Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Εβαλα εναν sandisk 64gb σ'ενα λαπτοπ turbo-x κ τον βλεπει Sata2 αντι sata3..Το chipset του MB ειναι HM76 κ απ'οτι ειδα υποστηριζει sata3..επιλογες το bios για πολλα δεν εχει μονο να επιλεξεις IDE η AHCI τπτ αλλο..Εχει κανεις ιδεα τι μπορω να κανω? Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν έχεις Windows 7, χρειάζονται drivers για το USB3:

https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Controller-Driver-for-Intel-8-9-100-Series-and-C220-C610-Chipset-Family

Τα Windows 8 και Windows 10, δεν χρειάζονται drivers.

Τι λειτουργικό έχεις, και ποιος είναι ακριβώς ο τύπος του υπολογιστή σου?

Δημοσ.

Win7 εχει..Τι εννοεις usb 3 drivers? Εχουν σχεση δλδ οι sata θυρες με τα usb? Το λαπτοπ ειναι το A15FD i7 3630qm 8gb ram..Το mb ειναι της pegatron

Δοκιμασα το λινκ που μου εστειλες αλλα δεν κανει! Το λαπτοπ εχει intel 7 series κ ο driver ειναι ο τελευταιος που εβγαλαν!

Δημοσ.

Win7 εχει..Τι εννοεις usb 3 drivers? Εχουν σχεση δλδ οι sata θυρες με τα usb? Το λαπτοπ ειναι το A15FD i7 3630qm 8gb ram..Το mb ειναι της pegatron

Δοκιμασα το λινκ που μου εστειλες αλλα δεν κανει! Το λαπτοπ εχει intel 7 series κ ο driver ειναι ο τελευταιος που εβγαλαν!

Sorry, γράψε λάθος.

Από κάτι άλλο που διάβαζα, μου κόλλησε στο μυαλό το USB3 αντί του SATA3.

Κακό πάντως δεν του έκανες που φόρτωσες τους USB3 drivers.

Αναφορικά με το SATA, έχεις φορτώσει τους drivers της Intel για το chipset?

Δημοσ.

Τα εχω βαλει ολα κ τι δεν εχω δοκιμασει αλλα τπτ..Δοκιμασα κ τον ssd στη θυρα του dvd τπτ κ εκει μονο sata 2..Με update του bios δεν ξερω αν αλλαξει κατι αλλα bios απο την pegatron δε παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...