Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό θα έχω στην κατοχή μου ενα φλίπερακι από ότι έχω δει δεν είναι σε ιδιαίτερα καλη κατάσταση.

Τα προβλήματα που παρατήρησα με μια γρήγορη ματια είναι: πρόβλημα στο display, μάλλον πρόβλημα στον ήχο, επίσης χρειάζετε γυαλισμα και ίσως αλλαγές στα λάστιχα.

Ξέρει κανείς κανεναν που να κάνει επισκευές σε λογικές τιμές???
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε λίγο καιρό θα έχω στην κατοχή μου ενα φλίπερακι από ότι έχω δει δεν είναι σε ιδιαίτερα καλη κατάσταση.

Τα προβλήματα που παρατήρησα με μια γρήγορη ματια είναι: πρόβλημα στο display, μάλλον πρόβλημα στον ήχο, επίσης χρειάζετε γυαλισμα και ίσως αλλαγές στα λάστιχα.

Ξέρει κανείς κανεναν που να κάνει επισκευές σε λογικές τιμές???

με ένα γρήγορα ψάξιμο βρήκα αυτό έχει και άλλα ψάξε και βάλε και μια αγγελία  

Δημοσ.

Το ξέρω υπάρχουν διαφορα. Απλά ρωτησα μηπως και ξέρει καποιος να μου συστήσει κάποιον.

Μπορείς να κάνεις μόνο σου μια ερευνά αγοράς θα αναφέρω ένα περιστατικό  κάποια στιγμή ήθελα μια πλακέτα την όποια δεν μπορούσα να βρω στο internet σε καλή τιμή άνοιξα όπως εσύ θέμα και μου πρότεινε ένα μέλος ένα μαγαζί το όποιο ήταν δικό του με πολύ ακριβότερο από αυτά που έβρισκα τελικά με αρκετά ψάξιμο βρήκα στην μίση τιμή από αυτό που πρότεινε. Εσύ ρωτά στα τηλεφωνά που βρίσκεις για τις επισκευές και ρωτά εάν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμή .

Δημοσ.

ξερει κανεις ποσο εχει ενα Williams Adams Family στην Ελλάδα?

εγκυκλοπαιδικα ενδιαφερομαι μονο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...