ZELOMOTH Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 εδω ολο και κατι πουλανε, και τωρα αν κοιταξεις κατι θα βρεις. Απλα πρεπει να σιγουρεψεις και τον επεξεργαστη γιατι αν μια στις 1000 φταιει αυτο, τοτε τζαμπα μητρικη θα παρεις..Τον ειχες κλοκαρισμενο?
Angelcrow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τωρα πηγα και πηρα παστα ... θα το ξαναδεσω το μηχανημα και θα δω... Παιδια ολα αυτα που μου λετε τα εχω κανει... Εχω δοκιμασει αλλη καρτα γραφικων τιποτα... το τροφοδοτικο ειναι κομπλε,η οθονη κομπλε.... μαλλον κατι στην μητρικη ειναι... ΔΕΝ ΕΧΩ αλλα πραγματα για να δοκιμασω στα socket μου για αυτο κανω οτι μπορω τωρα ετσι.... αλλα και εγω προς μητρικη τίνω... και αντε να βρεις μητρικη 1156 Εχει αλλαξει ψυκτρα στην καρτα γραφικών με μια accelerate dual fan και σίγουρα του ξέρανε τη θερμαγωγικη πάστα στο chipset . As ελπίσουμε ότι δεν το έζησε κιόλας. Το Southbridge είναι υπεύθυνο για τα bios data settings και πολλά αλλα.Η μητρική postarei αλλα εμφανίζει συμπτώματα corrupted bios. Μετά θα δούμε αν φταίει το bios chip και θα δούμε αν λειτουργήσει το crass bios της asus για recovery. Το κακό είναι ότι το πιο πιθανο αυτή τη στιγμή να μπορει να δουλέψει μόνο PCI κάρτα γραφικών στον υπολογιστή και όχι PCI express.
InTheEnd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Έδεσα τον υπολογιστή σήμερα άλλαξα πάστες καθαρισμούς κακό ιστορίες λες και το αγόρασα χθες .... Παίρνει μπροστά με την πρώτη μιζια αλλα ουδέν ίχνος εικόνας στην Οθόνη ..... Αυριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πάω να πάρω κάτι πράγματα για τελευταίες δοκιμές και αν δεν πιάσουν ούτε τα Bios Recovery και κάτι αλλα που μου πρότεινε ο φιλος Angelcrow που με βοηθάει επισεις όσο μπορεί και μέσω τηλεφώνου (Τον ευχαριστώ πολυ κιόλας !!!) θα σταλθεί σε κάποιον τεχνικό να μου πει τι και πως... (Αν έχετε να πρότεινετε κανα οικονομικό και αξιόπιστο μαγαζί στην Αθηνα που θα μπορούσε να μου λύσει τα χέρια θα ήμουν ευγνώμων....) και θα κάνω τον Σταύρο μου να βγάλω άκρη γιατί αλλιως κλάφτα Χαράλαμπε ... Χαχα
Χαράλαμπος m. Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Φιλε την εχεις με ανταπτορα η με σκετο καλωδιο? Και σε εμενα το εκανε πριν λιγο καιρο και εβαλα τον ανταπτορα απο την καρτα γραφικων και δεν μου ξαναεκανε τιποτα
Angelcrow Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα πλάκα τι δεν έχουμε δοκιμάσει μέχρι στιγμής. Βγάλε τη δική σου κάρτα γραφικών από τον υπολογιστή και βάλε μία κάρτα γραφικών που σου έδωσαν φίλοι σου η οποία χωράει στο κουτί αλλά στη δεύτερη pci xpress θύρα που λειτουργεί με λιγότερη ταχύτητα. Είναι η ασπρη που έχει το ίδιο μέγεθος με αυτή που χρησιμοποιέις τώρα δηλαδή τη μπλεμωβ Αν δουλέψει η οθόνη σημαίνει ότι έχει πρόβλημα η προηγούμενη θύρα. Αν δεν δουλέψει θεωρούμε ότι το πρόβλημα είναι γενικό και συνεχίζουμε Μην ξεχάσεις το ηχείο υπολογιστή για να ακούσουμε τα μπιπ http://www.aliexpress.com/internal-computer-speaker_reviews.html Αν βρεις πάντως εκεί που θα πας καμιά κάρτα γραφικών pci τσίμπα τη για κανά 5ευρω
G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το δικο μου PC.Tα εχω δοκιμασει ολα..προχτες πηρε μπροστα οταν ελυσα τα παντα και αλλαξα τις παστες..2 μερες κομπλε ολα..και σημερα παταω να ανοιξει και δεν αναβει η ΟΘΟΝΗ, το ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ και το ΠΟΝΤΙΚΙ. Ολα τα αλλα γυρνανε κανονικα..η καρτα γραφικων σταματαει και ξαναξεκιναει τα ανεμηστηρακια της..Μπορει καποιος απο εσας να βοηθησει καπως και εμενα?το τοπικ ειναι εδωhttp://www.insomnia.gr/topic/596172-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B5%CE%BF-pc/ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ..
InTheEnd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κάνε αυτό που θα κάνω και εγω .... Πήγαινε τον σε ενα τεχνικό .... Τα δοκίμασα ολα ματαίως κόπος μπροστά δεν λέει να πάρει ... Μου έκανε και κάτι κουλά όπως δεν άναβε αν είχα συνδέσει πληκτρολόγιο και τέτοια στην μητρική ..... Σήμερα θα το πάω σε τεχνικό θα ξέρω απο Δευτέρα περισσότερα .... Ειμαι πολυ περίεργος να μάθω τι μου προκάλεσε τόσο πονοκέφαλο αυτές τις μέρες.....
G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εμενα που λειτουργησε 2 μερες κανονικα? και εχει νεα πραγματα του κουτιου πανω? και ολα λειτουργουν κανονικα αποτι βλεπω σε αλλα pc.Το μονο που μενει ειναι να το ξεστισω αλλη μια φορα και να το ξαναβαλω ολα πανω και εαν λειτουργησει θα θελω να το πεταξω απτο μπαλκονι. ΔΕΝ γινεται ξαφνικα να κανει τετοια κουλα πραγματα χωρις λογι και απο το πουθενα..
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 αν σου εκανε αυυτα τα κουλα που λες ρε συ τοτε η΄καπου βραχυκυκλωνει η μητρικη η΄ καηκε και ειπε το κυκνιο ασμα της να ειναι το να σε τρελανει!!!
La_MoRt Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Μια τελευταία προσπάθεια κάντε μήπως και στρώσει με BIOS update. Έχω δει κάρτα δικτύου να μη δουλεύει από αυτό και μόνο και νομίζαμε ότι είχε καεί. Τσεκάρετε μήπως έχετε κανένα update
G@rg@oun Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 To bios update πως θα το κανει αφου δεν ανοιγει η οθονη και δεν βλεπω καν bios...τπτ... ?Και πως γινεται να δινει ρευμα και να λειτουργει ο επεξεργαστης και τα κουμπια να λειτουργουν?Δεν περνει σημα ουτε το πληκτρολογιο ουτε το ποντικι..τα ακουστηκα που τα συνδεω με usb παλι αναβουν τα φωτα που εχουν στο πλαι...Πραγματικα δεν καταλαβαινω..πηρα στο PLAISIO και μου λενε να το παω απο εκει...αλλα θα το κρατησουν μεσα 2 μερες και βαλε σιγουρα μου λενε..Δεν ξερω τι να κανω..εαν καηκε και τελος η μητρικη εχει εγγγυηση ας μου δωσουνε αλλη..το θεμα ειναι μην τους την παω και σε αυτους λειτουργησει οπως λειτουργησε για 2μερες εδω..δλδ δν γινεται να κανει τετοια πραγματα και ξαφνικα τεζα!!Επισης κατι αλλο κουλο..τα ακουστηκα ακομα και το pc να σβησω απο το power button δεν σταματανε να φωτιζουν..που μεχρι χτες καθε φορα που κλεινει το pc σβηνανε και αυτα. Τωρα μενουν αναμενα..σβηνουν ΜΟΝΟ εαν κλεισω το κουμπι του τροφοδοτικου..
Angelcrow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 To bios update πως θα το κανει αφου δεν ανοιγει η οθονη και δεν βλεπω καν bios...τπτ... ? Και πως γινεται να δινει ρευμα και να λειτουργει ο επεξεργαστης και τα κουμπια να λειτουργουν? Δεν περνει σημα ουτε το πληκτρολογιο ουτε το ποντικι..τα ακουστηκα που τα συνδεω με usb παλι αναβουν τα φωτα που εχουν στο πλαι... Πραγματικα δεν καταλαβαινω..πηρα στο PLAISIO και μου λενε να το παω απο εκει...αλλα θα το κρατησουν μεσα 2 μερες και βαλε σιγουρα μου λενε.. Δεν ξερω τι να κανω..εαν καηκε και τελος η μητρικη εχει εγγγυηση ας μου δωσουνε αλλη..το θεμα ειναι μην τους την παω και σε αυτους λειτουργησει οπως λειτουργησε για 2μερες εδω..δλδ δν γινεται να κανει τετοια πραγματα και ξαφνικα τεζα!! Επισης κατι αλλο κουλο..τα ακουστηκα ακομα και το pc να σβησω απο το power button δεν σταματανε να φωτιζουν..που μεχρι χτες καθε φορα που κλεινει το pc σβηνανε και αυτα. Τωρα μενουν αναμενα..σβηνουν ΜΟΝΟ εαν κλεισω το κουμπι του τροφοδοτικου.. Βραχυκύκλωμα μου φαίνεται η περιπωση σου ενώ στη περίπτωση του Intheend το μηχάνημα ψηθηκε στο φούρνο μιας και αποσυνδεσε το πλαινο ανεμιστήρα λόγω θορύβου και η accelero dual fan ανακύκλωνε το ζεστό αέρα πάνω στη μητρική...τουλαχιστον αυτή είναι η εκτίμηση μου από αυτά που συζητήσαμε. Πήγαινε το στο πλαίσιο να σου πουνε καλύτερα να τελειώνεις.
postfire Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 βγαλε τα πραγματα απο το κουτι και στησε τα πανω στο τραπεζι να δεις
InTheEnd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Εγω το πήγα σήμερα και το άφησα σε έναν τεχνικό που βρήκα στο Google (Καταστημα) και περιμένω απο το Σάββατο και μετά λογικά ενα τηλέφωνο να μου πει τι πρόβλημα έχει και μετά βλέποντας και κάνοντας ... Θα ενημερώσω εδω με την λύση του προβλήματος !! 1
G@rg@oun Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 postfire..το ειχα κανει και αυτο το ιδιο πραγμα εκανε..πηρε μπροστα τελικα με τον τροπο που εγραψε ο φιλος στο τοπικ μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα