Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, και τι έγινε που χάθηκε το recovery partition ή που δεν έκανε recovery DVDs? Είναι εντελώς άχρηστα, γεμάτα bloatware. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας όταν αγοράσει laptop, είναι να κάνει format και καθαρή εγκατάσταση με μόνο τους drivers, και να διαγράφει το recovery partition που πιάνει τσάμπα μερικά Gb στον δίσκο. Αν θέλει να φορτώσει Windows 8, οι οδηγίες είναι εδώ: http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor 1
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 αν υπαρχει το partition λογικα αποτο recovery θα τον αφησει να φτιαξει τα dvd ειτε να κανει recover.επισης σε alienware εχω δει το recovery partition να το δινουν σε usb stick.ενταξει 2500 ευρω λαπτοπ αλλα και το κοστος ενα stick 8 gb πχ ή 16 ειναι πλεον γελοιο. το κακο ειναι οτι συνηθως οι περισσοτεροι το σβηνουν καταλαθος το partition αφου τα windows στην εγκατασταση το εμφανιζουν. εαν το partition είναι εκεί, με την εγκατάσταση του προγράμματος και αφού δει το partition οτι είναι οκ,το πρόγραμμα θα ενημερώσει το λειτουργικό και έπειτα θα φτιάξει τα dvd ή θα κάνει επαναφορά απ ευθείας,διαφορετικά δεν γίνεται κάτι αλλο,εκτος κ αν στα νεότερα μοντέλα απ το δικό μου έχει αλλάξει το συγκεκριμένο. Εχω φάει αρκετές ώρες να βρίζω σε παρομοιο λαπτοπ με το δικό μου με το συγκεκριμένο θέμα γι αυτό και τα γράφω με τόση σιγουρια.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, και τι έγινε που χάθηκε το recovery partition ή που δεν έκανε recovery DVDs? Είναι εντελώς άχρηστα, γεμάτα bloatware. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας όταν αγοράσει laptop, είναι να κάνει format και καθαρή εγκατάσταση με μόνο τους drivers, και να διαγράφει το recovery partition που πιάνει τσάμπα μερικά Gb στον δίσκο. Αν θέλει να φορτώσει Windows 8, οι οδηγίες είναι εδώ: http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor μαζι σου και σιγουρα ενα ετοιμο recovery ειναι γεματο με μπουρδες αλλα σκεψου οτι υπαρχουν και ατομα που δεν ξερουν να κανουν φορματ εστω και αν το θεωρουμε ευκολο.οπως ειδες ο φιλος ειπε οτι μπορει να το παει εξω να το φτιαξουν.αν ειναι να παει εξω να δωσει 50 ευρω καλυτερα ας περασει το ετοιμο recovery.και καλο θα ηταν να περασει 10αρια αμα ειναι αφου τα δικαιουτε. εαν το partition είναι εκεί, με την εγκατάσταση του προγράμματος και αφού δει το partition οτι είναι οκ,το πρόγραμμα θα ενημερώσει το λειτουργικό και έπειτα θα φτιάξει τα dvd ή θα κάνει επαναφορά απ ευθείας,διαφορετικά δεν γίνεται κάτι αλλο,εκτος κ αν στα νεότερα μοντέλα απ το δικό μου έχει αλλάξει το συγκεκριμένο. Εχω φάει αρκετές ώρες να βρίζω σε παρομοιο λαπτοπ με το δικό μου με το συγκεκριμένο θέμα γι αυτό και τα γράφω με τόση σιγουρια. και σε lenovo το ιδιο.μπορουσες να ξεκινησεις και με το recovery αλλα σε αλλα πρεπει να βαλεις το προγραμμα οπως ειπες και να το γραψεις σε dvd γιατι το boot σε Recovery δεν το ειχα βρει με κουμπι που το θεωρω βλακεια.
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά, και τι έγινε που χάθηκε το recovery partition ή που δεν έκανε recovery DVDs? Είναι εντελώς άχρηστα, γεμάτα bloatware. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας όταν αγοράσει laptop, είναι να κάνει format και καθαρή εγκατάσταση με μόνο τους drivers, και να διαγράφει το recovery partition που πιάνει τσάμπα μερικά Gb στον δίσκο. Αν θέλει να φορτώσει Windows 8, οι οδηγίες είναι εδώ: http://www.pcsteps.gr/14819-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-8-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/#_1__product_key__Belarc_Advisor Για τον απλό χρήστη που ούτε φορμάτ δεν ξέρει να κάνει,το partition είναι πραγματικά σωτήριο όμως. προσωπικά θα ξηλωνα με κανένα revo τα bloatware και θα το άφηνα όπως είναι(όπως και έχω κάνει στο δικό μου μετά απο κάποιο καιρό)
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τα περισσοτερα πραγματι σβηνουν απλα καποιες φορες τρως καμια ωρα να ξηλωνεις ολα τα αχρηστα.εξαρτατε το ποσο γνωστης ειναι καποιος.σιγουρα το να περασεις δικα σου windows και να βαλεις οτι θες εσυ οπως και να εχεις τους τελευταιους drivers και οχι πχ παλιους που εχει το recovery ειναι καλη φαση.γλυτωνεις να κανεις update drivers μετα και να ξηλωνεις κτλ.αλλα το παν ειναι ποσο πιανουν καποιου τα χερια. 1
Nikos0002 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν γιατί είμαι τουρίστας από αυτά και κατάλαβα τα μισά περίπου θα το παω να μου κάνουν φορματ και να μου βάλουν τα official 8 που μου έδωσε η dell για μετά το service..Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις αν και δεν κατάλαβα πολλά ☺☺
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 απλα θα μπορουσες να περασεις τα windows 10 μονος σου με το serial των windows 8 αρκει καποιος να σου δωσει ενα dvd των windows 10.η αναβαθμιση απο 8 σε 10 ειναι δωρεαν και ειναι πιο ωραια απο τα 8 και 8.1
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν γιατί είμαι τουρίστας από αυτά και κατάλαβα τα μισά περίπου θα το παω να μου κάνουν φορματ και να μου βάλουν τα official 8 που μου έδωσε η dell για μετά το service..Σας ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις αν και δεν κατάλαβα πολλά ☺☺ 8.1 να σου περάσουν με τη μια. Θα ενεργοποιηθούν αυτόματα απο το κλειδί που είναι στο bios.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 και να του βαλουν 8αρια τοτε θα κανει αυτοματα update στα 8.1.η dell βεβαια μπορει να εχει τα recovery disks και να τα πουλαει ενδεχομενως εκτος αν τα βρει πουθενα online
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 για να μπουν τα 8.1 πάνω απο τα 8,πρέπει να έχουν περαστεί καμια 150αρια updates των 8 και ύστερα εμφανίζεται η αναβάθμιση εαν θυμάμαι καλά Γι αυτο και λέω να βαλει 8.1 απ ευθειας.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 για να μπουν τα 8.1 πάνω απο τα 8,πρέπει να έχουν περαστεί καμια 150αρια updates των 8 και ύστερα εμφανίζεται η αναβάθμιση εαν θυμάμαι καλά Γι αυτο και λέω να βαλει 8.1 απ ευθειας. ναι αυτο ειναι αληθεια.πολυ wasted time.καλο ειναι οποιος τα περναγε να ειχε με ολα τα Updates μεσα.απλα πιο πολυ το ειπα μηπως το revovery υπαρχει και ειναι 8 αντι για 8.1. αν και εκει θα του βγαλει Update και για windows 10 μετα απο μερικα updates στα 8
shoco Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα. Εγω θα σου προτεινα να μιλησεις με το service της dell και να τους ζητησεις να σου στειλουν το dvd με το λειτουργικο. Εξηγησε τους οτι εχεις καταστρεψει το recovery partition. Εγω αυτο εκανα και την επομένη ηρθε κουριερ με το dvd. Fresh installation και ολα καλα.
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 απλα ελπιζω να μην πληρωσει κατι γιατι αλλες εταιρειες ζητανε λεφτα για αποστολη recovery.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα