Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα κουτακι που κανει convert δισκο sata αν ειναι sata σε Usb εξωτερικο.κοστος περιπου 10 -12 ευρω ενα Usb 3.0

υπαρχει και για Ide.

εδω εχει διαφορα

http://www.e-shop.gr/ypologistes-skliroi-diskoi-ssd-thikes-2.5-intson-list?table=PER&category=%C5%CE%D9%D4%C5%D1%C9%CA%C5%D3+%C8%C7%CA%C5%D3&filter-878=1

Δημοσ.

ααα οκ ευχαριστω δεν χρειαζετε κατι τρομερο δλδ??

http://www.e-shop.gr/natec-nkz-0275-rhino-25-sata-enclosure-slim-aluminium-black-p-PER.571773αυτο εδω πιστευω ειναι οκ

οτι παρεις οπως αυτο που εβαλες καλο ειναι να ειναι αλουμινιο.καλυτερη αποβολη θερμοτητας απο οτι ενα πλαστικο και ας ειναι τα πλαστικα πιο φτηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα χωρίς λόγο, θέλω και εγώ να μετατρέψω έναν hdd 500gb sata 3 και έναν υβριδικό (sshd) 1tb sata 3 σε εξωτερικούς για δυο λάπτοπ που έχω. Κοίταξα για θήκες usb 3.0 στο eshop και στο πλαίσιο και παρατήρησα ότι γράφουν συμβατές με sata 1 και 2.

Άραγε υποστηρίζουν sata 3 σκληρούς ή χρειάζεται άλλη θήκη συμβατή με sata 3;

Επίσης γράφουν ότι είναι κατάλληλες για hdd. Ο ένας από τους δυο όμως είναι υβριδικός (sshd). Θα ταιριάζει η θήκη ή θα υπάρχει πρόβλημα; 

Δημοσ.

Όσο αφορά τους sata δεν εχει σημασία οτι και να ειναι κάνει μια χαρά , τώρα για τον sshd πρόβλημα δεν θα υπάρχει απο θέμα σύνδεση αλλα μηπως δεν κουμπώνει καλα μεσα στο κουτάκι επειδή ειναι πιο λεπτός αν δεν κάνω λάθος αν και δεν νομίζω

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα χωρίς λόγο, θέλω και εγώ να μετατρέψω έναν hdd 500gb sata 3 και έναν υβριδικό (sshd) 1tb sata 3 σε εξωτερικούς για δυο λάπτοπ που έχω. Κοίταξα για θήκες usb 3.0 στο eshop και στο πλαίσιο και παρατήρησα ότι γράφουν συμβατές με sata 1 και 2.

Άραγε υποστηρίζουν sata 3 σκληρούς ή χρειάζεται άλλη θήκη συμβατή με sata 3;

Επίσης γράφουν ότι είναι κατάλληλες για hdd. Ο ένας από τους δυο όμως είναι υβριδικός (sshd). Θα ταιριάζει η θήκη ή θα υπάρχει πρόβλημα; 

θα παιξει απλα θεωρητικα μπορει να σου κοψει λιγο σε ταχυτητα.αλλα who cares.

και με τον υβριδικο δεν θα εχεις θεμα.και λιγο πιο λεπτος να ειναι θακουμπωσει μεσα στο κουτακι απλα μπορει να μεινει λιγο κενο.ο ακροδεκτης ειναι ο ιδιος  ετσι και αλλιως.στην χειροτερη αμα υπαρχει κενο απο κατω βαζεις κατι απλα να σηκωνει το δισκο ενα κλικ πιο πανω.τιποτα λαστιχενια ποδαρακια ισα να τον ανεβασει 1-2 χιλιοστα

Το πολύ πολύ να τον πάρω κοντά μου στο πλαίσιο να τον δω επιτόπου αν κουμπώνει σωστά. Thanks Spank.

το πλαισιο οταν ειχα παει ειχε κουτακια Usb2.0 και Usb 3.0 turbo x.δεν μου πολυαρεσαν ασχετα που επρεπε να τα παρω γιατι βιαζομουν.ειναι πλαστικα και γενικα ειναι τελειως κινεζια.με ουτε 1-2 ευρω παραπανω παιρνεις αλουμινενια απο κανα eshop πχ και εχουν και καλυτερη απαγωγη θερμοτητας.

Όσο αφορά τους sata δεν εχει σημασία οτι και να ειναι κάνει μια χαρά , τώρα για τον sshd πρόβλημα δεν θα υπάρχει απο θέμα σύνδεση αλλα μηπως δεν κουμπώνει καλα μεσα στο κουτάκι επειδή ειναι πιο λεπτός αν δεν κάνω λάθος αν και δεν νομίζω

Πιο λεπτος να ειναι ποιο χοντρος να μην ειναι γιατι δεν θα κλεινει το κουτακι.στο πιο λεπτος θα σφηνωσει το βυσμα αλλα και ακομα και να μην θες να παιζει καθολου πανω κατω λογω κενου βαζεις κατι μαλακο απο κατω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...