Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy J5 vs motorola moto g 3rd gen 2gb ram

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια...

Θελω να προχωρησω στην αγορα κινητου και ειμαι κυριως αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητο

Με ενδιαφερει πολυ το gaming και να μην τρωει κολληματα..

Εχω ακουσει καλα λογια για το j5 αλλα με ανησυχει λιγο γενικα τα 1.5 gb ραμ..

Δημοσ.

χρ.πολλα-καλη χρονια

Αν εξαιρεσεις μια μικρη διαφορα στη μπαταρια κ στο βαρος που ειναι υπερ του j5 λογικα τα 2gb ram θα ανταποκρινονται καλυτερα στις απαιτησεις που εθεσες εξ αρχης δηλ. στα παιχνιδια.

κατα τα λοιπα τα 2 αυτα τηλ ειναι πανομοιοτυπα.

στο 1 θα χασεις λιγο απο μπαταρια (το βαρος ειναι ελαχιστη διαφορα) κ στο αλλο θα χασεις αυτο το λιγο ram που του λειπει απο το 1.5 ραμ κ με δεδομενο οτι το θες για gaming (πολλοι χρηστες δυστυχως δεν προσδιοριζουν τη χρηση τους) καλυτερα θα βολευτεις με τα 2 ραμ

απο οσο βλεπεις και εδω παει αρκετα καλα. (δεν εχω ιδεα απο παιχνιδια μονο κανα ταβλι ανοιγω που κ που :))

k ena gia heavy games

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας και καλη χρονια...

Θελω να προχωρησω στην αγορα κινητου και ειμαι κυριως αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητο

Με ενδιαφερει πολυ το gaming και να μην τρωει κολληματα..

Εχω ακουσει καλα λογια για το j5 αλλα με ανησυχει λιγο γενικα τα 1.5 gb ραμ..

Αφου το θες για παιχνιδια(κακος) θα κοιταξεις για μεγαλη ram και μεγαλη μπαταρια.

Να ξερεις οποιο και να παρεις η ram θα ειναι πιο κατω(π.χ 2GB RAM=1.7 ή 1.5=1.3)

Δημοσ.

Συμπαθώ το J5 - αλλά έστω και η λίγη παραπάνω RAM, κάνει τη διαφορά στα games. Εκτός των άλλων, το Motorola Moto G 3rd GEN έχει και stock android. Άρα προτείνω το Motorola. 

• Like 2
Δημοσ.

Απο ελλαδα δεν μπορουμε να βρουμε κατι?

μου φαινεται λιγο μπελα η αγορα απο εξωτερικο...

Το Motorola Moto G 3rd GEN με 2GB ram δεν νομιζω να υπαρχει για Ελλαδα.
Δημοσ.

Θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά στο Vodafone smart ultra 6 το οποίο έχει καλύτερο snapdragon επεξεργαστή (τον 615),έχει 2 gb ram, 3000 mAh και Full HD οθόνη.

Τώρα αν για τον Χ,Υ λόγο θες ένα από αυτά εγώ θα διάλεγα το J5 επειδή μου αρέσει η amoled οθόνη.

Δημοσ.

Το J5 αυτήν τη στιγμή είναι πολύ καλό και ανταποκρινεταί πολύ καλά στα games, όπως και το Moto.

Αυτά αυτήν τη στιγμή. Όμως σε λίγο καιρό, τα 2Gb ram σε συνδυασμό με το stock Android θα σου φανούν χρήσιμα. Οπότε από αυτά τα δύο, το Motorola. Γιατί δεν κοιτάς και το Meizu M2 Note?

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει το μοτορολα με 2γβ ελλαδα αλλα στην τιμη των 244Ε...το  μ2 νοτε με τον επεξεργαστη που εχει και την μεγαλη οθονη εχω ακουσει οτι εχει μερικα λαγκ...

Δημοσ.

παιδια ποτε πιστευετε οτι θα πεσει η τιμη του moto 3d ραμ 2 σε κανα μηνα ισως να το δουμε στα 190; η δεν παιζει;γιατι την αλλη φορα με τη 1 εκδοση βγηκε 200 και μετα π βγηκε η 2 βγηκε και αυτη στα 200 δηλαδη μην παρουμε με 1 ραμ και μετα απο 1,5 μηνα να το δουμε το 2 ραμ νακανει οσο με τη 1 ραμ

Δημοσ.

οι τιμες πεφτουν καθημερινα κατα 1 ευρω αν το προσεξεις στο skroutz. Στο tokinito.gr ολες οι τιμες πεφτουν εστω κ λιγο καθημερινα απο οσο εχω προσεξει. Θεωρω οτι η καθε συσκευη πιανει την αντικειμενικη τιμη της μετα το πρωτο 3-μηνο (καποιοι υποστηριζουν μετα το 6-μηνο πως πιανει σωστη τιμη). Εφοσον βγηκε upgrade μοντελο στο μοτο με 2ram θα πεσει το παλιο πρωτα κ μετα θα αρχισει να πεφτει σιγα-σιγα το καινουργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...