Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Λοιπόν, θέλω μέσα στο επόμενο εξάμηνο να αλλάξω το παλιό μου Galaxy S3mini.

Και το budget μου είναι στα 200-250 ευρώ. Ίσως ανέβω λίγο παραπάνω αν πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Αλλά δεν είμαι τόσο σχετικός με την αγορά smartphones. Θα πάρω προφανώς από skoutz, όχι από τους 'μεγάλους'.

Είμαι ένας μέσος χρήστης. Δηλαδή όχι βαριές εφαρμογές, ούτε παιχνίδια. Για μένα μετράει πολύ η ταχύτητα, το multitasking και να έχει καλή κάμερα (όχι κορυφαία, αλλά καλή). Δεν μετράει η εμφάνιση, ούτε το λογισμικό (αρκεί να μην είναι iphone). Οι βασικές χρήσεις που του κάνω είναι web browsing και social media, φωτογραφίες, χρήση gps, και πολύ texting, άρα θέλω άνετη οθόνη και καλό πληκτρολόγιο αφής. Α και καλή διάρκεια μπαταρίας, δηλαδή να κρατάει το λιγότερο μια μέρα άνετα, ακόμα και με αρκετή χρήση.

Ζητώ την βοήθειά σας γιατί έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Κάθε πληροφορία / πρόταση θα ήταν ευπρόσδεκτη. Επίσης ανέφερα ότι θα αγοράσω εντός εξαμήνου, ώστε αν γνωρίζετε ότι ένα καινούριο μοντέλο που κυκλοφορεί εντός εξαμήνου θα με καλύψει καλύτερα, θα περιμένω.

Ευχαριστώ προκαταβολικά πολύ!

Δημοσ.

Από Ελλάδα 

1)Lg g3 (267 ευρώ) 

2)lg gflex 2(290 ευρώ) 

Από εξωτερικό :

4)Oneplus x (250 ευρώ) 

5)Xiaomi redmi note 3 32gb(210 ευρω )

Βέβαια  δεν  ξέρουμε  σε ένα  εξάμηνο πόσο θα πέσουν  οι  τιμές... ας ελπίσουμε  να πέσει το lg g4 στα 300-350

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μερικές διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Γιατί το Meizu M2 Note και όχι το Xiaomi Redmi Note3; To 2o μου φαίνεται λόγω RAM και 4000mah (!) μπαταρίας, πιο κατάλληλο.

Ποιο απ'όλα όσα προτείνατε έχει πιο pure λογισμικό;

Και τελευταία γενική ερώτηση: Αξίζει να περιμένω μερικούς μήνες για την κυκλοφορία κάποιου νέου μοντέλου mid-range στις απαιτήσεις μου; Έψαξα και δεν είμαι σίγουρος αν βρήκα κάποια ανακοίνωση συνταρακτική για τις απαιτήσεις μου. Help!

Δημοσ.

Γιατί το Meizu M2 Note και όχι το Xiaomi Redmi Note3; To 2o μου φαίνεται λόγω RAM και 4000mah (!) μπαταρίας, πιο κατάλληλο.

Και τελευταία γενική ερώτηση: Αξίζει να περιμένω μερικούς μήνες για την κυκλοφορία κάποιου νέου μοντέλου mid-range στις απαιτήσεις μου; Έψαξα και δεν είμαι σίγουρος αν βρήκα κάποια ανακοίνωση συνταρακτική για τις απαιτήσεις μου. Help!

Το Meizu με το Xiaomi ειναι σχεδον σαν αδελφακια.

Και που παραξενευεσαι στο Xiaomi?

Δημοσ.

Το Meizu με το Xiaomi ειναι σχεδον σαν αδελφακια.

Και που παραξενευεσαι στο Xiaomi?

Πουθενά είναι η αλήθεια :-D Μόνο μικρό προβληματάκι είναι ότι θα ήθελα να έπαιρνε micro SD, αλλά 32gb είναι εντάξει.

Απλά επειδή έχω το χρονικό περιθώριο και δεν βιάζομαι, σκεφτόμουν την επόμενη ερώτηση που σας έκανα, μήπως κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο σε παρόμοια λεφτά ή μήπως πέσει η τιμή κάποιου καλύτερου. Γι'αυτό ρώτησα.

Δημοσ.

Πουθενά είναι η αλήθεια :-D Μόνο μικρό προβληματάκι είναι ότι θα ήθελα να έπαιρνε micro SD, αλλά 32gb είναι εντάξει.

Απλά επειδή έχω το χρονικό περιθώριο και δεν βιάζομαι, σκεφτόμουν την επόμενη ερώτηση που σας έκανα, μήπως κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο σε παρόμοια λεφτά ή μήπως πέσει η τιμή κάποιου καλύτερου. Γι'αυτό ρώτησα.

Και εγω ημουν διστακτικος για την 32Gb γιατι ειχα δυο 32αρες και λεω τωρα τη να τις κανω!!

Αλλα μετα το καλοσκεφτηκα και λεω αφου δεν εχω πολλα να βαλω τη να την κανω?

Σκεψου οτι απο την 32αρα που ειχα ζητημα να ειχα μεσα 5Gb.

Τωρα για τα κινητα τι να σου πω....

Ισως στις εκπτωσης(11/1) να γινει κατι δεν ξερω.

Τωρα η τιμες απο εξω ειναι περιπου αυτες:

Κοντά στα 150€: Xiaomi Redmi Note 2 / Redmi Note 3

Κοντά στα 200€: Xiaomi Mi4c / OnePlus X

Κοντά στα 300€: Meizu MX 5

Δημοσ.

Εγώ σου είπα για Meizu επειδή λες από

skroutz.

Δημοσ.

Εγώ σου είπα για Meizu επειδή λες από

skroutz.

Έχεις δίκιο, αλλά το Redmi Note3 είναι τόσο καλό που να ταλαιπωρηθώ λίγο από Κίνα.

Για το Lumia 640XL τι έχετε να πείτε;

Δημοσ.

Εγω προσωπικα που ψιλοεψαξα για τοπικς παρομοια με το δικο σου εδω περα στο insomnia παρατηρησα οτι πολλα ατομα προτιμουνε στο τελος το Huawei P8 Lite.Αν και δεν το ξερω προσωπικα το κινητο παρατηρω πως αυτο ειναι η πρωτη επιλογη και μετα ακολουθουνε τα Meizu M2 Note,Moto g 3rd Gen,και αν θες απο Samsung πρωτα το A5 και σε οικονομικοτερη επιλογη το J5.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αλλά το Redmi Note3 είναι τόσο καλό που να ταλαιπωρηθώ λίγο από Κίνα.

Για το Lumia 640XL τι έχετε να πείτε;

Για το Redmi Note 3: Μην το πάρεις αμέσως. Κάτσε λίγο να το δοκιμάσουν κάποιοι

Για το Lumia 640 XL: Καλό τηλέφωνο, όμως οι εφαρμογές για Social media μερικές είναι τόσο χάλια, που θα προτιμάς να μπεις από Internet Explorer. Όμως τη δουλειά τους την κάνουν. Και γενικά, τα Lumia έχουν φτωχό appstore, δηλαδή, αν θες πολλές εφαρμογές, πρέπει να πας σε Android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...