ZELOMOTH Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Τωρα τελευταια το avast εχει βαρυνει αρκετα αλλα εγω εδω και αρκετα χρονια αυτο χρησιμοποιω(αφου το pc μου το σηκωνει..) Σε καποιον με παλιο pc πριν λιγες ημερες που το εψαξα παλι το θεμα, εβαλα τελικα το avira αλλα στην εγκατασταση του ξετικαρισα τα παντα φουμαρα και μεταξωτες και του αφησα το βασικο real-time protect και ειναι αρκετα ελαφρυ και δεν αργει στο φορτωμα της εκκινησης... Μετα κι εγω νομιζω το eset και το 360 ειναι αρκετα καλα για παλιαντζουρες.... Και μην ξεχναμε οτι το θεμα ειναι τι χρηση γινεται στον υπολογιστη! Γιατι καποιος που ξερει και δεν παταει ο,τι να΄ναι, μπορει και χωρις antivirus ανετα να κανει την δουλεια του ενω καποιος που τουφεκαει στον γαμο του καραγκιοζη, και το καλυτερο να εχει στο φουλ, γεματος ιους και malware θα ειναι... 1
eliasjuve Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εμένα σε παλιό υπολογιστή παίζει μια χαρά το free avast. Μόνο που στην εγκατάσταση βάζω την ελάχιστη προστασία για να μην βάλει την υπόλοιπη "σαβούρα". 1
adi32 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2017 Μετα απο δοκιμη του Bitdefender ειπα να ξαναγυρισω στο Avast με τη νεα του εκδοση η οποια φαινεται ελαφρυτερη και δεσμευει αρκετα μικροτερη μνημη Εχει και καποια εργαλεια για τηγ βελτιστοποιηση του συστηματος αλλα στην pro εκδοση αλλα δεν το εχω τολμησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα