Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους ευχομαι :)

Αρχικα να ζητησω συγγνωμη αν το θεμα μου δεν βρισκεται στο σωστο section αλλα δεν ηξερα που να το γραψω! Θα το αντιγραψω και στο Apple hardware! Το προβλημα μου ειναι το εξης: Θελω να αγορασω ενα κινητο απο σκρουτζομαγαζο αλλα δεν μπορω να βρω ενα που να πληρει ολες τις προυποθεσεις! και επειδη δεν ειμαι και πολυ γνωστης των πραγματων θα σας παρακαλουσα να με βοηθεσετε! θελω το καταστημα αρχικα να ειναι αξιοπιστο, να μου προσφερει εγγυηση, δυνατοτητα αντικαταβολης καθως και αξιοπρεπη εξοδα αποστολης για λαρισα! Επισης βασικο κριτηριο ειναι οτι θελω να το παραγγειλω με τιμολογιο γραμμενο στην επιχειρηση μου! Ολα αυτα για iphone 6s plus 64 gb space grey! Ξερω οτι ισως να ζηταω πολλα αλλα θα παρακαλουσα οποιον ειναι σχετικος με αυτα, εχει χρονο και διαθεση να με βοηθησει! Συγχρονως θα συνεχισω και εγω την αναζητηση μου και αν βρω κατι θα σας ενημερωσω μηπως και βοηθησω και αλλους! Ευχαριστω εκ των προτερων! Θα παρακολουθω στενα το θεμα!

Δημοσ.

Στα πρώτα δύο καταστήματα βλέπω πολλές και καλές αξιολογήσεις. Από το 2ο έχω ψωνίσει προσωπικά κι όλα ήταν οκ. Τιμολόγιο κόβουν όλοι, αντικαταβολή επίσης νομίζω ότι κάνουν όλοι και τα έξοδα αποστολής για ένα τέτοιο ποσό είναι μάλλον άνευ σημασίας (3-4€).

Τσέκαρε και το bestbuy, καμιά φορά έχει καλύτερες τιμές.

http://www.skroutz.gr/s/7504991/Apple-iPhone-6s-Plus-64GB.html?from=autocomplete&keyphrase=iphone+6s+plus+64gb+space+gray

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...