Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρα, μετα απο φορματ δεν μπορω να εκτυπωσω ή σκαναρω παρα μονο μεσω usb. Ειναι συνδεδεμενος κανονικα στο δικτυο. Ανοιγοκλεισα το μοντεμ τπτ.
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρα, μετα απο φορματ δεν μπορω να εκτυπωσω ή σκαναρω παρα μονο μεσω usb. Ειναι συνδεδεμενος κανονικα στο δικτυο. Ανοιγοκλεισα το μοντεμ τπτ. τους driver τους πέρασες από το cd ή από το internet και κατά την εγκατάσταση επέλεξες usd ή wifi ?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ολα τα εχω κανει και απο cd και ιντερνετ και wifi.
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ολα τα εχω κανει και απο cd και ιντερνετ και wifi. στον εκτυπωτή από τις ρυθμίσεις του επέλεξες το δίκτυο και έβαλες τον κωδικό σωστά είναι συνδεδεμένος με το δίκτυο (ασύρματο) Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από corsair04
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 yup, τον δειχνει κανονικα οπως βλεπεις που το δείχνει ότι είναι με wifi και δεν το βλέπω
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα ηταν greyed out νομιζω. Αλλιως πες μου που να παω να το δουμε
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εδω τον βλεπω κ στο δικτυο. Οταν τον βαζω με usb μου εμφανιζει εναν δευτερο. Τι παιζει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα