opretli Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ποσο περιπου θα κοστισει αλλαγη οθονης σε sony vaio fw31j μου εχει χαλασει.ευχαριστω
coolerman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ποσο περιπου θα κοστισει αλλαγη οθονης σε sony vaio fw31j μου εχει χαλασει.ευχαριστω απο ebay αγορά μόνο η οθόνη(77 ευρώ)
opretli Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το πηγα σε τεχνικο με ειπε θα δει τιμες παντος οθονη vaio θελω εγω ακριβος αυτο το μοντελο
coolerman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το πηγα σε τεχνικο με ειπε θα δει τιμες παντος οθονη vaio θελω εγω ακριβος αυτο το μοντελο vaio είναι "εμπορικό" όνομα,δεν έχει εσωτερικά "vaio" lcd panel. ενημερωσέ μας για την τιμή αυτή που παραθέτω στο μνμ μου #2,είναι συμβατή..καλό είναι να γίνει αλλαγή απο κάποιον που ξέρει.
opretli Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν ξερω ο τεχνικοσ θα μου τιμες αυριο ας μην ειναι και sony vaio ασ ειναι και αλλη αλλη οθονη αλλα να ειναι στην ιδια αναλυση που εχω στο vaio 1600x900
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα