KinigosPsixon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παρήγγειλα την Site: lgsmart 3d 4k αλλα άρχισα να το μετανιώνω για το 4k και λέω να πάω σε αυτήν Site: lg smart 3d fhd και με τα υπόλοιπα να πάρω και ένα 5.1 η 7.1 τι λέτε αξίζει η 4κ τα 500 παραπάνω . Μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη απο αυτες του κοτσού (θέλω 3d smart fhd η 4κ 55" minimum) το 3D θα έχει διαφορά απο 3D σε 4K ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ρητορικό ερωτημα, γιατί ή 3D αξίζει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 για εμένα αξίζει .. αν και ημουν κάθετος στο να μην πάρουμε 3D με απόψεις που διάβαζα απο εδώ μέσα και λόγω της δικιάς μου εμπειρίας στο cinema (avatar) που με κούρασε και δεν απόλαυσα την ταινία . έτυχε και πήγα πάλι και είδα το starwars σε 3D και το καταγούσταρα ναι έχει απωλεια σε χρώματα κλπ κλπ αλλα μου άρεσε άλλη ταινία βλέπεις νομίζω σε 3D. Και παρατήρησα οτι εξελίχθηκε πολύ απο το 3D του Avatar(σαν γύρισμα ταινίας ). και το θεωρώ πολύ χαβαλεδίστικο για παρέα κατι που κάνουμε συχνά (μαζευόμαστε και βλέπουμε ταινίες ) οπότε για εμένα αξίζει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uberalles_gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παρήγγειλα την Site: lgsmart 3d 4k αλλα άρχισα να το μετανιώνω για το 4k και λέω να πάω σε αυτήν για ποιο λόγο το μετάνιωσες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KinigosPsixon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 διαφορά τιμης με απόδοση (460 ευρώ πάνω ) δεν νομίζω οτι θα ΄δω τόση μεγάλη διαφορά σε αυτά που βλέπω οπότε λέω καλύτερα να πάρω την fhd και να πάρω και ένα 5.1 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/153555-samsung-htj5500 και πιστεύω θα είμαι οκ. εκτος άν έχει διαφορά στο 3D (νομίζω κάπου διαβασα οτι 4Κ me 3D έχει καλύτερη απόδοση απ'ότι FHD me 3d) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elena25 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μη βασίζεσαι στα χαρακτηριστικά που διαβάζεις στη σελίδα τους. Δες λιγα μηνυματα πιο κάτω πως την πάτησα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα