Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μεταφέρω μεγάλο όγκο δεδομένων περίπου 350gb από ένα φορητό με windows 7 σε ένα με windows 8.1 κάτι σαν backup του πρώτου για να δω αν μπορεί να τρέξει τα windows 10 ο φορητός αυτός.

Έχω εξωτερικούς σκληρούς αλλά δεν είναι κανένας άδειος και λέω να μη τους μπερδέψω και πάθω καμιά στραβή.

Υπάρχει εύκολος τρόπος με καλώδιο αν ναι και είναι εύκολο κανείς να μου περιγράψει τη διαδικασία αυτή.

Είδα στα windows 7 έχει μία διαδικασία εύκολης μεταφοράς αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στα 8.1 και έχω βαλτώσει.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Ότι καλύτερο για το 2016 σε όλους εδώ στο insomnia.gr

Δημοσ.

320 Gb με καλώδιο Ethernet, θα σου πάρει πάνω από 10 ώρες.

Εγώ θα σου πρότεινα να βγάλεις τον δίσκο που θέλεις να αντιγράψεις, να τον βάλεις σε μια εξωτερική θήκη USB, να την συνδέσεις στον άλλο υπολογιστή, και να κάνεις την αντιγραφή.

Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους.

Αν είχα βάλει το καλώδιο θα είχε δουλέψει κανονικά από την αρχή.

Όμως εγώ είχα συνδέσει τον επισκέπτη υπολογιστή σε διαφορετικό ssid στο ίδιο router γιαυτό και δεν μπορούσα να τα κάνω να δουν ο ένας τον άλλον. Να πω ότι δεν το βρήκα γραμμένο πουθενά στο διαδίκτυο αυτό.

Με το wifi διάβασα ταχύτητα γύρω στα 4 και στο ethernet σχεδόν 15 MB/s 

Με αυτές τις ταχύτητες άλλαξα και το χρόνο για την αναστολή των υπολογιστών στο "ποτέ" για να κοιμηθούμε λίγο.

Ενώ η μεταφορά συνεχίζονταν στο κρεββάτι βρήκα και αυτό στο διαδίκτυο για περισσότερη ανάγνωση http://www.pcsteps.gr/35216-δίκτυο-υπολογιστών-στο-σπίτι-windows/ αν και δεν χρειάστηκε στη περίπτωσή μου όλο και κάποιους θα βολέψει.

Συμπέρασμα όλα τα δικά σας στο ίδιο ssid  και των επισκεπτών σε διαφορετικό εκτός κι αν χρειάζεται η συνομιλία μεταξύ τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...