Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτα σας να αγορασω ενα pc γιατι εχω χαθει γενικοτερα με το τι υπαρχει εξω στην αγορα και δεν ξερω τι να εμπιστευτω.. 

Θελω μια δοκιμασμενη λυση δεν θελω απαραιτητα για gaming αλλα περισσοτερο για γενικη χρηση 

browsing ,ταινιες,μουσικη, κανα χαλαρο photoshop τετοια πραγματα, το κουτι αν γινεται να ειναι σχετικα μικρο.

Οταν λεω για games εννοω κανενα football manager η city building games οπως το sim city, cities skylines που παιζει η γυναικα μου.. αλλα δεν εχουμε τρελες απαιτησεις απο γραφικα κτλπ (μια καρτα γραφικων θα ηθελα να υπαρχει ομως οχι on board καταστασεις) 

Σκληρος δισκος  υπαρχει καινουριος 1ΤΒ western digital Sata III

Απο οτι βλεπω στενα ειμαστε με τα οικονομικα αλλα νομιζω μπορει να βγει κατι που να μην "σερνεται" 

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :~500 αντε πολυ βαρια να παμε στα 550 

Χρήση υπολογιστή : καθημερινη , γενικη χρηση 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. θελουμε και οθονη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι ολα τα χρειαζομαστε

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λαρισα δεν εχω προβλημα να τα παραγγειλω και απο eshop και απο skroutz

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αλλα να τα βρω ολα ας πουμε σε 2 καταστηματα για αποφυγη συγχυσης και ταλαιπωριας 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? εχω ιδεα του τι γινεται με μερικα guides απο τo forum νομιζω θα τα καταφερω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

**Να κανω επισης και μια ερωτηση για καποιον που ειναι γνωστης, εχω μια μπαρα μουσικης στην τηλεοραση με woofer κτλπ που συνδεεται με bluetooth με ολες τις συσκευες.. ειναι εφικτο να μπορω να το συνδεω με το  pc? (να μην επενδυσω σε ηχεια αλλα να παρω καποια απλα ηχεια  ) 

Επισης αξιζει να παω σε σκληρο δισκο SSD και να εχω τον αλλο τον ΗDD για backup αποθηκη κτλπ τι λετε..?

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Φίλε μου καλύτερα να πάρεις ένα λαπτοπ παρά desktop σε τέτοιο budget με οθόνη. Δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για κάτι τόσο low-end. 

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτα σας να αγορασω ενα pc γιατι εχω χαθει γενικοτερα με το τι υπαρχει εξω στην αγορα και δεν ξερω τι να εμπιστευτω.. 

Θελω μια δοκιμασμενη λυση δεν θελω απαραιτητα για gaming αλλα περισσοτερο για γενικη χρηση 

browsing ,ταινιες,μουσικη, κανα χαλαρο photoshop τετοια πραγματα, το κουτι αν γινεται να ειναι σχετικα μικρο.

Οταν λεω για games εννοω κανενα football manager η city building games οπως το sim city, cities skylines που παιζει η γυναικα μου.. αλλα δεν εχουμε τρελες απαιτησεις απο γραφικα κτλπ (μια καρτα γραφικων θα ηθελα να υπαρχει ομως οχι on board καταστασεις) 

Σκληρος δισκος  υπαρχει καινουριος 1ΤΒ western digital Sata III

Απο οτι βλεπω στενα ειμαστε με τα οικονομικα αλλα νομιζω μπορει να βγει κατι που να μην "σερνεται" 

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε: 

Ποσό που διαθέτουμε :~500 αντε πολυ βαρια να παμε στα 550 

Χρήση υπολογιστή : καθημερινη , γενικη χρηση 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. θελουμε και οθονη 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ναι ολα τα χρειαζομαστε

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Λαρισα δεν εχω προβλημα να τα παραγγειλω και απο eshop και απο skroutz

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα αλλα να τα βρω ολα ας πουμε σε 2 καταστηματα για αποφυγη συγχυσης και ταλαιπωριας 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? εχω ιδεα του τι γινεται με μερικα guides απο τo forum νομιζω θα τα καταφερω

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . οχι

**Να κανω επισης και μια ερωτηση για καποιον που ειναι γνωστης, εχω μια μπαρα μουσικης στην τηλεοραση με woofer κτλπ που συνδεεται με bluetooth με ολες τις συσκευες.. ειναι εφικτο να μπορω να το συνδεω με το  pc? (να μην επενδυσω σε ηχεια αλλα να παρω καποια απλα ηχεια  ) 

Επισης αξιζει να παω σε σκληρο δισκο SSD και να εχω τον αλλο τον ΗDD για backup αποθηκη κτλπ τι λετε..?

Ευχαριστω!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση hliastsek , να σε ρωτησω μονο, καρτα γραφικων δεν συμπεριελαβες επιτηδες? 

Νομιζω θα με καλυψει γενικα η συνθεση που μου προτεινεις.. αλλα αν ειναι να ανεβω ελαφρως στο οικονομικο ας πουμε κανα 100αρι , σε τι να επενδυσω? καλυτερη οθονη? ραμ? καλυτερο επεξεργαστη?

Επισης στον ssd θα εχω τα windows και οτι προγραμματα χρησιμοποιω καθημερινα και στον hdd τα υπολοιπα σωστα?

Δημοσ.

Το παραπανω ειναι apu, δηλαδη cpu+gpu (καρτα γραφικων) μαζι, για τα παιχνιδια που αναφερεις θα σε υπερκαλύψει. Δεν νομιζω οτι πρεπει να δωσεις παραπανω χρηματα καπου. Στον ssd, βαλε τα windows + μερικα προγραμματα, και στον hdd ολα τα αλλα.

Γενικά περίμενε και από αλλα μέλη γνώμες :)

Δημοσ.

πολύ περιορισμένο budget , μάλλον πρέπει να πας σε μια apu όπως σου πρότειναν και ΑΝ στο μέλλον θέλεις ποιο βαριά παιχνίδια προσθέσεις μια ξεχωριστή κάρτα γραφικών. Με μια τέτοια λύση σε μη απαιτητικά παιχνίδια σαν αυτά που ανέφερες θα παίζεις 1080 χωρίς πρόβλημα.

επίσης σου προτείνω μια καλή φθηνή ψύκτρα

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 ή Zalman CNPS5X Performa

για ελαφρύ κλοκάρισμα που θα βοηθήσει στην απόδοση και αθόρυβη λειτουργία (σημαντικό).

ΥΓ

Μια άλλη λύση με μικρή υπέρβαση είναι να πας σε

μητρική Η110

Ι5 6500

ram 8GB/1600

χωρίς VGA με την ενσωματωμένη igpu 530

μπορείς να βρεις μέσα στο σκρουτζ  αυτά στα 320ευρώ και τα υπόλοιπα όπως στα πρότεινε ο hliastsek.

και σε αυτή την περίπτωση στα παιχνίδια η απόδοση είναι σαν της APU της AMD αφού η ΙΝΤΕΛ λύση έχει μεν εξαιρετικά ισχυρό επεξεργαστή αλλά ποιο αδύναμη ενσωματωμένη gpu. To πλεονέκτημα του ΙΝΤΕΛ είναι ότι με μια καλή κάρτα γραφικών στο μέλλον τον μεταμορφώνεις σε super gaming computer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...