Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία Axis που ειδικεύεται στην κατασκευή drones παρουσίασε το νέο quadcopter Vidius, το οποίο είναι τόσο μικρό που χωράει στην παλάμη του χεριού σας.

Το Axis Vidius των 4,3 εκατοστών και των 250 γραμμαρίων, σύμφωνα με την κατασκευάστρια είναι τα μικρότερο drone που εξοπλίζεται με κάμερα, ενώ επιπλέον ο ιδιοκτήτης του δεν χρειάζεται να το δηλώσει στην FAA (Federal Aviation Administration) των ΗΠΑ (όλοι οι Αμερικανοί χρήστες μεγάλων drones πρέπει να τα δηλώσουν).

Με κόστος μόλις $95, όσοι το αποκτήσουν δεν μπορούν να περιμένουν ποιότητα υλικού GoPro, ωστόσο η μικροσκοπική κάμερα του Vidius είναι ικανή για livestreaming σε ανάλυση 420p μέσω WiFi.

Η εμβέλεια για live streaming σε smartphone περιορίζεται επίσης στα περίπου 30 μέτρα. Αν και στην συσκευασία περιλαμβάνει χειριστήριο 2.4GHz, ο κάτοχος του Vidius μπορεί να κατεβάσει μία εφαρμογή και να χρησιμοποιήσει το κινητό του για τον χειρισμό του εφόσον το επιθυμεί. Η μπαταρία του χρειάζεται 20 λεπτά για να φορτίσει πλήρως και παρέχει στο μικροσκοπικό drone αυτονομία για πτήσεις διάρκειας 5-7 λεπτών.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: SlashGear

Δημοσ.

Έχω ένα ίδιου μεγέθους που είχα παραγγείλει 12 ευρώ από Σιγκαπούρη και έχω να πω ότι είναι φοβερό. Απόλυτα σταθερό και ελεγχόμενο και για μέσα στο σπίτι είναι ότι πρέπει. Δεν είναι για εξωτερικό χώρο όμως λόγω μεγέθους αν έχει αεράκι το παίρνει.

Δημοσ.

250 γραμμάρια...

Θα το παίρνει ο αέρας για πλάκα!

250 γραμμάρια με 17.2 εκατοστά περίμετρο δεν νομίζω να το παίρνει ο αέρας :P

• Like 2
Δημοσ.

Πολλά χρήματα για drone που κρατάει μολις 5 με 7 λεπτά ... αν το έδινα γύρω στα 20 euro ίσως να άξιζε ετσι μονο για να παίζεις

Δημοσ.

To cx10 που έχω είναι τέλειο για μέσα στο σπίτι! Το βάρος του είναι μάλλον 25, όχι 250γρ.

Το Cheerson cx-10c έχει ήδη τον τίτλο του μικρότερου drone με κάμερα για hobby νομίζω. Το έχω και η διαφορές σε σχέση με αυτού του άρθρου πρέπει να είναι μόνο το live streaming και η VGA camera.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω το cx 10 και το a και το c. Κορυφη με 15-20ε, άπειρες ωρες πτησης μέσα στο σπίτι, αλλαξα μοτεράκια, μπαταρια οταν φούσκωσε, δεν καταλαβαίνει τπτ.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...