Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εχω δει πολλα που κυκλοφορουν με πολλες θεωρητικα τουλαχιστον δυνατοτητηες sms ,email κλπ που δεν με ενδιαφερουν . Θελω απλα ειδικα οταν οδηγω να παιρνω τις εισερχομενες κλισεις ή να κανω εξερχομενες απο το κινητο που θα μεταβιβαζοντε στο bluetooth Δεν τα μπορω αυτα που μπαινουν στο αυτι . Αν δεν ειναι ρολοι ή κατι αλλο ευπροσδεκτο αλλα να ειναι οικονομικο . Τα smarthphone ρολογια που εχω δει θελουν πατημα κουμπιου για να δεις την ωρα που θελω αν γινεται να το αποφυγω και να δειχνουν συνεχεια την ωρα με απλο κοιταγμα. Ευχαριστω.
TheAccountant Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αμα ειναι στο ρολοι θα ειναι κατα πασα πιθανοτητα μαπα η ενταση ηχου. Θα προσπαθεις να ακουσεις. Εφοσον ειναι για το αμαξι οι λυσεις ειναι... ειτε να βάλεις αλλάξεις πηγη με μια που υποστηριζει Bluetooth και θα συνομιλεις κανονικα ακουγοντας απο τα ηχεια του αμαξιού ή θα πάρεις ενα bluetooth to 3.5 jack και θα το κοτσάρεις πάνω στην auxiliary της πηγής σου... αυτό κανα 5-10 ευρώ κάνει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω.Εχω πηγη 2din με bluetooth αλλα δεν δουλευει παντα ...Το 3,5 jack που λες τι ειναι ? Ειχα παλια σε αλλο αμαξι ενα τετοιο και ηταν πολυ καλο αλλα πανακριβο http://www.parrot.com/usa/products/bluetooth-hands-free-car-kits/ Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από Γιάννης Platano
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα