Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!! θελω να ρωτησω κατι δυσκολο για εμενα.. στην ιδια πολυκατοικια σε δυο διαφορετικους οροφους, υπαρχει η ιδια συνδεση ιντερνετ , δηλαδη το ιδιο τηλεφωνο και η ιδια γραμμη. το router βρισκεται στον πανω οροφο και στον κατω οροφο η συνδεση γινεται με wifi με αποτελεσμα να  χανει σε ταχυτητα και σταθεροτητα . η ερωτηση λοιπον ειναι η εξης. : μπορω με καποιο τροπο να κανω καλυτερη τη συνδεση, πχ με ενα ακομα router , και αν οχι μπορω να βαλω στον εναν οροφο διαφορετικη γραμμη?? ευχαριστω!! (ΥΓ: στον κατω οροφο που υπαρχει desktop εχω ηδη βαλει ενα usb wifi αλλα και παλι...)

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και καλη χρονια!! θελω να ρωτησω κατι δυσκολο για εμενα.. στην ιδια πολυκατοικια σε δυο διαφορετικους οροφους, υπαρχει η ιδια συνδεση ιντερνετ , δηλαδη το ιδιο τηλεφωνο και η ιδια γραμμη. το router βρισκεται στον πανω οροφο και στον κατω οροφο η συνδεση γινεται με wifi με αποτελεσμα να  χανει σε ταχυτητα και σταθεροτητα . η ερωτηση λοιπον ειναι η εξης. :

1.μπορω με καποιο τροπο να κανω καλυτερη τη συνδεση, πχ με ενα ακομα router ,

2.και αν οχι μπορω να βαλω στον εναν οροφο διαφορετικη γραμμη?? ευχαριστω!! (ΥΓ: στον κατω οροφο που υπαρχει desktop εχω ηδη βαλει ενα usb wifi αλλα και παλι...)

1.Ρουτερ οχι repeater μπορείς να βάλεις ή το καλύτερο ενα χαμπακι αν τραβήξεις απο ρουτερ καλώδιο cat5e

2,Αν εννοείς νεα γραμμη τλφ με ιντερνετ ναι μπορείς αρκει να εχεις διαθέσιμο ζευγάρι καλωδίων μεχρι το κουτι του οτε

Δημοσ.

Repeater έχω βρει κανα δυο της tplink .να σε ρωτήσω . Αυτό πρέπει να τραβήξεις και καλώδιο να βάλεις πάνω η απλά μπαίνει στην πρίζα και δουλεύει ;; γιατί το να τραβηχτεί καλώδιο από το ρουτερ είναι σχεδόν απίθανο.

1.Ρουτερ οχι repeater μπορείς να βάλεις ή το καλύτερο ενα χαμπακι αν τραβήξεις απο ρουτερ καλώδιο cat5e

2,Αν εννοείς νεα γραμμη τλφ με ιντερνετ ναι μπορείς αρκει να εχεις διαθέσιμο ζευγάρι καλωδίων μεχρι το κουτι του οτε

. repeater έχω βρει κανα δυο της tplink .αυτά θέλουν να τραβήξεις και να συνδέσεις και καλώδιο η απλά μπαίνει στην πρίζα .γιατι να τραβηχτεί καλώδιο είναι απίθανο. Σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...