johnbond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βγες έξω στον δρόμο και ρώτα 100 (νέα) άτομα σχετικά με το αν τρώνε τρόφιμα με γλουτένη. Τα 99 (να μη γίνω και απόλυτη) θα σου πουν όχι. Από τα 100, πόσοι απ' αυτούς έχουν κοιλιοκάκη? Γιατί η δυσανεξία στην γλουτένη έχει παρόμοια συμπτώματα με την δυσανεξία στη λακτόζη. Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν που να κάνει διατροφή χωρίς γλουτένη..Όλοι οι νέοι τρώνε πίτσες,μακαρόνια και χάμπουργκερ. Σε ποιά χώρα ζεις; Η γνώμη μου είναι οτι για ορισμένες ασθένειες είναι ένα πολύ καλό βοήθημα η διατροφή χωρίς γλουτένη.
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν που να κάνει διατροφή χωρίς γλουτένη..Όλοι οι νέοι τρώνε πίτσες,μακαρόνια και χάμπουργκερ. Σε ποιά χώρα ζεις; Η γνώμη μου είναι οτι για ορισμένες ασθένειες είναι ένα πολύ καλό βοήθημα η διατροφή χωρίς γλουτένη. Αγγλία ζω. Οι περισσότεροι που ήξερα έλεγαν όχι στην γλουτένη χωρίς καν να ξέρουν τι είναι. Sigh Αν όντως βοηθάει κάποιον στο να μην λαμβάνει γλουτένη, ειδικά αν έχει πρόβλημα, σίγουρα, εννοείται. 1
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 'Ηθελα να πω ότι αυτή η υγρή μαύρη έχει καλύτερη γεύση για τα γούστα μου αλλά φοβάμαι το σχόλιο του Trilobite. 1
johnbond Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αγγλία ζω. Οι περισσότεροι που ήξερα έλεγαν όχι στην γλουτένη χωρίς καν να ξέρουν τι είναι. Sigh Αν όντως βοηθάει κάποιον στο να μην λαμβάνει γλουτένη, ειδικά αν έχει πρόβλημα, σίγουρα, εννοείται. Στην Ελλάδα σε διαβεβαιώνω οτι μια χαρά τρώνε όλοι γλουτένη. Ίσως απο μόδα να φάνε μια μέρα μακαρόνια ρυζιού αλλά μέχρι εκεί.
Flaoutistas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το θέμα μου με τη γλουτένη ότι ξαφνικά έχουμε τρελαθεί.. προσωπικά δεν την είχα ξανακούσει για τη δυσανεξία αυτή παρότι έχω περάσει από 2 βιοχημείες στη σχολή μου.. λυσσάξαν όλοι με τα προϊόντα χωρίς γλουτένη.. δηλαδή οι άνθρωποι αυτοί μέχρι τώρα πως ζούσαν; Τι προκάλεσε αυτό το ξέσπασμα, που πια εκπομπή μαγειρικής χωρίς να σου αναλύσει τη γλουτένη δεν υπάρχει..
saxos55 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τι προκάλεσε αυτό το ξέσπασμα, που πια εκπομπή μαγειρικής χωρίς να σου αναλύσει τη γλουτένη δεν υπάρχει.. Το άνοιγμα σε μια καινούρια αγορά ή μάλλον καλύτερα η δημιουργία μιας καινούριας αγοράς. Α, και το ότι τα προϊόντα χωρίς γλουτένη έχουν από 10% ως 50% διαφορά στην τιμή σε σχέση με τα απλά. Με μία λέξη: μονέδα
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω φάει ποτέ καστανή και μαύρη.. έχουν διαφορά στη γεύση; Γιατί μακαρόνια άσπρα από ολικής καμία σχέση κακά τα ψέματα... Έχουν κάπως πιο γεμάτη γεύση, είναι πιο νόστιμες θα μπορούσες να πεις.
Flaoutistas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα έφτιαξα μια γαλατόπιτα και έλεγα να βάλω καστανή να μη βάλω.. φοβήθηκα και δεν έβαλα
Vapir Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 τρώω ότι ζάχαρη έχουν τα γλυκά που τρώω , σε καφέ δεν βάζω γιατι γουστάρω σκέτο , με ζάχαρη ειναι εμετός άσπρη μαύρη δε μου λέει τίποτα έβλεπα βίντεο με ένα παιδί που δεν είχε δοκιμάσει ποτέ ζάχαρη με τι ευχαρίστηση έτρωγε φρούτα και λαχανικά και μετά σκέφτηκα τι ηλίθιοι είναι οι γονείς που δίνουν στα μωρά ζάχαρη , μετά αναρωτιούνται γιατι φτύνουν το φαγητό που τους δίνουν , αν και μερικές φορές απλά μαγειρεύουν άθλια. 3
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει ή λευκή,η καστανή και ή μαύρη ζάχαρη.Η μαύρη μάλλον έχει μελάσα και για αυτό είναι σαν κόλλα.Ομως όπου και να ζητήσεις μαύρη ζάχαρη στον καφέ,θα βάλουν καστανή.Αν προσέξετε οι περισσότεροι στις καφετέριες ζητούν με μαύρη εννοώντας την καστανή. Αν συνηθίσεις την καστανή στον καφέ και μετά αλλάξεις σε λευκή,σου φαίνεται περίεργη η γεύση.Και οι 2 γλυκίζουν αλλά η καστανή είναι πιο ωραία.Δυστυχώς έχει 3πλάσια τιμή+ απο την λευκή και δεν βρίσκεις φθηνή. 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν -υποθετικά μιλώντας- υπήρχαν τροφές που όσο τις καταναλώνουμε συστηματικά εκείνες μας αφαιρούσαν μέρες απο την ζωή μας, τότε η λευκή ζάχαρη θα ήταν πρώτη στην λίστα ! Με μια κουβέντα , δηλητήριο ! 4
Flaoutistas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ναι αλλά και η καστανή ζάχαρη δε διαφέρει... το θέμα είναι ότι είναι δισακχαρίτης και εκτοξεύει τη γλυκόζη στο αίμα κτλ.. αυτό ισχύει και για την καστανή..
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ισχύει,οτι είναι βλαβερή, ίσως λόγω της επεξεργασίας της.Ευθύνεται για την ανάπτυξη διάφιρων ασθενειών και τρέφει τα καρκινικά κύτταρα.
Adon1s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει ή λευκή,η καστανή και ή μαύρη ζάχαρη.Η μαύρη μάλλον έχει μελάσα και για αυτό είναι σαν κόλλα.Ομως όπου και να ζητήσεις μαύρη ζάχαρη στον καφέ,θα βάλουν καστανή.Αν προσέξετε οι περισσότεροι στις καφετέριες ζητούν με μαύρη εννοώντας την καστανή. Αν συνηθίσεις την καστανή στον καφέ και μετά αλλάξεις σε λευκή,σου φαίνεται περίεργη η γεύση.Και οι 2 γλυκίζουν αλλά η καστανή είναι πιο ωραία.Δυστυχώς έχει 3πλάσια τιμή+ απο την λευκή και δεν βρίσκεις φθηνή. Γιαυτο οταν παω στο tiday για καφέ αλλά και στα καφε που καθεσαι,επειδη παιρνω καπουτσίνο, απο το δοχειάκι με τις ζάχαρεα πριν φυγω περνω 5-6 φακελακια μαυρες για το σπιτι (εχω ενα κουτι εκακτης αναγκης για αμα τειωνει η μαυρη και θελω για να κανω ελληνικο) 1
duende Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 κοιτα, αν βαζεις την ιδια ποσοτητα μαυρης με τη ποσοτητα που εβαζες σε λευκη, θα γλυτωσεις θερμιδες επειδη ακατεργαστη εχει λιγοτερη γλυκαντικη "αποδοση" απο τη λευκη. αλλα θα ειναι λιγοτερο γλυκο αυτο που τρως/πινεις. η ιστορια με τη γλουτενη αν και εχει βαση, στο ελλαντα κατα 99% προμοταρεται λογω μοδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα