nikosxalilis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπερα,δεν έχουν περάσει 2 μηνες απο τοτε π την πηρα και με καποιο τροπο(μαλλον η ανηψια μου η μικρη) την γραντζουνισε!..απο οτι καταλαβαινεται δεν προλαβα καν να την χαρώ και εχω ξενερωσει λιγο..υπάρχει καποιος τροπος επιδιόρθωσης η επισκευής γνωριζει κανεις?..απο το πιο απλο μια αλοιφη η τεχνικη επιδιόρθωση και αν γνωρίζει κανεις τι κοστος θα μπορούσε να εχει αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solution1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Όταν είναι αναμένη, φαίνεται (η γρατσουνιά); Αλλάζουν χρώμα τα pixel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosxalilis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 οχι καθόλου δεν επιρεαζει αλλα ειναι κριμα γτ ειναι καινούργια η τηλεόραση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos903 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πάρε ένα displex απο το ebay και δοκίμασε. Σε λάπτοπ που το έχω δοκιμάσει κάνει δουλειά αλλά σε τηλεόραση δεν ξέρω... Δοκίμασε λίγο ίσα ίσα στην αρχή μην στα κάνει χειρότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα