carrypizza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορεις παρε official case της apple πιστευω ειναι καλυτερες σε εμφανιση και προστατευουν το κινητο απο γρατζουνιες. Η sillicone ειναι πιο προστατευτικη αλλα η leather εχει καλυτερη αισθηση στο χερι. Για την οθονη παρε ενα tempered glass εγω εχω το nillkin που ειναι εξαιρετικο
Dysfuntional Genius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν μπορεις παρε official case της apple πιστευω ειναι καλυτερες σε εμφανιση και προστατευουν το κινητο απο γρατζουνιες. Η sillicone ειναι πιο προστατευτικη αλλα η leather εχει καλυτερη αισθηση στο χερι. Για την οθονη παρε ενα tempered glass εγω εχω το nillkin που ειναι εξαιρετικο Καποιο λινκ για ολα αυτα σε παρακαλω πολυ! Αν δεν σου κανει κοπο! Επειδη αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια!
carrypizza Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Καποιο λινκ για ολα αυτα σε παρακαλω πολυ! Αν δεν σου κανει κοπο! Επειδη αυτη τη στιγμη ειμαι στη δουλεια! https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/356/Apple.html?keyphrase=6s+plus+apple+case https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=6+plus+nillkin+tempered
Dysfuntional Genius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ακόμα και οι θηκες της apple ειναι πανακριβες
kalogero Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχουν ενα καρό θήκες σε τιμές πολυ καλύτερες απο τις γνήσιες Πηρα γνήσια καφέ δέρμα και έκλαψα τα λεφτά μου ... Εγινε σε μια εβδομάδα χάλια - ξέβαψε κλπ Προτίμησε μια σε επώνυμες after market εταιρείες ..
Dysfuntional Genius Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Για να σας διευκολυνω, ψαχνω κατι κομψο, σχετικα φθηνο και να κανει δουλεια! Θελω να κανει ομορφο το κινητο και συγχρονως να το κραταει σε καλη κατασταση σε περιπτωση που χρειαστει να το μεταπουλησω!
Dysfuntional Genius Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Βασικα ακουσα οτι στις 11/1 ξεκινανε εκπτωσεις! Τα σκρουτζομαγαζα κανουν εκπτωσεις? Και αν ναι, αξιζουν?
T(r)OLEAS Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Οχι skyfon.φερνει απο βουλγαρια.μακρια Καλησπερα!! *Γερμανια! Απο οτι εμαθα μλις πριν λιγο απο το ιδιο το καταστημα..!
wolfskinn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Τελικα εχει ψωνισει κανεις απο skyfon; Απο τη στιγμη που η Βουλγαρια ειναι ΕΕ εχει καποια δοαφορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα