Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το προγραμμα το ειχα Trial και εληγε σε 2 εβδομαδες.

Απλα με τον κωδικο που μου στειλανε, ανανεωσα για ακομα 6 μηνες την αδεια μου ( που εξακοκουθει να ειναι Trial ).

το trial είναι full για όσο ισχύει οποτε δεν χάνεις κάτι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πότε σας ήρθε το e-mail. Ακόμη το περιμένω.

Εμένα μου ήρθε αμέσως πάντως (πριν κανένα μισάωρο έκανα τη διαδικασία χωρίς να αλλάξω τίποτα σε IP κ.λπ, και δηλώνοντας ως χώρα Ελλάδα)...Κατέβασα το Smart security, έβαλα το κλειδί που μου έστειλαν και ενεργοποιήθηκε έως 7/7/2016...

Ευχαριστούμε τον TS :)

Επεξ/σία από panos1550
  • Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστούμε των TS για την ενημέρωση της προσφοράς 

Εύκολη η διαδικασία?
Το πρόγραμμα είναι στα γαλλικά?

Κατέβασε από εδώ    http://www.eset.com/gr/download/home/  που είναι ελληνικά και βάλε το κλειδί που σου στείλανε λειτουργεί το έχω κατεβάσει  δοκιμαστικά εγώ στον υπολογιστή μου για ένα μήνα και με το που έβαλα το κλειδί που μου στείλανε παρατάθηκε για άλλους 6 μήνες 

• Confused 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το ξεθάβω επειδή το εξάμηνο λήγει αυτές τις μέρες.

Για όποιον το χρειαστεί, επειδή έπαθα και έμαθα, η απεγκατάσταση δεν γίνεται από το control panel

Το έκανα και έχασα κάθε σύνδεση στο internet.

Έχουν δικό τους Tutorial για το πώς να την κάνετε για κάθε windows OS :

support.eset.com/kb2289

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς επειδή ο εργοδότης μου είναι και ESET distributor, μπορώ μετά λύπης μου να σου πώ ότι γενικά το ESET είναι από τα χειρότερα (αν όχι το χειρότερο) σε deployment, installation, management και uninstallation.

Υπάρχει ειδικό tool πέρα από το commercial στο site της ESET για απεγκατάσταση (το οποίο αν μου δώσει την άδεια να το μοιραστώ παραέξω η εταιρία που εργάζομαι θα το κάνω μετά χαράς) και 8 από τους 10 guides στο site τους λειτουργούν μόνο υπό ιδανικές συνθήκες.

(βλέπε για παράδειγμα ESET Endpoint Security deployment σε Enterprise environments, KB 3605. 3589. 3613 κλπ αν τα θυμάμαι καλά).

Αν θέλετε antivirus με εύκολο management, installation και uninstallation, πάτε σε Sophos Cloud (το Home είναι μάλιστα και free).

Δημοσ.

βασικά απ'ότι κατάλαβα με το που το απεγκατέστησα πείραξε τις ip , και στο ipconfig μου είχε σβήσει το gateway μετά από λίγο (ίσως εξαιτίας μου) έπαψε να δουλεύει και το ipconfig /release /renew. Ευτυχώς με την επαναφορά των 10 μπόρεσα να γυρίσω το pc 3 μέρες πίσω και με τις οδηγίες του συνδέσμου να το βγάλω. 

*Το tool υπάρχει και στον σύνδεσμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...