Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.

Οχι την δευτερη με το VA panel.

H πρωτη ειναι καλη αν εχεις amd gpu που εκμεταλλευεται το Freesync. Υποψιν οτι οι Samsung PLS συνηθως εχουν αρκετο glow, πρεπει να καθεσαι σε τουλ. 70 ποντους αποσταση για να μην ειναι ενοχλητικο. 

Γενικοτερα ομως η καλυτερη επιλογη σου ειναι η σχεδον glossy HP 27xw, με εξαιρετικα ζωντανα και ακριβη χρωματα και αριστες gaming επιδοσεις.

https://www.skroutz.gr/s/8012199/HP-Pavilion-27xw.html

Δημοσ.

Δεν ξερω καν αν θα παιξει αυτη η οθονη gaming θα μπει απλα σε mac και θελω κατι πολυ καλο

Παρε την ΗP τοτε. Ειναι παρα πολυ καλη.

Δημοσ.

Σε σχεση με την samsung PLS η διαφορα ειναι μεγαλη με την HP η ειναι ομοιες ??

Η HP ειναι κορυφαια οσον αφορα την ζωντανια στα χρωματα και την πιστότητα τους χαρη στο καλο της panel και το σχεδον glossy coating της, ειναι σχεδον glow-free με καλη αντιθεση, εχει αριστο overdrive με οσο το δυνατον λιγοτερο ghosting και ελαχιστο input lag. Η Samsung ειναι καλη στα παραπανω, με εξαιρεση το glow το οποιο ειναι αυξημενο, αλλα οχι τοσο καλη, και δεν εχει και τοσο ελαφρυ coating.

Δημοσ.

Βλέπω οτι την διαφημίζεις την HP 27xw με την πρώτη ευκαιρία, προφανώς την έχεις και κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Είναι και για εμένα στις πρωτες μου επιλογές. το 1080p σε 27αρα δεν θα είναι πρόβλημα; και σε σχέση με την Dell UltraSharp U2515H ποια είναι η γνώμη σου δεδομένης της καλύτερης ανάλυσης της δεύτερης.

Δημοσ.

Δεν μπορεις να συγκρινεις αυτα τα δυο μονιτορ. Η Hp ειναι 1Κ στα €280 και η dell ειναι μικροτερη σε ιντσες 2Κ και κοστιζει €350. Αν εχεις τουμπανο pc που σηκωνει το 2Κ στα παιχνιδια με ικανοπιοιτικα fps (40 - 60) τοτε οκ να πας στην dell, αλλιως οχι.

Κατοχος 27αρας 1080p σου λεω οτι δεν ειναι προβλημα

Δημοσ.

Τούμπανο pc δεν έχω αλλα η αγορά της οθόνης δεν είναι για 1 χρόνο. Με τον καιρό για τέτοιες αναλύσεις δεν θα χρειάζεσαι και τούμπανο υπολογιστή. Οι αναλύσεις θα γίνουν οικονομικότερες. Την γνώμη σας θέλω να ακούσω γιατί και εγώ προς την hp κλίνω

Δημοσ.

Δεν καταλαβες. Δεν σου λεω οτι σαν οθονη ειναι ακριβη για το 2Κ που εχει. Σου λεω οτι το pc που χρειαζεσαι για να στηριξει αυτη την αναλυση ειναι ακριβο. Περιμενεις δλδ να παει η 980 απο €600 στα €200 ? και ο ι7 απο €350 στα €100 ? Δεν θα γινει ποτε φιλε. Το 2Κ gaming υπαρχει πολυ καιρο στην αγορα και παραμενει πολυ ακριβο

Δημοσ.

Τα χρωματα της HP ειναι καλυτερη, διοτι εχουν το ιδιο καλο panel (ισως η HP λιγο καλυτερο) αλλα με ελαφρυτερο coating. Φυσικα η ευκρινεια της Dell ειναι πολυ καλυτερη και εχει μεγαλυτερο real-estate, oποτε καποιος μπορει να την προτιμησει, ειδικα αν καθεται σε αποσταση μικροτερη των 60 ποντων απο την οθονη.

Δημοσ.

Η εγγύηση της HP είναι καλή;

Έχει σύνδεση dp η HP;

Δε ξερω ποσο καλη εγγυηση εχει, δε θα ειχα προσδοκιες ομως. Συννεονησου με το καταστημα αγορας για τη δυνατοτητα αμεσης αντικαταστασης αν παραλαβεις ελλατωματικο μοντελο.

Οχι δεν εχει. Εχει δυο HDMI.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...