Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει ακόμα και τρέχοντας απαιτητικά παιχνίδια.Οverclock δεν έχω κάνει και ούτε προσπάθησα να κάνω σε κανένα κομμάτι.Η ψύκτρα που έχω είναι η stock που είχε ο cpu.Στέλνω φωτό από το cpuz.Kαι τον έχω παραπάνω από 14 μέρες.

post-374724-0-51681500-1451998220_thumb.png

post-374724-0-98821800-1451998253_thumb.png

Επεξ/σία από dimitristsim
Δημοσ.

Όταν δοκίμασες τον επεξεργαστή στο pc του φίλου σου άφησες τις δικές του μνήμες ή έβαλες τις δικιές σου?

Tις δικές του μνήμες είχα.

Δημοσ.

Λειτουργει κανονικα και υστερα απο καποιο χρονικο διαστημα σου βγαζει το προβλημα η αμεσως αφοτου μπεις στα windows?

Δημοσ.

Στραβωμένα pins δεν υπάρχουν.Clear cmos έχω κάνει αλλά δεν έγινε τίποτα.Πρόβλημα με βγάζει αμέσως όταν μπω στα windows αλλά άλλες φορές αργότερα.Τον cpu τον πήρα απο το mg manager μέσο παραγγελίας από το τηλέφωνο.

Δημοσ.

Και πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία γιατί έχω πρόβλημα στον cpu;

Φανταζομαι θα πρεπει να επικοινωνησεις με την εταιρια μεσω email να τους πεις τι προβλημα εχεις και καλου κακου κρατα και τις φωτογραφιες. Ερωτηση. Τα windows φανταζομαι ειναι αυθεντικα και στους δυο σας ετσι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρεξε ενα prime95 και οταν βγαλει μπλε οθονη ξανα παρε μια φωτο με το κινητο και ξαναπηγαινε στο μαγαζι και δειξτο τους.Πες ''για καντε μια δοκιμη και εσεις να δουμε,που λετε οτι ειναι ενταξει''.Και αν αρνηθουν,κατεγγελια κατευθειαν στις αρμοδιες αρχες.

Υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα της μητρικης σου με τις μνημες σου,τρεξε και ενα memtest καλου,κακου.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Τρεξε ενα prime95 και οταν βγαλει μπλε οθονη ξανα παρε κια φωτο με το κινητο και ξαπηγαινε στο μαγαζι και δειξτο τους.Πες ''για καντε μια δοκιμη και εσεις να δουμε,που λετε οτι ειναι ενταξει''.Και αν αρνηθουν,κατεγγελια κατευθειαν στις αρμοδιες αρχες.

Υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα της μητρικης σου με τις μνημες σου,τρεξε και ενα memtest καλου,κακου.

Μα το κάνει σε άλλο Pc με άλλες μνήμες. Γι αυτό τον ρώτησα πιο πάνω καθότι είδα στο bluescreenview να δείχνει το αρχείο PSHED.dll το οποίο το έχω δει σε μνήμες που δεν είχαν κάτσει καλά. Μήπως χρειάζεται update BIOS όπως λέει και ο Xronis εκτός και αν έχει το τελευταίο.

Δημοσ.

Μα το κάνει σε άλλο Pc με άλλες μνήμες. Γι αυτό τον ρώτησα πιο πάνω καθότι είδα στο bluescreenview να δείχνει το αρχείο PSHED.dll το οποίο το έχω δει σε μνήμες που δεν είχαν κάτσει καλά. Μήπως χρειάζεται update BIOS όπως λέει και ο Xronis εκτός και αν έχει το τελευταίο.

Ναι το καταλαβα τι εγραψε,αλλα δεν παει ο νους μου καπου αλλου. Μαλλον ο επεξεργαστης του ειναι,εφοσον παρουσιαζει τα ιδια σε δυο διαφορετικα συστηματα και απο οτι ειδα η μητρικη του υποστηριζει τον επεξεργαστη απο το πρωτο bios.

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι στο κατάστημα που το πήγε να βάλανε τον επεξεργαστή κάποια λεπτά είδαν ότι δούλευε και τον έβγαλαν πάλι. με αποτέλεσμα το BSOD να μην χτυπήσει αμέσως. Μπορεί να χτυπήσει αρκετά αργότερα. Να τον πάει πάλι πίσω και να αφήσουν να δουλεύει ο επεξεργαστής μέχρι να βγάλει BSOD. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι στο κατάστημα που το πήγε να βάλανε τον επεξεργαστή κάποια λεπτά είδαν ότι δούλευε και τον έβγαλαν πάλι. με αποτέλεσμα το BSOD να μην χτυπήσει αμέσως. Μπορεί να χτυπήσει αρκετά αργότερα. Να τον πάει πάλι πίσω και να αφήσουν να δουλεύει ο επεξεργαστής μέχρι να βγάλει BSOD. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Το θεμα ειναι τι κανει αν το καταστημα σκοπιμως κανει την παπια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...