dopermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια ο γαμπρος μου εχτες αγορασε το συγκεκριμενο λαπ τοπ απο media markt και βαζω να δω την εγγυηση και τι να δω?????Εχεις κανεις αποψη επι του θεματος????
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια ο γαμπρος μου εχτες αγορασε το συγκεκριμενο λαπ τοπ απο media markt και βαζω να δω την εγγυηση και τι να δω?????Εχεις κανεις αποψη επι του θεματος???? κατέβασε το hard disk sentinel και δες ποσες ώρες έχει δουλέψει ο δίσκος. Εαν είναι στις 0,απλά το πρόγραμμα παίζιε να ξεκίνησε να μετράει απο την ημέρα που έφυγε (μάλλον) απ το εργοστάσιο ή άργησε να πωληθεί. Συνήθως δίνουν 1-2 μήνες περιθώριο(η dell που ξέρω πχ στο δικό μου το αγόρασα με το που ήρθε εδώ οπότε κέρδισα σχεδόν 3μήνες εγγύηση επιπλέον)
driverpit Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια ο γαμπρος μου εχτες αγορασε το συγκεκριμενο λαπ τοπ απο media markt και βαζω να δω την εγγυηση και τι να δω?????Εχεις κανεις αποψη επι του θεματος???? Εγώ σε άλλη περίπτωση με έναν HP ενός φίλου τούς έστειλα με mail την απόδειξη αγοράς και το διορθώσανε. 1
dopermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 κατέβασε το hard disk sentinel και δες ποσες ώρες έχει δουλέψει ο δίσκος. Εαν είναι στις 0,απλά το πρόγραμμα παίζιε να ξεκίνησε να μετράει απο την ημέρα που έφυγε (μάλλον) απ το εργοστάσιο ή άργησε να πωληθεί. Συνήθως δίνουν 1-2 μήνες περιθώριο(η dell που ξέρω πχ στο δικό μου το αγόρασα με το που ήρθε εδώ οπότε κέρδισα σχεδόν 3μήνες εγγύηση επιπλέον) Εγώ σε άλλη περίπτωση με έναν HP ενός φίλου τούς έστειλα με mail την απόδειξη αγοράς και το διορθώσανε. Ποιανου ειναι το λαθος τωρα???Media markt η lenovo????Πηρα τηλ στo media markt και μου ειπε να το παμε απο εκει να το δουν και οτι δεν τους εχει ξανατυχει.....Θα παρω και αυριο πρωι lenovo να δω τι θα μου πουν!!!Παντος μεσα βρισκω φακελους που εχουν δημιουργηθει 28-02-2015 δεν ξερω τι γινεται.... Επισης εχω αλλο ενα lenovo που ειχα αγορασει απο παιδι απο εδω και ενω μου ειχε πει οτι ειναι καινουριο η εγγυηση ειχε λειξει και απο αυτο...
driverpit Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποιανου ειναι το λαθος τωρα???Media markt η lenovo????Πηρα τηλ στo media markt και μου ειπε να το παμε απο εκει να το δουν και οτι δεν τους εχει ξανατυχει.....Θα παρω και αυριο πρωι lenovo να δω τι θα μου πουν!!!Παντος μεσα βρισκω φακελους που εχουν δημιουργηθει 28-02-2015 δεν ξερω τι γινεται.... Η φάκελοι είναι από την αρχική εγκατάσταση του λειτουργικού κοίτα με την lenovo μόνο αυτή μπορεί να διορθώσει την ημερομηνία. Τώρα αν δεν το δεχθεί το πας πίσω στα media markt πλήρη συσκευασία για αλλαγή. 1
anonymous-root Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λάθος. Η εγγύηση που δείχνει η Lenovo είναι αυτή από την ημερομηνία παραγωγής του laptop. Αν προσκομίσεις την απόδειξη αγοράς, τότε το χρονικό της όριο επεκτείνεται από την ημερμηνία αγοράς μέχρι το τέλος της περιόδου της εγγύησης
dopermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν υπάρχει λάθος. Η εγγύηση που δείχνει η Lenovo είναι αυτή από την ημερομηνία παραγωγής του laptop. Αν προσκομίσεις την απόδειξη αγοράς, τότε το χρονικό της όριο επεκτείνεται από την ημερμηνία αγοράς μέχρι το τέλος της περιόδου της εγγύησης Εισαι σιγουρος γιαυτο που λες????Αν ειναι να το αφησω ετσι να μην το ψαξω περαιτερω????Δηλαδη αν χασεις την αποδειξη κατι γινει μεσω σειριακου δεν γινεται τπτ?Τι πολιτικη ειναι αυτη?Γιατι το κανει αυτο?
Euclides Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η εγγύηση που δίνει η Lenovo είναι 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς που αποδεικνύεται με την απόδειξη. Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν αυτοί το registration.
dopermann Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Η εγγύηση που δίνει η Lenovo είναι 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς που αποδεικνύεται με την απόδειξη. Τους παίρνεις τηλέφωνο και κάνουν αυτοί το registration. Και αυτη η εγγυηση που τρεχει στο screenshot τι ειναι?Για πιο λογο λεει απομενουν τοσες μερες?
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και αυτη η εγγυηση που τρεχει στο screenshot τι ειναι?Για πιο λογο λεει απομενουν τοσες μερες? το είπαμε και πριν νομίζω η εγγύηση αυτή τρέχει απο την στιγμή που θα πωληθεί το λάπτοπ. Στο εξωτερικό δεν έχεις εγγύηση με την απόδειξη κλπ αλλα το κάνεις register και ανανεώνεται αυτόματα. Πάρε ένα τηλέφωνο τη lenovo την παρασκευή και ρώτησε τους για το συγκεκριμένο θέμα,το πιθανότερο είναι να σου πουν οτι με βάσει την απόδειξη σε καλύπτουν ασχέτως τι λεει η εγγύηση απ το πρόγραμμα. 1
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και κάτι ακόμα. Registration έκανες, ή περιμένεις η data base της Lenovo να ενημερωθεί με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος? https://www.lenovo.com/registration/
anonymous-root Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εισαι σιγουρος γιαυτο που λες????Αν ειναι να το αφησω ετσι να μην το ψαξω περαιτερω????Δηλαδη αν χασεις την αποδειξη κατι γινει μεσω σειριακου δεν γινεται τπτ?Τι πολιτικη ειναι αυτη?Γιατι το κανει αυτο? Όπως ακριβως λένε τα παιδιά παραπάνω.
OxiAlloBan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και κάτι ακόμα. Registration έκανες, ή περιμένεις η data base της Lenovo να ενημερωθεί με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος? https://www.lenovo.com/registration/ αν δεν πιάσει το παραπάνω λινκ, εγώ τα κάνω εγγραφή απο εδώ. http://shop.lenovo.com/gb/en/services-warranty/services_registration.html Τους επισυνάπτεις απόδειξη αγοράς και σε 2 μέρες η εγγύηση έχει επεκταθεί. 2
Dare-Devil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια ο γαμπρος μου εχτες αγορασε το συγκεκριμενο λαπ τοπ απο media markt και βαζω να δω την εγγυηση και τι να δω?????Εχεις κανεις αποψη επι του θεματος???? Mην δίνεις σημασία . 2 laptop lenovo G50-80 εχω αγοράσει και περίπου ένα χρόνο εγγύηση μου δείχνουν και τα 2. Σημασία εχει η απόδειξη αγοράς . Πολύ πιθανόν στην lenovo σου λένε στο περίπου με βάση τον σειριακό αριθμό πόσο εγγύηση εχει όπου μάλλνο υπολογίζεται απο την ημερομηνια παραγωγής . Η εγγύηση της lenovo στην Ελλάδα είναι 2 χρόνια . Εισαι σιγουρος γιαυτο που λες????Αν ειναι να το αφησω ετσι να μην το ψαξω περαιτερω????Δηλαδη αν χασεις την αποδειξη κατι γινει μεσω σειριακου δεν γινεται τπτ?Τι πολιτικη ειναι αυτη?Γιατι το κανει αυτο? Τί θες να γίνει μεσο σειριακού αριθμού ; Μέσω σειριακού αριθμού θα δουν την ημερομηνία παραγωγής και αν δεν έχει απόδειξη η εγγύηση θα τρέχει απο την ημέρα που παρήγαγαν το συγκεκριμένο laptop . Δηλαδή που είναι το παράξενο ; Αν χάσεις την απόδειξη να τους παρεις τηλ και να τους πεις παιδιά εγώ τότε το αγόρασα ; Ναι χαίρω πολύ θα σου πούνε και δίκιο έχουν !! EDIT: Η εγγύηση που σου λένε στο site είναι με βάση την ημερομηνία παραγωγής του μοντέλου όπου αναγράφεται κιόλας στο αυτοκόλλητο του λαπτοπ .
Green Dragon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 αν δεν πιάσει το παραπάνω λινκ, εγώ τα κάνω εγγραφή απο εδώ. http://shop.lenovo.com/gb/en/services-warranty/services_registration.html Τους επισυνάπτεις απόδειξη αγοράς και σε 2 μέρες η εγγύηση έχει επεκταθεί. Έκανα σήμερα εγγραφή στο link που δίνεις για δύο προιόντα, επισύναψα και τις δύο αποδείξεις και μέσα σε μία ώρα είχε ενημερωθεί η εγγύηση στο my account της lenovo! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα