Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που λέτε πρίν λίγο καιρό έφτιαξα ένα καινούριο "μωρό" και δυστυχώς τσιγκουνευτηκα λίγο και πήρα το VS650 της Corsair για PSU. Ολα καλα τις πρώτες 2 μέρες μεχρι που αρχισε να κάνει εναν ήχο. Δεν έδωσα πολύ σημασία όσπου χειροτερεψε λίγο. Το πήγα που λέτε στο μαγαζί απο όπου το πήρα και μου είπαν οτι θα το ελέγξουμε και αν διαπιστοθεί πρόβλημα θα το στείλουμε στον προμηθευτή για αντικατάσταση (μηνας+ αφού ήταν περίοδος Χριστουγέννων, και δεν μου το άλλαζαν επιτόπου με τίποτα). Το προσπερνάω και πέρνω τηλ μετα απο 2 μέρες, αφου με γράψαν κανονικά. Μου είπαν οτι το δοκιμάσαν και δεν ακουσαν ΤΙΠΟΤΑ :o. Τελος παντων παω απο εκει και με τα πολλα μου είπαν οτι το βάλαν μεχρι και ταινία να παίζει. Λεω, δηλαδή ο τρόπος δοκιμής σας ήταν να το συνδέσετε και να το βάλεται να παίζει ταινία?

Με τα πολλά και επειδή δεν μαρέσει να κλαίγομαι εφυγα και πήρα μαζι μου και το τροφοδοτικό. Το μαγαζί είναι το PC evolution και επειδή θα το βρείτε στο skroutz μη το τιμήσεται. οι ανθρωποι είναι αλλου, δεν ξέρουν που πανε τα 4.

Γύρησα που λέτε και ανοιξα ticket στη corsair με το προβλημα μου, με βίντεο που ανεβασα και έδειχνε ξεκάθαρα το θόρυβο που έκανε το PSU μου (https://youtu.be/tURZkBQHacw). Ε μου απάντησαν μετα απο 2 μερες και ή απαντηση ήταν για γέλια:

"Our apologies for the inconvenience. Is the PSU installed with the fan facing up or down? If it's down, invert it and check if the issue persists. If so, the fan may have come off the spindle. Unorthodox fix - apply pressure in the middle of the fan hub to attempt to snap it back into place (use the eraser end of a pencil or something similar)."

Μου φαίνεται οτι η λύση ήταν μία για τροφοδωτικό 8 ημερών, αλλα δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω. Απλα είπα να σας ενημερώσω και να σας διασκεδάσω λίγο!! :-D :-D

Δημοσ.

Πως δε σου είπαν να του τραβήξεις καμιά κλοτσιά και αν επιμένει ο θόρυβος να το βάλεις κάτω να το πατήσει φορτηγό!!!

Τελικά δούλεψε με αυτό που σου είπαν;

Δημοσ.

Που λέτε πρίν λίγο καιρό έφτιαξα ένα καινούριο "μωρό" και δυστυχώς τσιγκουνευτηκα λίγο και πήρα το VS650 της Corsair για PSU. Ολα καλα τις πρώτες 2 μέρες μεχρι που αρχισε να κάνει εναν ήχο. Δεν έδωσα πολύ σημασία όσπου χειροτερεψε λίγο. Το πήγα που λέτε στο μαγαζί απο όπου το πήρα και μου είπαν οτι θα το ελέγξουμε και αν διαπιστοθεί πρόβλημα θα το στείλουμε στον προμηθευτή για αντικατάσταση (μηνας+ αφού ήταν περίοδος Χριστουγέννων, και δεν μου το άλλαζαν επιτόπου με τίποτα). Το προσπερνάω και πέρνω τηλ μετα απο 2 μέρες, αφου με γράψαν κανονικά. Μου είπαν οτι το δοκιμάσαν και δεν ακουσαν ΤΙΠΟΤΑ :o. Τελος παντων παω απο εκει και με τα πολλα μου είπαν οτι το βάλαν μεχρι και ταινία να παίζει. Λεω, δηλαδή ο τρόπος δοκιμής σας ήταν να το συνδέσετε και να το βάλεται να παίζει ταινία?

Με τα πολλά και επειδή δεν μαρέσει να κλαίγομαι εφυγα και πήρα μαζι μου και το τροφοδοτικό. Το μαγαζί είναι το PC evolution και επειδή θα το βρείτε στο skroutz μη το τιμήσεται. οι ανθρωποι είναι αλλου, δεν ξέρουν που πανε τα 4.

Γύρησα που λέτε και ανοιξα ticket στη corsair με το προβλημα μου, με βίντεο που ανεβασα και έδειχνε ξεκάθαρα το θόρυβο που έκανε το PSU μου (https://youtu.be/tURZkBQHacw). Ε μου απάντησαν μετα απο 2 μερες και ή απαντηση ήταν για γέλια:

"Our apologies for the inconvenience. Is the PSU installed with the fan facing up or down? If it's down, invert it and check if the issue persists. If so, the fan may have come off the spindle. Unorthodox fix - apply pressure in the middle of the fan hub to attempt to snap it back into place (use the eraser end of a pencil or something similar)."

Μου φαίνεται οτι η λύση ήταν μία για τροφοδωτικό 8 ημερών, αλλα δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω. Απλα είπα να σας ενημερώσω και να σας διασκεδάσω λίγο!! :-D :-D

Δοκίμασέ το. Το πρότειναν για να μην μείνεις χωρίς τροφοδοτικό τσάμπα.

Η Corsair ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο RMA. Είναι απο τις καλύτερες εταιρίες σε αυτό μαζί με Logitech και Razer.

• Like 1
Δημοσ.

Πως δε σου είπαν να του τραβήξεις καμιά κλοτσιά και αν επιμένει ο θόρυβος να το βάλεις κάτω να το πατήσει φορτηγό!!!

Τελικά δούλεψε με αυτό που σου είπαν;

Δεν το δοκίμασα ακόμα γιατί είμαι στη δουλειά και τώρα έλαβα το μήνυμα, αλλα είμαι επιφυλακτικός.

Δοκίμασέ το. Το πρότειναν για να μην μείνεις χωρίς τροφοδοτικό τσάμπα.

Η Corsair ποτέ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο RMA. Είναι απο τις καλύτερες εταιρίες σε αυτό μαζί με Logitech και Razer.

Η αλήθεια είναι οτι απάντησαν αρκετά γρήγορα, δεδομένων των ημερών, αλλα η λύση μου φαίνεται λίγο καπως. θα το δοκιμάσω όπως και να έχει, γιατι είναι μια κάπως λογική εξήγηση, αλλα κρατάω κάποιες επιφυλάξεις :P

Δημοσ.

Κοίτα, αν απλά έχει βγεί απο τη θέση του κρίμα δεν είναι να κάτσεις να κάνεις ολόκληρη φασαρία να το στέίλεις έξω και να περιμένεις να έρθει άλλο;

Αν δεν φτιάξει παντως δεν νομίζω να αρνηθούν να το αλλάξουν.

• Moderators
Δημοσ.

Αρχικά δοκίμασε αυτό που σου είπαν, αν συνεχίσει με την corsair θα βγάλεις άκρη, αν ο θορυβος δεν υπάρχει με την ανάποδη τοποθέτηση τότε μπορεί το κατάστημα να το δοκίμασε με τον ανεμηστηρα προς τα επάνω και να μην έβγαλε θόρυβο, αν μιλάμε για το κατάστημα pc evolution στη Θεσσαλονίκη τότε όσες φορές χρειάστηκα οτιδήποτε με εξηπηρετησαν άμεσα

• Moderators
Δημοσ.

Άλλο τροφοδοτικό εβαλες και αν ναι δουλεύει σωστά?

Άλλο τροφοδοτικό για πιο λόγο να βάλει? Ο θορυβος είναι από το τροφοδοτικό από ότι λέει και μάλλον από τον ανεμηστηρα
Δημοσ.

Άλλο τροφοδοτικό εβαλες και αν ναι δουλεύει σωστά?

Οπως λέει και ο lniyasha δεν υπάρχει λόγος για άλλο τροφοδοτικό, ο θόρυβος βγαίνει ξεκάθαρα απο αυτό και κατα πάσα πιθανότητα είναι ανεμηστήρας του, αφού πέρα απο τον θόρυβο δουλεύει κανονικότατα.

Θα το δοκιμάσω ρε παιδια και θα δώ, αν και εχω κουραστεί με το βάλε βγάλε, και φοβάμαι και για την mobo. το 24πινο βγαίνει δύσκολα και δεν θέλω να την πληγώσω, θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να το βγάλω, και θα σας πώ τα αποτελέσματα το βραδάκι :D

Δημοσ.

Παιδιά, τελικά το PSU δούλευε όταν το είχα με την ψύκτρα προς τα πάνω αλλα η λύση του να πιέσω την ψύκτρα προς τα μέσα δεν δούλεψε. Είπα και στην Corsair οτι το μαγαζί αποπου το πήρα δεν το αλλάζει, και μου είπε το θα κάνουν αυτοι άμεση αντικατάσταση και άνοιξαν RMA. Δυστηχώς δεν θα έχω τροφοδωτικό για κανα μήνα έτσι όπως τα υπολογίζω αλλα τί να κανω, απο το να έχω πρόβλημα μετα. :unsure: :unsure:

• Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, τελικά το PSU δούλευε όταν το είχα με την ψύκτρα προς τα πάνω αλλα η λύση του να πιέσω την ψύκτρα προς τα μέσα δεν δούλεψε. Είπα και στην Corsair οτι το μαγαζί αποπου το πήρα δεν το αλλάζει, και μου είπε το θα κάνουν αυτοι άμεση αντικατάσταση και άνοιξαν RMA. Δυστηχώς δεν θα έχω τροφοδωτικό για κανα μήνα έτσι όπως τα υπολογίζω αλλα τί να κανω, απο το να έχω πρόβλημα μετα. :unsure: :unsure:

Πάνε στο κατάστημα και πες να το δοκιμάσουν με τον ανεμηστηρα προς τα κάτω ώστε να δούνε το πρόβλημα και θα σε βοηθήσουν πιστεύω
Δημοσ.

Πάνε στο κατάστημα και πες να το δοκιμάσουν με τον ανεμηστηρα προς τα κάτω ώστε να δούνε το πρόβλημα και θα σε βοηθήσουν πιστεύω

Το έλλυσα! Μου είπαν απο την Corsair οτι έχουν ενα πρόγραμμα εν ονόματι Express RMA οπου η corsair στέλνει πρώτη το αντικείμενο αλλα σε χρεώνει την τιμή του μέχρι να παραλάβει το ελλατωματικό. Και αποτι διαβάζω στα forums δεν είχε κανένας πρόβλημα με αυτή την υπηρεσία οπότε λεω να το τολμήσω, και θα έχω καινούριο τροφοδωτικό σε μια βδομάδα (αν όλα πανε καλα) :P

Update: Τα αγαπημένα μου ελτα θέλουν 25 ευρώ για να το στείλω... Απογοήτευση! θα αλλάξω μόνος ανεμυστήρα

• Moderators
Δημοσ.

Το έλλυσα! Μου είπαν απο την Corsair οτι έχουν ενα πρόγραμμα εν ονόματι Express RMA οπου η corsair στέλνει πρώτη το αντικείμενο αλλα σε χρεώνει την τιμή του μέχρι να παραλάβει το ελλατωματικό. Και αποτι διαβάζω στα forums δεν είχε κανένας πρόβλημα με αυτή την υπηρεσία οπότε λεω να το τολμήσω, και θα έχω καινούριο τροφοδωτικό σε μια βδομάδα (αν όλα πανε καλα) :P

Update: Τα αγαπημένα μου ελτα θέλουν 25 ευρώ για να το στείλω... Απογοήτευση! θα αλλάξω μόνος ανεμυστήρα

Μιλά με corsair να το παραλάβει ο courier που θα φέρει το καινούργιο το είχα ζητήσει και το δέχτηκαν, αλλά όπως είπα και πιο πάνω πάνε στο κατάστημα για να αναλάβουν αυτοί την αποστολή εξήγησε τους πως να τοποθετησουν το τροφοδοτικό για να αναπαράγουν το πρόβλημα, δεν αξίζει να χάσεις εγγύηση
Δημοσ.

Αλλαξε ενα ανεμιστηρα να ξενιασεις.Λογικα και το καινουργιο που θα σου στειλουν, θα κανει το ιδιο μετα απο καιρο.

Δημοσ.

Μην αλλάζεις fan ρε συ. Καινούργιο τροφοδοτικό? Έλεος ρε συ. Μίλα με την corsair για αν τα έξοδα αποστολής θα τα πληρώσεις εσύ ή εταιρία ή η ιδια η corsair με την αιτιολογία ότι είναι αρκετά. Αν σου πούν όχι πάρε άλλο και πάνε την υπόθεση με τον γνωστό νομικό τρόπο για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...