Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα laptop dell inspiron αγορασμένο λιγο λιγότερο απο 2 χρόνια..Ξαφνικά έσβησε πηρα τηλ. Τα κεντρικά είχα εγγύηση μέχρι 16 Φεβρουαρίου και θα ερχόταν τεχνικός στο σπίτι αφού ενας τεχνικός Μεσο τηλεφώνου κε έβαζε να τσεκάρω μερικά πράγματα για να δει τι είναι..Μάλλον ήταν πλακέτα..ήρθε ο τεχνικός άλλαξε 2 πράγματα δεβ ξερω τι ήταν

Άνοιξε ολα καλά, έφυγε αλλα μετα οτι και να ανοίγα έλεγε δεν ανταποκρινεται..ξέρετε τι είναι,

Σορρυ για μερικες λέξεις περίεργα γραμμένες ήμουν από το ταμπλετ

Δημοσ.

πχ. Ανοίγεις το chrome και σου λέει δεν ανταποκρίνεται;

Μπορείς να μπεις στον πίνακα ελέγχου ή ούτε αυτός ανταποκρίνεται; Αν μπορείς, κάνε απεγκατάσταση το Chrome και κάνε τον εγκατάσταση (θα πρέπει να βρεις το αρχείο εγκατάστασης από κάπου αλλού, πχ να το κατεβάσεις στο tablet σου και να το βάλεις στο PC). Αν μετά την εγκατάσταση παίξει κανονικά το chrome, φαντάζομαι πως μια καλή λύση θα ήταν ένα format και καθαρή εγκατάσταση των Windows, για να αναστηθεί το μηχανηματάκι. 

Κατά τ'άλλα, ειδικά αν ήταν με προεγκατεστημένα Windows, εγώ θα επικοινωνούσα πάλι με τη Dell μιας και έχουν καλό/γρήγορο service για ελληνικά δεδομένα, και θα ζητούσα να στο φτιάξουν οι ίδιοι.

Δημοσ.

Δεν ανταποκρινεται καμια εφαρμογή..μπαίνω υπολογιστή και πινακα ελέγχου αλλά ότι εχω κατεβάσει παρόλο που έχει ίντερνετ λέει δεν ανταποκρινεται..Ακριβώς όπως είπες το παράδειγμα του Chrome..Μπορεί να το φτιάξει η Dell απο απόσταση?φορματ δεν ξέρω να κανω λεω να το παω σε κανέναν τεχνικό εδώ γύρω που πηγαίνει και ο πατέρας μου για τα μηχανήματα του μαγαζιού..

Δημοσ.
  Στις 5/1/2016 στις 3:09 ΜΜ, Nikos0002 είπε

Μπορεί να το φτιάξει η Dell απο απόσταση?

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Στις 5/1/2016 στις 3:09 ΜΜ, Nikos0002 είπε

φορματ δεν ξέρω να κανω λεω να το παω σε κανέναν τεχνικό εδώ γύρω που πηγαίνει και ο πατέρας μου για τα μηχανήματα του μαγαζιού..

Και αυτό μπορείς να κάνεις, προσοχή όμως (αφού είσαι μέσα στην εγγύηση) να μην κάνει κάτι και την χάσεις.

Δημοσ.

ποιο inspiron έχεις;

δες ενα έχει εγκατεστημένο ενα dell datasafe local backup,μέσα εκει θα βρεις κάτι που λεει επαναφορά εργοστασιακού ειδώλου.

Το τρέχεις,κάνει restart,και στο κάνει σαν τη μέρα που το πήρες.

Δημοσ.
  Στις 5/1/2016 στις 4:52 ΜΜ, Nikos0002 είπε

Inspiron 3537..αυτο που θα το βρω?το dell local backup?εχω win 7

με 7αρια έβγαινε το λαπτοπ η τα πέρασες εσύ;

εαν ισχύει το δεύτερο δεν παιζει να βρεις το προγραμμα Και πιθανότατα ουτε το partition.

Εαν ηταν με 7αρια(που δεν παίζει)το βρίσκεις ειναι εγκατεστημένο εαν δεν το έχεις πετάξει.

Εαν το έχεις πετάξει τότε πριν φορτώσει το λειτουργικό κοπανάς το f8 πατάς επιδιόρθωση υπολογιστή και απο ενα μενού θα το δεις ειναι τελευταια επιλογή

Δημοσ.

ναι καμία ελπίδα.

ξαναδοκίμασε τα 8.1 πάντως δεν χάνεις κάτι.

επειδή έχω δουλέψει αρκετά σε μοντέλο παρόμοιο με το δικό σου με i5 και 7650M(εαν θυμάμαι καλά)μόνο ο catalyst που και που μαμιότανε και ηθελε ξανά πέρασμα.

Απο ένα σημείο και μετά τον διορθώσανε.

καμία σχέση το μηχάνημα με 7αρια και 8.1

στα 7αρια μου φαίνεται 2 φορές πιο αργό σε όλα.

Δημοσ.

μπορει να μην εχει σβησει το partition που ειχε μεσα το recovery εκτος αν θυματε αν ειχε φτιαξει τα recovery disks.σε καθε περιπτωση μπορει να δει αν χρειαζεται να πατησει καποιο κουμπι για να bootarei το recovery αν υπαρχει ακομα ή αν απλα πρεπει να περασει παλι το προγραμμα που ειναι για το recovery και να κανει απο εκει.τα 8 αρια μπορει να τα κανει 10 αρια μετα.

Στις 5/1/2016 στις 4:38 ΜΜ, Euclides είπε

Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Και αυτό μπορείς να κάνεις, προσοχή όμως (αφού είσαι μέσα στην εγγύηση) να μην κάνει κάτι και την χάσεις.

για hardware δεν την χανει απλα σε οτι ειναι θεμα λειτουργικου δεν νομιζω να τον βοηθησουν που εβαλε 7αρια.αν ειχε κανει το update σε 10αρια λογικα θα τον καλυπταν.

Στις 5/1/2016 στις 5:22 ΜΜ, Nikos0002 είπε

Το πήρα με 8 το έκανα 8.1 είχε bugs και έβαλα 7..
Οπότε no hope??

θα μπορουσες να περασεις και 10 αρια απο ενα dvd και να τελειωνες ομορφα και ωραια.το λαπτοπ σου εφοσον εχει 8αρια δικαιουσε με το ιδιο serial να πας σε 10 αρια.

και λογικα θα σου βρει τις περισσοτερες συσκευες μονο του οποτε δεν θα παιδευτεις.

Δημοσ.
  Στις 6/1/2016 στις 9:35 ΠΜ, poulinos είπε

μπορει να μην εχει σβησει το partition που ειχε μεσα το recovery εκτος αν θυματε αν ειχε φτιαξει τα recovery disks.σε καθε περιπτωση μπορει να δει αν χρειαζεται να πατησει καποιο κουμπι για να bootarei το recovery αν υπαρχει ακομα ή αν απλα πρεπει να περασει παλι το προγραμμα που ειναι για το recovery και να κανει απο εκει.τα 8 αρια μπορει να τα κανει 10 αρια μετα.

Δεν υπάρχει κουμπί στα dell δυστυχώς,πρέπει μέσα απο το λειτουργικό να γίνει η επαναφορά ειδώλου η απο safe mode του αρχικού partition με την αρχική-εργοστασιακή εγκατάσταση των windows.

τα δισκάκια αμφιβάλλω εαν τα έκανε :-)

εαν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου και να δεις τι μπορεί να γίνει

κατέβασε τούτο και εαν επιτυχώς δει το factory partition με τα 8άρια θα στο επαναφέρει.

http://dslbdownload.datasafelocalbackup.com/dsldownload-en.html

Διαφορετικά είτε ξαναπερνάς 7αρια και drivers απο dell,βάζεις το service tag του λαπτοπ και σου λεει ποιους χρειάζεται είτε κατεβάζεις την εφαρμογή που δίνουν και τους βρίσκει μόνο του.

Δημοσ.
  Στις 6/1/2016 στις 9:41 ΠΜ, Xristaras12 είπε

Δεν υπάρχει κουμπί στα dell δυστυχώς,πρέπει μέσα απο το λειτουργικό να γίνει η επαναφορά ειδώλου η απο safe mode του αρχικού partition με την αρχική-εργοστασιακή εγκατάσταση των windows.

τα δισκάκια αμφιβάλλω εαν τα έκανε :-)

εαν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου και να δεις τι μπορεί να γίνει

κατέβασε τούτο και εαν επιτυχώς δει το factory partition με τα 8άρια θα στο επαναφέρει.

Διαφορετικά είτε ξαναπερνάς 7αρια και drivers απο dell,βάζεις το service tag του λαπτοπ και σου λεει ποιους χρειάζεται είτε κατεβάζεις την εφαρμογή που δίνουν και τους βρίσκει μόνο του.

δεν εχεις γραψει τι να κατεβασει.εναλλακτικα λογικα δεν μπορει να περασει και το προγραμμα του recovery στο λαπτοπ και να δει αν απο εκει θα τον αφησει να το επαναφερει?η εναλλακτικα να κατεβασει το προγραμμα που θα καψει σε dvd το recovery και μετα θα κανει το recover απο τα dvd.εκτος αν το τουτο που γραφεις πιο πανω αναφερεται σε αυτα τα προγραμματα.

και ναι δυστυχως κανεις δεν φτιαχνει αυτα τα δισκακια.κανουν και την βλακεια οι εταιρειες και δεν βαζουν τα δισκακια μεσα οπως εκαναν παλια επειδη

α.βαζουν το partition.

b.(λογικα θεμα κοστους)(το τρομερο κοστος 2 dvd)

Δημοσ.
  Στις 6/1/2016 στις 10:00 ΠΜ, poulinos είπε

δεν εχεις γραψει τι να κατεβασει.εναλλακτικα λογικα δεν μπορει να περασει και το προγραμμα του recovery στο λαπτοπ και να δει αν απο εκει θα τον αφησει να το επαναφερει?η εναλλακτικα να κατεβασει το προγραμμα που θα καψει σε dvd το recovery και μετα θα κανει το recover απο τα dvd.εκτος αν το τουτο που γραφεις πιο πανω αναφερεται σε αυτα τα προγραμματα.

και ναι δυστυχως κανεις δεν φτιαχνει αυτα τα δισκακια.κανουν και την βλακεια οι εταιρειες και δεν βαζουν τα δισκακια μεσα οπως εκαναν παλια επειδη

α.βαζουν το partition.

b.(λογικα θεμα κοστους)(το τρομερο κοστος 2 dvd)

ευχαριστώ το διόρθωσα.

προσωπικά στο Ν5110 μου πήρε 3DVD για το recovery και αυτά ουτε κάν τα γέμισε.

ναι αυτό σκέφτομαι να περάσει το πρόγραμμα για το recovery κ αν δουλέψει έχει καλώς,το όλο ζητούμενο είναι το πρόγραμμα να μπορέσει να "δει" το recovery και να τροποποιήσει το λειτουργικό(κάτι του κάνει δεν ξέρω)ώστε να μπορέσει να γίνει η επαναφορά και τα windows να βλέπουν το hidden partition του δίσκου.

με την προϋπόθεση φυσικά οτι κατα την εγκατάσταση των 7 ΔΕΝ έσβησε όλο τον δίσκο :-D :-D

Δημοσ.

αν υπαρχει το partition λογικα αποτο recovery θα τον αφησει να φτιαξει τα dvd ειτε να κανει recover.επισης σε alienware εχω δει το recovery partition να το δινουν σε usb stick.ενταξει 2500 ευρω λαπτοπ  αλλα και το κοστος ενα stick 8 gb πχ ή 16 ειναι πλεον γελοιο.

το κακο ειναι οτι συνηθως οι περισσοτεροι το σβηνουν καταλαθος το partition αφου τα windows στην εγκατασταση το εμφανιζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...