dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Θερμοκρασίες δεν ανεβάζει ακόμα και τρέχοντας απαιτητικά παιχνίδια.Οverclock δεν έχω κάνει και ούτε προσπάθησα να κάνω σε κανένα κομμάτι.Η ψύκτρα που έχω είναι η stock που είχε ο cpu.Στέλνω φωτό από το cpuz.Kαι τον έχω παραπάνω από 14 μέρες. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από dimitristsim
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν δοκίμασες τον επεξεργαστή στο pc του φίλου σου άφησες τις δικές του μνήμες ή έβαλες τις δικιές σου?
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν δοκίμασες τον επεξεργαστή στο pc του φίλου σου άφησες τις δικές του μνήμες ή έβαλες τις δικιές σου? Tις δικές του μνήμες είχα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Τσέκαρε τον επεξεργαστή για στραβωμένα pins καλού κακού. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Κάνε ένα clear cmos βγάζοντας την μπαταρία μήπως διορθωθεί. Από ποιο κατάστημα πήρες τον amd?
benign Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Λειτουργει κανονικα και υστερα απο καποιο χρονικο διαστημα σου βγαζει το προβλημα η αμεσως αφοτου μπεις στα windows?
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Στραβωμένα pins δεν υπάρχουν.Clear cmos έχω κάνει αλλά δεν έγινε τίποτα.Πρόβλημα με βγάζει αμέσως όταν μπω στα windows αλλά άλλες φορές αργότερα.Τον cpu τον πήρα απο το mg manager μέσο παραγγελίας από το τηλέφωνο.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία γιατί έχω πρόβλημα στον cpu; Φανταζομαι θα πρεπει να επικοινωνησεις με την εταιρια μεσω email να τους πεις τι προβλημα εχεις και καλου κακου κρατα και τις φωτογραφιες. Ερωτηση. Τα windows φανταζομαι ειναι αυθεντικα και στους δυο σας ετσι?
dimitristsim Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι, τα windows είναι αυθεντικά και είναι τα 8.1
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τρεξε ενα prime95 και οταν βγαλει μπλε οθονη ξανα παρε μια φωτο με το κινητο και ξαναπηγαινε στο μαγαζι και δειξτο τους.Πες ''για καντε μια δοκιμη και εσεις να δουμε,που λετε οτι ειναι ενταξει''.Και αν αρνηθουν,κατεγγελια κατευθειαν στις αρμοδιες αρχες. Υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα της μητρικης σου με τις μνημες σου,τρεξε και ενα memtest καλου,κακου. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2016 από benign
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τρεξε ενα prime95 και οταν βγαλει μπλε οθονη ξανα παρε κια φωτο με το κινητο και ξαπηγαινε στο μαγαζι και δειξτο τους.Πες ''για καντε μια δοκιμη και εσεις να δουμε,που λετε οτι ειναι ενταξει''.Και αν αρνηθουν,κατεγγελια κατευθειαν στις αρμοδιες αρχες. Υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να υπαρχει ασυμβατοτητα της μητρικης σου με τις μνημες σου,τρεξε και ενα memtest καλου,κακου. Μα το κάνει σε άλλο Pc με άλλες μνήμες. Γι αυτό τον ρώτησα πιο πάνω καθότι είδα στο bluescreenview να δείχνει το αρχείο PSHED.dll το οποίο το έχω δει σε μνήμες που δεν είχαν κάτσει καλά. Μήπως χρειάζεται update BIOS όπως λέει και ο Xronis εκτός και αν έχει το τελευταίο.
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μα το κάνει σε άλλο Pc με άλλες μνήμες. Γι αυτό τον ρώτησα πιο πάνω καθότι είδα στο bluescreenview να δείχνει το αρχείο PSHED.dll το οποίο το έχω δει σε μνήμες που δεν είχαν κάτσει καλά. Μήπως χρειάζεται update BIOS όπως λέει και ο Xronis εκτός και αν έχει το τελευταίο. Ναι το καταλαβα τι εγραψε,αλλα δεν παει ο νους μου καπου αλλου. Μαλλον ο επεξεργαστης του ειναι,εφοσον παρουσιαζει τα ιδια σε δυο διαφορετικα συστηματα και απο οτι ειδα η μητρικη του υποστηριζει τον επεξεργαστη απο το πρωτο bios.
BlueBlood7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το πιο πιθανό είναι στο κατάστημα που το πήγε να βάλανε τον επεξεργαστή κάποια λεπτά είδαν ότι δούλευε και τον έβγαλαν πάλι. με αποτέλεσμα το BSOD να μην χτυπήσει αμέσως. Μπορεί να χτυπήσει αρκετά αργότερα. Να τον πάει πάλι πίσω και να αφήσουν να δουλεύει ο επεξεργαστής μέχρι να βγάλει BSOD. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. 1
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το πιο πιθανό είναι στο κατάστημα που το πήγε να βάλανε τον επεξεργαστή κάποια λεπτά είδαν ότι δούλευε και τον έβγαλαν πάλι. με αποτέλεσμα το BSOD να μην χτυπήσει αμέσως. Μπορεί να χτυπήσει αρκετά αργότερα. Να τον πάει πάλι πίσω και να αφήσουν να δουλεύει ο επεξεργαστής μέχρι να βγάλει BSOD. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Το θεμα ειναι τι κανει αν το καταστημα σκοπιμως κανει την παπια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα