Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν περιμένεις να ανοίξουν 3 νήματα  για να πάρεις μια ζάχαρη την κάτσαμε την βάρκα trilo :-)

• Like 1
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

χεχεχ  την είχα δει πριν καμιά δεκαριά μέρες και λέω να αυτή πρέπει να είναι η ζάχαρη του ζίο, τώρα με το θρεντ του φλάου ήρθε πάλι στην επικαιρότητα και σιγουρεύτηκα οπότε την επόμενη φορά θα την τιμήσω  :D

Βέβαια μπορεί και να μη σου αρέσει...εμένα να φανταστείς μου τη χαρίσανε γιατί την πήραν και δεν τους άρεσε!

Δημοσ.

αν περιμένεις να ανοίξουν 3 νήματα  για να πάρεις μια ζάχαρη την κάτσαμε την βάρκα trilo :-)

χαχαχ όχι ρε την είδα λίγες μέρες πριν ανοίξει το θρεντ ο φλάου, απλά τώρα με το φλαουθρέντ ήρθε η επιβεβαίωση ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Εξάλλου ποιος αγοράζει ζάχαρη αν δεν διαβάσει αναλυτικό review???  :-)

Βέβαια μπορεί και να μη σου αρέσει...εμένα να φανταστείς μου τη χαρίσανε γιατί την πήραν και δεν τους άρεσε!

1,5 ευρώ στον κουβά, το πρώτο θα είναι;  B)

Δημοσ.

χαχαχ όχι ρε την είδα λίγες μέρες πριν ανοίξει το θρεντ ο φλάου, απλά τώρα με το φλαουθρέντ ήρθε η επιβεβαίωση ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. Εξάλλου ποιος αγοράζει ζάχαρη αν δεν διαβάσει αναλυτικό review???  :-)

1,5 ευρώ στον κουβά, το πρώτο θα είναι;  B)

Μόνο τόσο κάνει;

Δημοσ.

Εγώ πάντα καστανή εδώ και χρόνια, λόγω του γκόσσιπ ότι είναι πιο υγεινή. Μούφες τελικά;

Για αυτό που λέτε ότι η ζάχαρη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα.. ναι ισχύει.. αλλά και ποτέ να μη φάτε ζάχαρη, άμα δημιουργηθεί καρκίνος θα βρει τη γλυκόζη του, δεν έχει ανάγκη απο το να φάτε εσείς ζάχαρη. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η ζάχαρη πρέπει να καταναλώνεται ασταμάτητα. 

Ενδιαφέρον αυτό που λες και επειδη δεν έχουμε ιδέα πολλοί από μας, αν μπορείς εξήγησε, τι σχέση έχει ο καρκίνος με τη γλυκόζη; Γιατί όπως το γράφεις είναι σαν η γλυκόζη να επιδεινώνει τον καρκίνο

Επίσης είσαι όντως φλαουτίστας;

Δημοσ.

Μαύρη ζάχαρη

1. διαφορετική
  2. ίδια γεύση
  3. μικρότερη κατεργασία
  4. ακριβότερη
  5. ????
  6. profit

Yeah, yeah, but what about phase 5?

Πάντως πέρα απ'την πλάκα η καστανή (και η μαύρη) δεν έχει καθόλου ίδια γεύση με την άσπρη.

Ξεχωρίζει ακόμα και στα γλυκά, πόσο μάλλον ωμή

Δημοσ.

Βγες έξω στον δρόμο και ρώτα 100 (νέα) άτομα σχετικά με το αν τρώνε τρόφιμα με γλουτένη. Τα 99 (να μη γίνω και απόλυτη) θα σου πουν όχι.

Μαλλον το αντιθετο. Ελαχιστοι ασχολουνται ή γνωριζουν περι γλουτενης.

Δεν έχω φάει ποτέ καστανή και μαύρη.. έχουν διαφορά στη γεύση; Γιατί μακαρόνια άσπρα από ολικής καμία σχέση κακά τα ψέματα...

Ποια μακαρονια ειναι καλυτερα αστη γευση? Εχω πολλα χρονια να φαω ασπρα και εχω ξεχασει πως ηταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...