά που είπες ξεκίνησες Tribal Wars και δεν σου άρεσε? Πάλια που έπαιζα(ένταξει μιλάμε για κάψιμο με 3 co - play και 24/7 ενεργός ο λογαριασμός) είχε ωραίο κόσμο και πέρναγε πολύ (ΠΟΛΥ) γρήγορα η ώρα.. Βέβαια όλα αυτά αν μπεις από την αρχή ενός κόσμου και θες να πίασεις ranks και να μπεις σε καλή φυλή(Γιατί συνήθως είναι από πριν κανονισμένες).Αν μπεις αργότερα δεν χρειάζεται τόσο τρέξιμο και μπορείς να ανέβεις γρήγορα με βοήθεια από φυλή.. Τι τα θυμήθηκα τώρα.. Ωραίες μέρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Τσέκαρε και το Rise of Nations, παίζει στα 4 ευρώ στο steam αν δε κάνω λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshd3000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 world of warships... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 -Warcraft 3: Reign of chaos και το expansion The Frozen Throne (πιο παλιό αλλά καλό) -Civilization Beyond Earth Επίσης μια λύση είναι όταν έχεις βρει ένα παιχνίδι που σου αρέσει, προσπάθησε να το παίξεις στο πιο δύσκολο επίπεδο, θα σε πάρει αρκετό καιρό να το τελειώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 StarCraft 2 Ακριβώς! [Και δεν φταίμε εμείς αν κολλήσει τελικά ο TS ] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 World of Tanks και World of Warships είναι MOBA που ελέγχεις έναν από την ομάδα...πώς τα λέτε στρατηγικής; Σε λίγο θα πούμε τα Dungeon Keeper ότι είναι First Person Shooters γιατί μπορείς να ελέγξεις από πρώτο πρόσωπο τα units... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα