Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Είμαι νέος στο φόρουμ και εδώ και καιρό ψάχνομαι πολύ για να πάρω κινητό. Κλίνω ανάμεσα σε LG G2 ή LG G3 ή LG G4s ή LG G4 stylus που μου γυάλισαν ιδιαίτερα. Βρήκα μεταχειρισμένο το G2 σε άριστη κατάσταση, μόλις βγήκε από αναβάθμιση και επισκευή οθόνης και μπαταρίας, και ο τύπος το πουλάει 170, με εγγύηση για οθόνη και μπαταρία. Το G3 το βρήκα από έναν που το παίρνει ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αλλά απο Ολλανδία,στα 270.Οπότε ρωτάω εσάς που ξέρετε καλύτερα:

Τι αξίζει περισσότερο? Μεταχειρισμένο φθηνό το τέλειο G2, καινούριο από αγγελία αλλά κλειστό με απόδειξη το G3gold ή καινούριο το G4stylus ή το G4s?  Aν δεν προτείνετε κάποιο απ αυτά τα τέσσερα, ποιο θα προτείνατε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ το G2 χωρίς να έχω δουλέψει τα άλλα που αναφέρεις. Μπαταρία, ταχύτητα, λεπτά bezel, καλούτσικη (για τα τωρινά δεδομένα) κάμερα.

Δημοσ.

καλημέρα,

αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη MOTOROLA MOTO G 3RD GEN 2015 8GB 4G LTE BLACK 

και με λιγοτερα χρηματα..

Δημοσ.

Καταρχειν πες μας αμα το θες απο Ελλαδα ή απο Εξωτερικο και τη ζητας απο ενα κινητο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με πειραζει απο που θα ειναι αρκει να ειναι αξιοπιστο site και να το καλυπτει εγγυηση. Τα χαρακτηριστικα που θελω ειναι:

Ομορφο design

Οθονη απο 5 ιντσες και πανω

Γρηγορο επεξεργαστη,αλλα οχι για βαρια χρηση,δεν το λιωνω και πολυ

Καλη ραμ αν γινεται,1.5 και πανω

Και γενικα να μην κολλαει πολυ,το λιγο lag δεν με πειραζει

Αλλα κυριως ωραιο design,πχ το G3 gold ειναι πολυ καλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...