maou28 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 καλησπέρα,,έχω τα windows 7 Και μου εμφανίζει το ακόλουθο μήνυμα "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την έναρξη του C:\Users\user\AppData\Local\Extension Logo\Bin\ExtensionLogo.dll" Τι πρέπει να κάνω για να το διορθώσω;..Μου το εμφανίζει όταν ανοίγει
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον για κακόβουλο λογισμικό μου φαίνεται. Κάνε ένα scan με το ESET Online Scanner, με τις ρυθμίσεις όπως στην φωτογραφία:
maou28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το έκανα στην αρχή με το Malwarebytes Anti-Malware και είχε περίπου στα 830 αρχεία,,και μόλις έγινε ο καθαρισμός τότε μου εμφάνισε αυτό το μήνυμα
maou28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το δοκίμασα με τον τρόπο που μου είπες,,βρήκε κάποια μολυσμένα,,τα αφαίρεσε αλλά πάλι μου το εμφανίζει,,τι άλλο να κάνω;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δες στο msconfig στην καρτέλα εκκίνηση αν ξεκινάει κανένα περίεργο πρόγραμμα.
maou28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν βλέπω κάτι το περίεργο,,έχει κάποια στοιχεία από την Intel την Logitech και από την Creative
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν βλέπω κάτι το περίεργο,,έχει κάποια στοιχεία από την Intel την Logitech και από την Creative Το msconfig, δεν δείχνει τα πάντα που ξεκινάνε αυτόματα. Δες με το Autoruns αν ξεκινά κάτι ύποπτο. https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx
maou28 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φίλε μου σ ευχαριστώ πολύ για το πρόγραμμα,,το έτρεξα και το είχε και μέσα ως Extension Logo το ξετσέκαρα και δεν το εμφανίζει τώρα,,σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα