Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε και ένα άλλο καλό τροφοδοτικό αν δεν το εκανες.

Όχι πρώτα να δοκιμάσεις άλλη κάρτα. Πάνε σε ένα κοντινό σου κατάστημα να δοκιμάσεις με το αζημίωτο βέβαια. 

Επίσης να δοκιμάσειςκαι την οθόνη σου σε άλλο pc.

Μπορεί η οθόνη να έχει κάποιο πρόβλημα π.χ. κάποιος σκσμένος πυκνωτής και με λίγο κόστος να διορθωθεί. Πρέπει όμως να το πας στο κατάλληλο κατάστημα που να να γνωρίζει από αυτά. Με αποκατάστημα οθόνών δεν γνωρίζω πολλά πράγματα πέρα από αυτά που σου είπα. Πρέπει όμως να το κυνηγήσεις. Αρκετοί είναι αυτοί που το προσπάθησαν και βγήκαν κερδισμένοι. Κάνε όμως πρώτα αυτά που έγραψα στην 1η παράγραφο.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά δοκίμασα άλλη κάρτα γραφικών τίποτα βγάζω βάζω τα πράγματα σε 2 3 υπολογιστές που έχω και τίποτα ανάβουν και στην οθόνη λέει no signal έχω απελπιστεί τι άλλο μπορεί να είναι ; δοκίμασα με 3 διαφορετικές μητρικές άλλες μνήμες αλλά τροφοδοτικά άλλες κάρτες γραφικών δεν λέει να ανοίξει !!!

Δημοσ.

το να μην σου ξεκιναει το bios  μαλον μητρικη αφου εχεις ελεγξει ολες τις αλλες περιπτωσεις απο οτι ειδα, κανε ενα  reset την μητρικη σου αν δεν εχει  jumper  βγαλε την  μπαταρια για λιγα λεπτα,  αποσυνδεσε ολα τα  usb  καλωδια απο την μητρικη πλακετα καθως καολο το κοντρολ πανελ  και ασε μονο τα σατα και του ρευματος και  ξεκινα την

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει 3 μητρικές ρε σι σε όλα τα ίδια μου κάνει

Άλλαξα και μπαταρία τζιφος πάλι δεν δίνει σήμα

Δημοσ.

Ναι το συνδέω με άλλη κάρτα γραφικών σε τηλεόραση με hdmi αλλά τίποτα

Τώρα ξανά αλλαζουμε τροφοδοτικό

Δεν δίνει σήμα με τίποτα !!!

Δημοσ.

Για να δεις εκόνα στην TV πρέπει να δώσεις εντολή εσύ. Δεν είναι το ίδιο με μια οθόνη.

Κρατάς πατημένο το πλήκτρο με τα win (που βρίσκεται μεταξύ ctrl και Alt) και πατάς το πλήκτρο P. Θα σου βγάλει κάποιες επιλογές. Επέλεξε π.χ. to Projector only(έχω αγγλικά win) που είναι η τελευταία επιλογή. Για να πας από την μία επιλογή στην αλλη πατάς πάλι το P και αφήνεις τα πλήκτρα.

Δημοσ.

Αυτα που σου είπα τα κάναμε σε υπολογιστή φίλου που έχει το ίδιο θέμα αλλα είχε και 3-4 pc μισά και περνάμε και αλλάζαμε ... Τωρα μου έδωσε μια κάρτα την έβαλα στον δικο μου τιποτα παλι δεν έχει εικόνα η οθόνη όταν την συνδέσω στο λαπτοπ δείχνει κανονικά ... Τι να είναι άραγε .... Θα το σπάσω και είναι αμαρτία

Δημοσ.

Αν συνδέεις το pc στο λάπτοπ με τον τρόπο που σου έδειξα στο προηγούμενο post και βλέπεις κανονικά στην οθόνη του λάπτοπ τότε το πρόβλημα το έχει η οθόνη.

Δημοσ.

Οχι την οθόνη συνδέω στο λαπτοπ το pc ανοίγει αλλα δεν θέλει να δώσει σήμα με καμία κάρτα γραφικών ....

Έβγαλα και έβαλα την μπαταρία άλλαξα θέση στις ραμ δοκίμασα και μια μια άλλαξα κάρτα γραφικών τιποτα !!!!! Το μονο που γίνεται είναι όταν βάζω την gtx 480 κάνει ενα σφιρηγμα πολυ σιγανό

Δημοσ.

Άρα η οθόνη δεν έχει πρόβλημα και είναι το μόνο σίγουρο.

Έχεις κάνει πολλές δοκιμές. Πρέπει καταρχήν να βρεις parts από τον φίλο σου που να δουλεύουν σίγουρα και με αυτά θα κάνεις δοκιμές.

Αν πάλι δεν βρεις άκρη κάπου κάνεις κάτι λάθος.

Δημοσ.

Τι να σου πω αυτός έχει συστήματά 775 τι να του πάρω ..... Πήρα μια κάρτα γραφικών και δεν ανοίγει ... Έχω κάνει άπειρες δοκιμές και δεν δείχνει εικόνα

Δημοσ.

Κάνε ένα clear cmos βγάζοντας την μπαταρία για ένα λεπτό.

Παραπάνω έγραψες ότι έκανες δοκιμές με μητρικές. Αφού δεν έχετε το ίδιο socket.

Ή τα έχει παίξει η μητρική ή κάτι δεν κάνεις σωστά.

Δημοσ.

Αν δεν έχει σκάσει κανας πυκνωτής, mofset κτλ τότε έχεις θέμα με το Southbridge. Το περισσότερο που μπορείς να κανείς μόνος σου είναι να αλλάξεις θερμαγωγικη πάστα αλλιώς σε κάνα ired  η προτενομενο μάστορα

https://el.wikipedia.org/wiki/Southbridge

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...