Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες το βράδυ καθώς έπαιζα cs go έκλεισε ξαφνικά η οθόνη και έλεγε No Signal δεν έδωσα σημασία και τωρα που άνοιξα τον υπολογιστή μου κάνει παλι τα ίδια ολα λειτουργούνε και τα Φαν της κάρτας γραφικών γυρνάνε τι λέτε να έπαθε ? 3-4 φορές το αναβοεσβησα καμία ένδειξη στην οθόνη.... Το σύστημα το έχω στην υπογραφή μου !

Δημοσ.

Έβγαλα την κάρτα γραφικών την καθάρισα με ενα πινέλο μπάς και τοξεσκωνησα όλο και όταν το άνοιξα κανένα σημάδι στην οθόνη και κάτω απο την θέατρα γραφικών είχε ανάψει ενα μικρό λαμπάκι δεν ξέρω αν ανάβει συνέχεια η άναψε τώρα το παρατήρησα ... Στην θύρα pci τι λέτε να έπαθε στα καλά καθούμενα λέτε να έκαψε την κάρτα γραφικών ? όταν την έβγαλα δεν είδα τιποτα περιεργο

Δημοσ.

Κανένας δεν έχει καμία ιδέα ρε μάγκες ? Το λαμπάκι στην μητρική στην κάρτα γραφικών είναι πράσινο και η οθόνη ανταποκρίνεται όταν ανοίγω τον υπολογιστή αλλα δεν βγάζει εικονα

Δημοσ.

Με καλώδιο VGA καλής ποιότητας όταν τον ανοίγεις τον υπολογιστή η οθόνη ξέρω γω ανάβει το λαμπάκι ότι και καλά άνοιξε ο υπολογιστής αλλα δεν βγάζει εικόνα

Δημοσ.

Ανοίγει το pc? Δηλαδή ακούς μπιπ από την μητρική και ακούς τον σκληρό? Αν ανοίγει τότε μάλλον η οθόνη σου έχει πρόβλημα ή το καλώδιο. Γιατί χρησιμοποιείς vga και όχι dvi? Ποια είναι η οθόνη σου?

Δημοσ.

Μια Philips ειμαι τριετίας και το VGA το έχω με ανταπτορα γιατί η κάρτα γραφικών μου έχει περίεργες θύρες μπορεί να είναι και η dvi που λες .. Ναι κανονικά είναι ο υπολογιστής ολα ακούγονται ...

Δημοσ.

Αν είναι αυτή η κάρτα σου έχει 2 dvi και 1 mini-hdmi. Η οθόνη δεν έχει dvi? 

Αν βρεις ένα 2ο καλώδιο από κάποιον γνωστό δοκίμασέ το και στις δύο θύρες της οθόνης με τον αντάπτορα. Εκτος αν έχει θέμα ο αντάπτορας. Το 2ο που θα κάνεις είναι να δοκίμάσεις την οθόνη σου σε κάποιο άλλο pc και με το καλώδιό σου και με άλλο καλώδιο. Έτσι θα καταλάβεις τι φταίει. Αν τελικά έχεις το ίδιο αποτέλεσμα δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών έστω και απλή (pcie πάντα). Ξεκινάς δοκιμές λοιπόν. Υπάρχει και ένα μακρινό σενάριο (όχι απίθανο) να έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και να μην δίνει επαρκές ρεύμα στην κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Ναι 2 Dvi και ενα mini hdmi έχει .. Οχι δεν έχει θύρα dvi η οθόνη... Θα κάνω αυτα που μου είπες και θα ενημερώσω !!

Ευχαριστώ παρά πολυ!!

Δημοσ.

Άλλαξα καλώδιο VGA αλλα τζίφος η οθόνη έχει ενα μπλε λεντακι που είναι μόνιμος ανοιχτό όταν είναι ανοιχτή η οθόνη αλλα όταν ανοίγει ο υπολογιστής κλείνει και ξανα ανοίγει όταν τον ανοίγω ανάβει και σβήνει συνέχεια λες και ο υπολογιστής είναι σε αναμονή η κάτι τέτοιο ... Αυριο θα δοκιμάσω και μια απλή άλλη κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Τα έχω δοκιμάσει ολα .... Τζίφος το μονο που δεν δοκίμασα είναι να αλλάξω κάρτα γραφικών γιατί δεν βρίσκω άρα μάλλον παμε για άλλη ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...