Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα τα έκανα στου φίλου μου που έχει το ίδιο θέμα ..... Έκανα clear παλι τα ίδια κάνει .... Οχι δεν έχω άλλον επεξεργαστή να βάλω

Δημοσ.

Γιατί δεν ακούς... Έλεγξε τη κάρτα γραφικών σου σε υπολογιστή άλλο. Αν δουλεύει τότε είναι η μητρική σου. Αν δεν δουλεύει και έβαλες άλλη κάρτα στον υπολογιστή σου τότε είναι πάλι η μητρική σου. Πιο σύστημα δεν έχεις συντηρήσει στη μητρική σου από τη στιγμή που έχεις τον υπολογιστή... Το Super Io port η αλλιώς λεγόμενο Southbridge. Ξήλωσε τη μητρική και βγάλε τη ψυκτρα που είναι κάτω αριστερά και αλλαξε θερμαγωγικη πάστα. Είναι το μόνο που μπορείς να κανείς μόνος σου πριν ΠΑΣ σε εξειδικευμενο τεχνικο για να δει αν εχει σκάσει τίποτα άλλο στη μητρική πάνω. Αν είσαι τυχερος μπορει να δουλέψει Μην δίνεις άλλο ρεύμα χωρίς να εξασφαλίσεις σωστη ψύξη σε αυτό το τσεπάκι μειωνεις τις πιθανότητες σου. Αυτά από εμενα...

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιον άλλον που να έχει σύστημα σαν το δικο μου .... Όλοι οι φίλοι μου έχουν παλιούς υπολογιστές .... Ναι έχω αλλάξει κάρτα και εκει στην θύρα που μπαίνει η κάρτα γραφικών όταν ανοίγω τον υπολογιστή ανάβει το λαμπάκι και πρασινίζει ... Πια ψύκτρα λες? τς μητρικής ?

Δημοσ.

Ναι της μητρικής. Πρέπει να βγαλεις τη μητρική και να την ξεκουμπωσεις από πίσω. Είναι η ψυκτρα που είναι κοντά στις θύρες σατα. Προσοχή η θερμαγωγικη να μην δημιουργεί βραχυκυκλώματα σε τσιπακια κτλ. Ελπίζω οκ να πάνε καλά και προσοχή να μην γρατζουνισεις τη μητρική σου και γειωσου σε καμια μπριζα σουκο.

Δημοσ.

Θεος βοηθος

Μιας και τη κάνεις τη δουλειά άλλαξε και τα thermal pads στα mofset. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!!!!

Δημοσ.

Το λύσιμο τελείωσε μόλις έλυσα όλο τον υπολογιστή καθάρισα σκόνες και πάστα απο ψύκτρα επεξεργαστή τωρα ? πια ειμαι αυτή η ψύκτρα που μου λες στην μητρική δεν μπορώ να καταλάβω .... Θα πάω να αγοράσω τωρα πάστα και θα ξανα αρχίσω το δέσιμο περιμένω να μου πεις για να λύσω και την μητρική κάτι βρήκα πάνω στην μητρική που απο πίσω κρατιέται με 2 βίδες με ελατήρια δεν ξέρω αν είναι αυτή που μου λες αλλα έχει μικρό κατσαβίδακι και δεν έχω

Δημοσ.

Εγω θα σου ελεγα μιας και τα εχεις ξηλωσει ολα, στησε την μητρικη πανω στην κουτα της ή καπου που να μην τραυματιστει, και συνεδεσε τα απαραιτητα πανω της. Αν ανοιξει παει να πει οτι στο κουτι καπου βραχυκυκλωνει. Για να την βαλεις σε λειτουργεια βραχυκυκλωσε με ενα μετταλικο κλειδι ή εργαλειο τις δυο επαφες που λενε συνηθως: pwr_button + και -. Αν εχει κουμπι start up απλα πατα το!

Δημοσ.

Δεν ξέρω το έχω παρατήσει ετσι τωρα έχω απελπίστει πολυ άσχημα αυριο θα το δέσω και θα δω ... Σκέφτομαι μήπως ανοίξω και την κάρτα γραφικών να αλλάξω και εκει πάστες μιας και έχω αλλάξει ψύκτρα

Δημοσ.

φιλαρακι, πρεπει πρωτα να βαλεις την οθονη σε αλλο pc. αφου δουλεψει, τοτε πας για ψαξιμο στο κουτι. Βαζεις την καρτα σου γραφικων σε αλλο pc. Αν δουλεψει, τοτε πρεπει να βαλεις μια αλλη καρτα στο δικο σου μηχανημα ωστε κατα πασα πιθανοτητα να φταιει η θυρα pci-x x16. Δεν το σιγουρευεις ομως,κοιτα να αλλαξεις θεσεις στις μνημες εφοσων εχεις 2 και δοκιμασε τες και μονες τους. Αν παλι τιποτα τοτε πρεπει να βαλεις μια αλλη cpu  πανω (που να υποστηριζεται απο το bios) και αν ουτε τοτε κανει κατι, τοτε ξερεις οτι  εχει καει η pci-x x16 ή η μητρικη σου γενικα. Επισης γινεται και το αντιστροφο, να βαλεις την cpu σου σε αλλο pc να δεις τι γινεται. Και τελος πρεπει να δεις και το τροφοδοτικο σου μηπως δεν δινει το ρευμα που πρεπει βαζοντας πανω καποιο αλλο κτλ κτλ κτλ. Περαστικα σου..

κι ενα τελευταιο, αυτο με τις παστες σε chipstet κτλ μην τρελενεσαι, αν ηθελε παστουλα θα επαιρνε μπροστα κανονικα και απλα η΄θα κολαγε η΄θα εσβηνε μετα απο λιγο. απαξ και ειναι κρυο το μηχανημα θα επαιρνε κανονικα μπροστα

Δημοσ.

Τωρα πηγα και πηρα παστα ... θα το ξαναδεσω το μηχανημα και θα δω... Παιδια ολα αυτα που μου λετε τα εχω κανει... 

Εχω δοκιμασει αλλη καρτα γραφικων τιποτα... το τροφοδοτικο ειναι κομπλε,η οθονη κομπλε.... μαλλον κατι στην μητρικη ειναι... ΔΕΝ ΕΧΩ αλλα πραγματα για να δοκιμασω στα socket μου για αυτο κανω οτι μπορω τωρα ετσι.... αλλα και εγω προς μητρικη τίνω... και αντε να βρεις μητρικη 1156

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...