Bubs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγω το προγραμμα το ειχα Trial και εληγε σε 2 εβδομαδες. Απλα με τον κωδικο που μου στειλανε, ανανεωσα για ακομα 6 μηνες την αδεια μου ( που εξακοκουθει να ειναι Trial ). το trial είναι full για όσο ισχύει οποτε δεν χάνεις κάτι 1
d_gkal Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 στον τιτλο γραφει antivirus ή security. ενα απο τα 2 επιλεγω; ή και τα 2?
val007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 κατεβαζω το προγραμμα στα ελληνικα. σε ευχαριστω
enterhere Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Πότε σας ήρθε το e-mail. Ακόμη το περιμένω.
panos1550 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πότε σας ήρθε το e-mail. Ακόμη το περιμένω. Εμένα μου ήρθε αμέσως πάντως (πριν κανένα μισάωρο έκανα τη διαδικασία χωρίς να αλλάξω τίποτα σε IP κ.λπ, και δηλώνοντας ως χώρα Ελλάδα)...Κατέβασα το Smart security, έβαλα το κλειδί που μου έστειλαν και ενεργοποιήθηκε έως 7/7/2016... Ευχαριστούμε τον TS Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από panos1550 1
d_gkal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 με το που εκανα την αιτηση, αμεσως ηρθε το mail 1
JimGer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και σε μένα μια χαρά αμέσως mail.. Ευχαριστούμε για το deal..
driverpit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστούμε των TS για την ενημέρωση της προσφοράς Εύκολη η διαδικασία?Το πρόγραμμα είναι στα γαλλικά? Κατέβασε από εδώ http://www.eset.com/gr/download/home/ που είναι ελληνικά και βάλε το κλειδί που σου στείλανε λειτουργεί το έχω κατεβάσει δοκιμαστικά εγώ στον υπολογιστή μου για ένα μήνα και με το που έβαλα το κλειδί που μου στείλανε παρατάθηκε για άλλους 6 μήνες 1
enterhere Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Βγήκε πάλι η ίδια προσφορά: http://sharewareonsale.com/s/eset-smart-security-giveaway-coupon-sale 1
mech35 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Το ξεθάβω επειδή το εξάμηνο λήγει αυτές τις μέρες. Για όποιον το χρειαστεί, επειδή έπαθα και έμαθα, η απεγκατάσταση δεν γίνεται από το control panel Το έκανα και έχασα κάθε σύνδεση στο internet. Έχουν δικό τους Tutorial για το πώς να την κάνετε για κάθε windows OS : support.eset.com/kb2289 1
plpapadopoulos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δυστυχώς επειδή ο εργοδότης μου είναι και ESET distributor, μπορώ μετά λύπης μου να σου πώ ότι γενικά το ESET είναι από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) σε deployment, installation, management και uninstallation. Υπάρχει ειδικό tool πέρα από το commercial στο site της ESET για απεγκατάσταση (το οποίο αν μου δώσει την άδεια να το μοιραστώ παραέξω η εταιρία που εργάζομαι θα το κάνω μετά χαράς) και 8 από τους 10 guides στο site τους λειτουργούν μόνο υπό ιδανικές συνθήκες. (βλέπε για παράδειγμα ESET Endpoint Security deployment σε Enterprise environments, KB 3605. 3589. 3613 κλπ αν τα θυμάμαι καλά). Αν θέλετε antivirus με εύκολο management, installation και uninstallation, πάτε σε Sophos Cloud (το Home είναι μάλιστα και free).
mech35 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2016 βασικά απ'ότι κατάλαβα με το που το απεγκατέστησα πείραξε τις ip , και στο ipconfig μου είχε σβήσει το gateway μετά από λίγο (ίσως εξαιτίας μου) έπαψε να δουλεύει και το ipconfig /release /renew. Ευτυχώς με την επαναφορά των 10 μπόρεσα να γυρίσω το pc 3 μέρες πίσω και με τις οδηγίες του συνδέσμου να το βγάλω. *Το tool υπάρχει και στον σύνδεσμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα