poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Επειδη απο το Avast ειμαι ευχαριστημενος αφου τοσα χρονια δεν περασε τιποτα σε πολλα pc με ασχετους χρηστες θελω να το κρατησω αλλα βλεπω οτι σε αδυναμα pc καπου τα κανει χελωνες Υπαρχει κανας οδηγος επιλογων για το πως το κανουμε πιο ελαφρυ ? ελπιζω να περνας μονο το antivirus και οχι ολη την suite που εχει μεσα και Firewall και κατι τετοια διοτι ειναι πολυ βαρυ χωρις λογο μετα.σκετο το antivirus ειναι μια χαρα. 1
zncisnikos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Το Bitdefender Antivirus Free είναι πράγματι πολύ ελαφρύ . Η τελεύτα έκδοσης είναι του 2014 και το Operating system: Windows XP SP3 32-bit, Windows Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8 όχι το 10. Έχει για εμένα μια μεγάλη παράληψη, δεν σου επιτρέπει να αποκλείσεις από τον έλεγχο files end folders. Δοκίμασα σχεδόν όλα avast, avg, panta, avira μέχρι και το Symantec endpoint protection. Και κατέληξα στα 360 Qihu total security free + το GlassWire firewall free που το συνοδεύει και το Malwarebytes Anti-Malware Free. Και για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου 1000/100 κάνω backup τον δίσκο με το λειτουργικό με ο free AOMEI Backupper Standard.
Beerloah Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το Avast! free Antivirus, εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια. Μπορώ να πω με σιγουριά, πως είναι πάρα πολύ αξιόπιστο και ελαφρύ. Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα ασφάλειας. Το προτείνω!
CHOLO Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 ΠΑΙΔΙΑ 360 ΤΟΤΑL SECURITY.ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ BITDEFENDER KAI ΠΡΟΣΘΕΣΕ 200 ΜΒ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ 360 ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ 1
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Για να πειτε ποσο ελαφρυ ειναι θα πρεπει να βλεπετε τι πορους τραβαει. Για δεστε μια......... 1
zncisnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Στην πρώτη περίπτωση είναι σε ηρεμία και την δεύτερη κάνει Scan.
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Για να δεις ολες τις διεργασιες στο details, οχι απο εκει φιλος........
zncisnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Φίλος RFC .. τα τρία προγράμματα επισημασμένα με κίτρινο είναι του Total security. Αν βγάζεις κάποια άκρη εσύ θα μου έκανες μεγάλη χάρη να μου εξηγήσεις τι γίνετε για να καταλάβω. Ευχαριστώ.
rfc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Βαρυ πολυ ειναι φιλε κατε εμε, το panda και το comodo που τα θεωρω και τα 2 πολυ καλα, δε τρωνε πανω απο 3-5ΜΒ μνημη idle
zncisnikos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 rfc Που και πως βλέπεις την χρήση μνήμης ( Βαρυ η Οχι)? TKS
techkid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 αν πάω από kasperky internet security που έχω τώρα σε Bitdfender Internet security θα ξελαφρώσει το λαπτοπ μου i5, τώρα με το κασπερσκυ το βλέπω να αργεί και θελω κάτι πιο ελαφρύ αλλά αποτελεσματικό
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τα τελευταία 5 χρονια χρησιμοποιώ το Avira, μια χαρα το βαζεις και το ξεχνας,ουτε ενοχλεί ουτε τίποτε.
eliasjuve Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το Bitdefender free πολύ καλό, μηδενική ρύθμιση αλλά πολύ μπλοκ ρε παιδί μου. Για να κατεβάσω με το jdowloader πρέπει να το κάνω disable. Αρκετά false positives και δεν μπορείς να κάνεις εξαίρεση σε αρχεία-φακέλους. Επίσης δεν μπορείς να κάνεις scan σε επιλεγμένους φακέλους από το interface του. Έβαλα avira free τους τελευταίους 2 μήνες και πάει καλά.
adi32 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Επειδη το avast που ειχα χρονια μου εκανε κατι περιεργα με το fifa εβαλα το Avira Βλεπω χαμηλοτερη χρηση μνημης αλλα να τρεχουν διαφορα Πρεπει να κλεισω καποια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα