dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει αντιπροσωπεία της AMD στην Ελλάδα και αν ναι τότε πιο είναι το νούμερο της.Το ρωτάω γιατί έχω ψάξει και δεν βρήκα τίποτα.
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και πώς μπορώ να επικοινωνήσω με την εταιρία γιατί έχω πρόβλημα στον cpu;
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Θα μιλήσεις με το κατάστημα που αγόρασες τον επεξεργαστή δίνουν κανονικά εγγύηση και πιθανή αντικατάσταση αν υπάρχει πρόβλημα
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αγόρασα τον fx 4300 από ένα κατάστημα από το skroutz και μετά από πολλές δοκιμές και αλλαγές όλων των κομματιών του pc κατέληξα ότι ο cpu έχει πρόβλημα και τον έστειλα πίσω στο κατάστημα αλλά αυτοί με είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα και μου τον έστειλαν πίσω.O cpu έχει πρόβλημα γιατί όταν τον αλλάζω με έναν ακριβός ίδιο που έχει ένας φίλος μου και το σύστημα μου δεν εμφανίζει κανένα πρόβλημα και όταν κάνω το αντίθετο δηλαδή βάζω τον cpu μου στο σύστημα του φίλου μου βγάζει ακριβός τα ίδια προβλήματα. 1
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ωραία αλλα πες μας σε τι προβλήματα ακριβώς αναφέρεσαι 1
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 το pc μου βγάζει blue screen of death με τα εξής δύο error:kernel security check failure και driver overrun stack buffer. O υπολογιστής είναι καινούργιος και φτιαγμένος κομμάτι - κομμάτι. Έχω κάνει τόσες φορές φορματ διάφορα windows, έχω αλλάξει μητρική, ram και κάρτα γραφικών ssd, τροφοδοτικό αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.Επίσης το pc μου έχει: motherbord: gigabyte 970a-ds3p cpu:amd fx 4300 ram:2*4gb kingston hyperx fury ddr3 1866 ssd: kingston hyperx fury 120gb και κάρτα γραφικών: amd radeon r7 360 gigabyte. Έκανα αναβάθμιση όλους τους drives αλλά τίποτα πάλι τα ίδια.Στέλνω και φοτο απο το BlueScreenView.
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να σε ρωτήσω μιας και έχετε τον ίδιο επεξεργαστή με τον φίλο σου εχεις βάλει τον δικό σου στο δικό του pc να δεις αν βγάζει και εκει πρόβλημα ?
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ναι και βγάζει ακριβός το ίδιο πρόβλημα.
dimitristsim Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μήπως θέλει λίγο αύξηση στο ρεύμα; Δηλαδή τι να δοκιμάσω;
Silverage Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το cpu voltage/vcore ή όπως αλλιώς το ονομάζει η μητρική σου. Θα πρέπει να διαβάσεις για το overclocking για να το δοκιμάσεις. Έχεις τσεκάρει μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες; Έχεις βάλει να δει το cpuz τί σου βγάζει στο voltage; Μπορεί να είναι το αντίθετο και να δίνει πολύ ρεύμα.
xgol Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε 14 μερες μπορεις να τον επιστρεψεις χωρις αιτιολογια.
jgeorgiou Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 επίσης να διευκρινησεις αν έχεις πειραματηστει τα Mhz και τι ψύκτρα έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα