Slogan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια πως μπορω να πιανω ιντερνετ με καλυτερο σημα γιατι ειναι στον κατω οροφο τωρα (modem) εχω ενα στικακι με κεραια αλλα θελω να πιανει περισοτερο υπαρχει τιποτα ? που να πιανει μεγαλυτερο σημα στο ιντερνετ ευχαριστω
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια πως μπορω να πιανω ιντερνετ με καλυτερο σημα γιατι ειναι στον κατω οροφο τωρα (modem) εχω ενα στικακι με κεραια αλλα θελω να πιανει περισοτερο υπαρχει τιποτα ? που να πιανει μεγαλυτερο σημα στο ιντερνετ ευχαριστω διάβασε αυτό
Slogan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση ομως εγω θα ηθελα κατι αλλο πχ αμα υπαρχει καποιο καλυτερο usb στικακι εχω τωρα ενα τπ λινκ των 10 ευρω... αμα υπαρχει κατι καλυτερο και δω διαφορα στην εμβελια του ιντερνετ να πιανει καλυτερο σημα αυτο? υπαρχει κατι τετοιο η κατι αλλο αλλα οχι καλωδια κτλπ
robin54 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Απο τις πιο δυνατες καρτες, για πολλες χρησεις και βαλεις μεγαλυτερη κεραια, ανεβαινει και αλλο. http://www.skroutz.gr/s/312424/Alfa-Network-AWUS036H.htmlΠαιρνω ιντερνετ απο το δευτερο στο ισογειο, με καλο σημα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από robin54
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα