elenit24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, δέν ξέρω αν έχει ξανα ειπωθεί αυτό το θέμα,αλλά ίσως ακουστεί χαζό, δεν ξέρω έχουν ξεθωριάσει τα γράμματα απο τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου (11 πληκτρα απο τα 26 που είναι τα γράμματα) και το play/pause που έχει στην κορυφή, Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω ? πχ να τα γράψω με ένα μαρκαδοράκι ή κάτι τέτοιο? είναι μαύρα τα πλήκτρα.
ssotoss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αγόρασε stickers απ το Ebay. Διάφανα από Αμερική, ποιοτικότα τα και αθάνατα! http://www.ebay.de/itm/230506255749?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και δεν κοστίζουν ιδιαίτερα. Δεν κάνω διαφήμιση φυσικά, ούτε που τον ξέρω τον αμερικάνο, απλώς αγόρασα απ αυτόν. Αν γράψεις με μαρκαδοράκι, αργά ή γρήγορα θα βάψεις τα χέρια σου
hliastsek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα για τα γράμματα
elenit24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αγόρασε stickers απ το Ebay. Διάφανα από Αμερική, ποιοτικότα τα και αθάνατα! http://www.ebay.de/itm/230506255749?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT και δεν κοστίζουν ιδιαίτερα. Δεν κάνω διαφήμιση φυσικά, ούτε που τον ξέρω τον αμερικάνο, απλώς αγόρασα απ αυτόν. Αν γράψεις με μαρκαδοράκι, αργά ή γρήγορα θα βάψεις τα χέρια σου α ωστε υπάρχουν αυτοκόλλητα , θα ψάξω για άσπρα όμως καθώς έχω μαύρο πληκτρολόγιο. η διαφημιση σου λοιπόν ήταν αχρείαστη θα ψωνίσω απο άλλον. Ούτε που ήξερα ότι υπάρχουν αυτοκόλλητα για τα γράμματα Και τι θα έκανες αν όλα τα γράμματα σου είχαν ξεθωριάσει??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα