Προς το περιεχόμενο

"ελαφρυ" antivirus?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bit defender free. Set and forget.

ειχα για πολλα χρονια το avast χωρις προβληματα ομως το τελευτ. χρονο βαρυνε.....υπερβολικα.

Αφου εψαξα για reviews gia FREE antivirus το BitDefender ητανε highly recommended απο τα free. Απο τοτε που μπηκε πραγματικα καταλαβαινεις τι παει να πει lightweight προγραμμα.

• Like 1
Δημοσ.

Oταν εψαχνα να αλλαξω απο MSE, το BitDefender στην κυρια σελιδα δεν ανεφερε κατι για free εκτος απο trial
οποτε και εκλεισα την σελιδα λολ.
Θα το δοκιμασω συντομα.

Δημοσ.

Έβαλα το BitDefender 2016 στα  10άρια που δίνεται δωρεάν για 6 μήνες. Ελαφρύ μου φαίνεται αλλά υπάρχει και ssd έτσι? Χρειάζεται όμως να ξετσεκάρεις 2-3 επιλογές γιατί αργεί να ανοίξει τον browser. Στα win 7 έχω F-secure γνήσιο (25 ευρώ) το οποίο επίσης είναι πάνλαφρο αλλά και εκέι υπάρχει ssd. Όμως το καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ ελαφρύ και συνάμα εξαιρετικό με κάτι δοκιμές που έκανα.

Δημοσ.

αν κατι ειναι βαρυ και ssd να εχεις αν σε σκιζει σε  πορους παλι θα φαινεται απλα λιγοτερο λογω ssd.

Δημοσ.

αν κατι ειναι βαρυ και ssd να εχεις αν σε σκιζει σε  πορους παλι θα φαινεται απλα λιγοτερο λογω ssd.

Σωστό αλλά έχει να κάνει και με το λειτουργικό. Τα 8 και 10 κάνουν καλύτερη διαχείριση πόρων από τα 7 χωρίς ωστόσο να υπάρχει και μεγάλη διαφορά. Προσωπικά με το F-secure ησύχασα. Και καλή προστασία έχω και περνά απαρατήρητο.

Δημοσ.

και το λειτουργικο και το Pc που θα το βαλεις.αμα ειναι οριακα σε μνημη πχ εκει θα φανει ακαριαια αν ειναι βαρυ.

• Like 1
Δημοσ.

Παλια το f-secure ηταν απαραδεκτο σε θεμα προστασιας. Αν θυμαμαι χρησιμοποιουσε την engine του mse. Τωρα δεν ξερω τι κανει.

Δημοσ.

Eβαλα το BitDefender free και ομολογω οτι δεν περιμενα να ειναι τοσο ελαφρυ
ακομα και με το virus shield (το τεσταρω προσωρινα, ισως γινει disabled).
Ουτε settings ουτε τιποτα, ξερο και απλο σαν το mse ή το defender.
Σε συνδιασμο με το malwarebytes να κανει deep scan μια στο μηνα/διμηνο ειναι super.
Στα Win10 σε ssd παιζει αναμεσα στα 2MB(!) με 45MB, αναλογα τι κανει.
Αυτα που ειχα δοκιμασει στο παρελθον ηταν σε ssd παλι αλλα καμια σχεση.

Thumbs up!

• Like 2
Δημοσ.

απλα καλο ειναι να ειναι και antispyware κατι ωστε να γλυτωνει καποιος να εχει δυο applications.βλεπε mse και bit defender που ειναι 2 διαφορετικα.

Δημοσ.

+1 για το BitDefender. Εδώ και κανά 6μηνο χρησιμοποιώ κι εγώ τη free έκδοση. Όντως είναι πολύ ελαφρύ, δε σε ενοχλεί και δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Επειδη απο το Avast ειμαι ευχαριστημενος αφου τοσα χρονια δεν περασε τιποτα σε πολλα pc με ασχετους χρηστες θελω να το κρατησω αλλα βλεπω οτι σε αδυναμα pc καπου τα κανει χελωνες

Υπαρχει κανας οδηγος επιλογων για το πως το κανουμε πιο ελαφρυ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...