Προς το περιεχόμενο

tv απο κότσο με δανειοδότηση πρόταση αγοράς

KinigosPsixon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παρήγγειλα την

Link.png Site: lgsmart 3d 4k

αλλα άρχισα να το μετανιώνω για το 4k και λέω να πάω σε αυτήν

Link.png Site: lg smart 3d fhd  

και με τα υπόλοιπα να πάρω και ένα 5.1 η 7.1 τι λέτε αξίζει η 4κ τα 500 παραπάνω .

Μήπως να προτιμήσω κάποια άλλη απο αυτες του κοτσού (θέλω 3d smart fhd η 4κ 55" minimum)

το 3D θα έχει διαφορά απο 3D σε 4K ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για εμένα αξίζει .. αν και ημουν κάθετος στο να μην πάρουμε 3D με απόψεις που διάβαζα απο εδώ μέσα και λόγω της δικιάς μου εμπειρίας στο cinema (avatar) που με κούρασε και δεν απόλαυσα την ταινία . έτυχε και πήγα πάλι και είδα το starwars σε 3D και το καταγούσταρα ναι έχει απωλεια σε χρώματα κλπ κλπ αλλα μου άρεσε  άλλη ταινία βλέπεις νομίζω σε 3D.  Και παρατήρησα οτι εξελίχθηκε πολύ απο το 3D  του Avatar(σαν γύρισμα ταινίας ). και το θεωρώ πολύ χαβαλεδίστικο για παρέα κατι που κάνουμε συχνά (μαζευόμαστε και βλέπουμε ταινίες ) οπότε για εμένα αξίζει . 

διαφορά τιμης με απόδοση (460 ευρώ πάνω ) δεν νομίζω οτι θα ΄δω τόση μεγάλη διαφορά σε αυτά που βλέπω οπότε λέω καλύτερα να πάρω την fhd και να πάρω και ένα 5.1 http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/home-cinema/set-home-cinema/153555-samsung-htj5500

και πιστεύω θα είμαι οκ. 

εκτος άν έχει διαφορά στο 3D (νομίζω κάπου διαβασα οτι 4Κ me 3D έχει καλύτερη απόδοση απ'ότι FHD me 3d)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...