Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, εδώ είμαστε. Ποιοι είναι οι κριτικοί κινηματογράφου που εμπιστεύεστε? Εγώ προσωπικά βλέπω πάντα κριτική πριν από μια ταινία για να μπω στο πνεύμα, ποτέ δεν βλέπω τυχαία κάτι και ότι κάτσει εκτός και αν χαζέψω στην τηλεόραση. Ο δικός μου go to κριτικός είναι από το youtube, τα χνώτα μας ταιριάζουν άψογα και είναι entertaining to watch . Αυτό με αφορμή μια κριτική για το Creed. Εγώ έχω την εντύπωση πως θα μου αρέσει η ταινία και ας περιγράφτηκε ως άθλια
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Eγω παντως τη συγκεκριμένη κριτικη για το creed την βρισκω εξαιρετικά υπερβολική. Καλό ήταν, το 2ο καλύτερο της σειράς μετά το Ροκυ Ι αλλά όχι τόσο καλό όσο το παρουσιάζει και φυσικά εκει που χάνει πολυ η κριτική του ειναι στο soundtrack, στα παλιά Rocky σου έμεναν 1-2 κομμάτια, σε όλα όμως εδώ τίποτα αυτός που το βρήκε εξαιρετικό μου κάνει εντυπωση.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ εμπιστεύομαι gavros10. Τυφλά. 3
mike299 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ηλίας Φραγκούλης Ο άνθρωπος είναι εγγύηση, οτι βαθμολογεί με 1 αστέρι είναι must see, ενώ όσα είναι με 5 ΜΑΚΡΙΆ :Ρ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν εμπιστεύομαι κανέναν κριτικό που μιλάει απόλυτα και δεν ξεχωρίζει στις κριτικές τις προσωπικές του ιδιοσυγκρασίες, πράγμα το οποίο αποκλείει το 99% των κριτικών, ίσως και παραπάνω. Συνήθως δεν έχουν συναίσθηση γιατί τους αρέσει κάτι ή δεν τους αρέσει, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν τα ίδια κριτήρια με διαφορετικούς τρόπους. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που μιλάει ο Doug Walker, γνωστός και ως Nostalgia Critic, επειδή είναι άνθρωπος που μπορεί να κατανοήσει τους λόγους που κάποιες ταινίες αρέσουν, έστω και αν τον ίδιο τον ενοχλούν κάποια πράγματα. Αλλά είναι κωμικός, όχι κριτικός. Υπόδειγμα κριτικής (κατά τη γνώμη μου), ο τρόπος που παρουσίασε στην εκπομπή του (όπου υποδύεται το χαρακτήρα του Nostalgia Critic) το Moulin Rouge, μια ταινία που γνώριζα πολύ καλά ότι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα μαζί της, είναι τρομερά αρνητικός κτλ. Παρόλα αυτά, έκανε μια παρουσίαση μέσα από την οποία θα περάσει τη γνώμη του χωρίς να προσβάλλει κανέναν που του άρεσε η ταινία, βάζοντας μάλιστα και ΠΟΛΥ νερό στο κρασί του, όπως και πρέπει. Εγώ περίμενα να ακούσω πολύ χειρότερα πράγματα. Το ίδιο συνέβη με το Matrix, για το οποίο έχει αρνητική γνώμη, αλλά τα παρουσιάζει τόσο ωραία, που δεν μπορείς να θυμώσεις μαζί του, καταλαβαίνεις την κριτική του.
gavros10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ εμπιστεύομαι gavros10. Τυφλά. Εγω εμπιστευομαι DeadOrganPlayer. Τωρα με την ψηφο σου, μπορεις και εσυ! (με τιμαει) 1
KilliK Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 κανέναν. Αλλά είναι κωμικός, όχι κριτικός. τι σημαινει αυτο; ολοι ειμαστε κριτικοι. δεν υπαρχει σχολη κριτικης που την τελειωνεις και παιρνεις διπλωμα εξειδικευσης. αν ο nostalgia critic ειναι ενας κωμικος ο οποιος κανει κριτικες ταινιων, ναι ειναι και κριτικος. Ηλίας ΦραγκούληςΟ άνθρωπος είναι εγγύηση, οτι βαθμολογεί με 1 αστέρι είναι must see, ενώ όσα είναι με 5 ΜΑΚΡΙΆ :Ρ επομενω μακρια απο TFA.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 τι σημαινει αυτο; ολοι ειμαστε κριτικοι. δεν υπαρχει σχολη κριτικης που την τελειωνεις και παιρνεις διπλωμα εξειδικευσης. αν ο nostalgia critic ειναι ενας κωμικος ο οποιος κανει κριτικες ταινιων, ναι ειναι και κριτικος Σημαίνει ότι τα σχόλια που κάνει έχουν ως στόχο να βγάλουν γέλιο, όχι να αποτελέσουν σοβαρό υπόβαθρο μελέτης, αξιολόγησης και ανάλυσης. Και όχι, δεν είναι όλοι κριτικοί. Το ελάχιστο πρέπει είσαι απόφοιτος (σχετικής) πανεπιστημιακής σχολής και να έχεις επενδύσει τον ανάλογο χρόνο μέσα σε ένα περιβάλλον όπου ζυμώνονται εδώ και χρόνια οι σχετικές ιδέες από πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους με ποικίλες κουλτούρες. Είτε έχει κανείς αντιρρήσεις με τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται, είτε όχι (εγώ ας πούμε, έχω πολλές αντιρρήσεις), η δουλειά του (αρχικά) είναι να συμμετάσχει στη συζήτηση και την εξέλιξη, φροντίζοντας να στηρίζει όλα όσα λέει με επιχειρήματα (και όχι ψευδοεπιχειρήματα, που ορίζονται με συγκεκριμένους τρόπους). Τέλος, συστατικό της επιστημονικής μεθόδου είναι ο έλεγχος και η επιβεβαίωση ή η διάψευση από ανεξάρτητους ερευνητές. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Τα σχόλια που πετάμε στο insomnia και πηγαίνουν στο πουθενά, δεν είναι κριτική. Το ότι όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν γνώμη, δεν συμπεριλαμβάνει και υποχρέωση των υπόλοιπων να τους παίρνουν στα σοβαρά. Και εγώ έχω δικαίωμα να πιστεύω ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη. Αυτό δε με κάνει επιστήμονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα