Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CV1 packaging pics:

ihBZLDn.jpg

FupQhIC.jpgRgHLYWv.jpgcwiDdll.jpg

9UP3uXk.jpg

Υποθέτω ένα τέτοιο "μαραφέτι" (που πολύ θα "μαμάει" η εμπειρία, φαντάζομαι), θα χρειάζεται και... κοντρόλερς έτσι; Δεν θα 'ναι για μας τις "παλιοσειρές" που 'μαστε ποντικάκι-πλήκτρα, σωστά;

VR με keyboard & mouse δεν δουλεύει καλά. Έχει ένα controller του xbox one μέσα και θα βγάλουν σύντομα τα δικά τους motion controllers για να έχεις interaction με virtual αντικείμενα.

• Like 1
  • Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει ρε λυσάξατε για την τιμή. Μιλάμε για ένα custom made προιόν με έμφαση στην ποιότητα. Ο Luckey είπε για να πετύχουμε την ποιότητα που θέλουμε, τόσο κάνει. 

Συγνώμη όταν βγει πχ η πρώτη 4κ οθόνη η TV την παίρνετε τζάμπα? Ο πρώτος HD projector? Αυτά όταν κυκλοφορούν πάνε στα πεντοχίλιαρα και είναι για πάρα πολύ λίγους.

Όσους δεν σαν παίρνει οικονομικά περιμένετε 1-2 χρόνια και θα το πάρετε στα 350 αν όχι λιγότερο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρομαι (χωρις ιχνος ειρωνιας) για ολους αυτους που εχουν να διαθεσουν τα λεφτα ωστε να αποκτησουν το Oculus, η το Vive, η οποιοδηποτε αλλο.

Χωρις ιχνος τσατιλας ομως η internet δραματος, σε αυτη την τιμη (σχεδον ενα μηνιατικο) δεν ειναι για εμενα και για αρκετους αλλους φανταζομαι.. Ακομα και το κινητο μου (μιας και εχει γινει η συγκριση εδω μεσα) ειναι ενα Xiaomi των 200 ευρω..

Το κακο ειναι πως αν εχεις παρει την δοση σου ηδη και ξερεις τι σημαινει VR η αναμονη κανα 2 ετων ακομα μεχρι να πεσουν οι τιμες θα ειναι βασανιστικη.. :(

Καπου διαβασα οτι για λιγη ωρα εγινε leak και η τιμη του PSVR σε ιστοσελιδα του Καναδα. Δεν μπορω να βρω το αρθρο τωρα αλλα μιλανε για 1100 Καναδικα δολλαρια.. Αν ισχυει βλεπω εμας τους πληβειους με το Cardboard για ΠΑΡΑ πολυ καιρο.

EDIT: Εφυγε ενα μη μετα απο την πολυ σωστη παρατηρηση του michael92..

Επεξ/σία από vste
  • Like 3
Δημοσ.

Πάντως το 2018 Headset + PC θα έχουν περίπου την μισή τιμή από ότι τώρα. Υπομονή.

Αν ισχυει βλεπω εμας τους μη πληβειους με το Cardboard για ΠΑΡΑ πολυ καιρο.

Μη Πατρίκιους εννοείς. Πληβείοι ήταν οι commoners στην αρχαία Ρώμη :P

• Like 1
Δημοσ.

Χαιρομαι (χωρις ιχνος ειρωνιας) για ολους αυτους που εχουν να διαθεσουν τα λεφτα ωστε να αποκτησουν το Oculus, η το Vive, η οποιοδηποτε αλλο.

Χωρις ιχνος τσατιλας ομως η internet δραματος, σε αυτη την τιμη (σχεδον ενα μηνιατικο) δεν ειναι για εμενα και για αρκετους αλλους φανταζομαι.. Ακομα και το κινητο μου (μιας και εχει γινει η συγκριση εδω μεσα) ειναι ενα Xiaomi των 200 ευρω..

Το κακο ειναι πως αν εχεις παρει την δοση σου ηδη και ξερεις τι σημαινει VR η αναμονη κανα 2 ετων ακομα μεχρι να πεσουν οι τιμες θα ειναι βασανιστικη.. :(

Καπου διαβασα οτι για λιγη ωρα εγινε leak και η τιμη του PSVR σε ιστοσελιδα του Καναδα. Δεν μπορω να βρω το αρθρο τωρα αλλα μιλανε για 1100 Καναδικα δολλαρια.. Αν ισχυει βλεπω εμας τους πληβειους με το Cardboard για ΠΑΡΑ πολυ καιρο.

EDIT: Εφυγε ενα μη μετα απο την πολυ σωστη παρατηρηση του michael92..

Έχω το DK2 από πέρυσι το χειμώνα.

Από το σπίτι μου έχουν περάσει και έχουν οκιουλάρει μέχρι ναυτίας τουλάχιστον 30 άτομα.

Συμπέρασμα: Το καλύτερο Oculus είναι το Oculus του φίλου σου!! Μη στεναχωριέσαι καθόλου για την τιμή. Άμα κόστιζε λιγότερο θα το αγόραζες και θα ξόδευες λεφτά για κάτι που δεν χρειάζεσαι πραγματικά, σε περίοδο κρίσης.

Όταν πέσουν οι τιμές, βελτιωθεί η εικόνα (που τώρα δεν είναι καλή) και βγουν καλοί τίτλοι, τότε μπορείς να το ξανασκεφτείς! 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω το DK2 από πέρυσι το χειμώνα.

Από το σπίτι μου έχουν περάσει και έχουν οκιουλάρει μέχρι ναυτίας τουλάχιστον 30 άτομα.

Συμπέρασμα: Το καλύτερο Oculus είναι το Oculus του φίλου σου!! Μη στεναχωριέσαι καθόλου για την τιμή. Άμα κόστιζε λιγότερο θα το αγόραζες και θα ξόδευες λεφτά για κάτι που δεν χρειάζεσαι πραγματικά, σε περίοδο κρίσης.

Όταν πέσουν οι τιμές, βελτιωθεί η εικόνα (που τώρα δεν είναι καλή) και βγουν καλοί τίτλοι, τότε μπορείς να το ξανασκεφτείς! 

Μου θυμησες το δικο μου σπιτι οταν ειχα παρει το DK1.. Κεντρο διερχομενων ειχε γινει!

Ενα βραδυ δε που ειχε μαζευτει κοσμος σπιτι να δουμε ταινια η ουρα μπροστα απο το PC θυμιζε τα δημοφιλη παχνιδια του Allou Fun Park!! :)

• Like 1
Δημοσ.

H πλάκα είναι οτι κάποια στιγμή αρχίσαμε να δοκιμάζουμε παιχνίδια..

Είμασταν 7 άτομα και θα παίζαμε windlands.

Αρχικά σκεφτόμουν πως θα γίνει να χορτάσουν τόσα άτομα.

Αφού κάναν όλοι μια γύρα και ήρθε πάλι η σειρά του πρώτου, διαπίστωσα οτι όλοι είχαν λιώσει στον καναπέ και κανένας δεν ήθελε να πλησιάσει το oculus.

Το motion seekness δεν κάνει εξαιρέσεις από ότι φένεται!

• Like 1
Δημοσ.

Εκείνο που πρέπει να ελπίσουμε πάντως είναι να πάνε και τα 2 εξίσου καλά. Γιατί αν επαληθευτούν τα περί premium τιμής του Vive, τότε θα έχει πολύ λιγότερο content.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση και για τέτοιο προϊόν έχει μεγάλο πλεονέκτημα αυτός που θα το κυκλοφορήσει πρώτος. Δε νομίζω κάποιος να πάρει rift και μετά από 3-4 μήνες να δώσει άλλα τόσα να πάρει και το vive!

• Like 1
Δημοσ.

Στην ουσία το "καλύτερο" headset θα είναι αυτό που έχει παραπάνω developer support/ user base. VHS VS Betamax, Blu-ray VS HD-DVD all over again. Το facebook προς το παρών ρίχνει πολλά λεφτά σε indie developers, ενώ η Valve είναι σιωπηλή.

Να και ένα καλό που αργεί να έρθει στην χώρα μας. Θα καταλάβουμε ποια είναι η σωστή επιλογή :-)

• Like 2
Δημοσ.

Στην ουσία το "καλύτερο" headset θα είναι αυτό που έχει παραπάνω developer support/ user base. VHS VS Betamax, Blu-ray VS HD-DVD all over again. Το facebook προς το παρών ρίχνει πολλά λεφτά σε indie developers, ενώ η Valve είναι σιωπηλή.

Να και ένα καλό που αργεί να έρθει στην χώρα μας. Θα καταλάβουμε ποια είναι η σωστή επιλογή :-)

Όλοι ξεχνάμε το OSVR βέβαια.. Τιμή 300 δολλάρια, χωρίς να έχει τρελές απαιτήσεις Hardware και με μερικές από τις σημαντικότερες εταιρίες του χώρου από πίσω. Ασε που έχει modular design που σημαίνει ότι μπορείς να κανείς upgrade μόνο κομμάτια.

Επίσης αν κρίνω από το hands on που μόλις διάβασα έχουνε κάνει φοβερή δουλειά έως τώρα! Ειδικά στην ποιότητα της εικονας ο diffuser που έχουν βάλει μέσα ουσιαστικά εξαφανίζει το screen door effect παρόλο που είναι 1080p μόνο. Και 120hz!

Για να δούμε..

Πηγή: http://www.digitaltrends.com/virtual-reality/osvr-hacker-dev-kit-hands-on/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...