Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ενδιαφέρομαι να στήσω ένα PC για τον αδερφό μου όπου κύρια χρήση θα έχει το casual gaming, δεν κυνηγάει να παίζει οτι ποιο latest κυκλωφορεί στα 120fps, χαλαρά πράγματα, αρκεί να μην γίνεται λάγκυ το παιχνίδι στις mid-high ρυθμίσεις.

κύρια παιχνίδια που παίζει είναι το cs go, football manager, LoL, dota, κάποια rpg's που δεν γνωρίζω και λιγότερο διάφορους single player τίτλους όπως far cry, tomb raider κλπ.

Πέρα λοιπόν απο το gaming και κλασική οικιακή χρήση(ταινίες,μουσική browsing) χρειάζεται να δουλεύει κάποια προγράμματα για την σχολή του, κυρίως πρόγραμμα είναι το autocad ,3d studio max και κάποια που κάνουν physics simulations. Λόγο πολύ χαμηλού budget που διαθέτει πάλι δεν περιμένουμε να κάνει rendering πολύ γρήγορα καθώς δεν είναι θέμα productivity αλλά να κάνει τις εργασίες του εξαμήνου του και να μάθει, άρα με ενδιαφέρει να σχεδιάζει όσο το δυνατόν lag-free και να έχει μια ποιοτική εμπειρία κατα την διάρκεια χρήσης των προγραμμάτων αυτών.

Επειδή έχω χαθεί τελαυταία με το hardware ψάχνω το δυνατότερο συνδιασμό προορισμένο για την παραπάνω χρήση με budget ~600 euro χωρίς οθόνη.

Γενικά θα ήθελα κάτι featureproof όσο αφορά το κουτί και το τροφοδοτικό καθώς σε 1-2 χρόνια το υπόλοιπο hardware πιθανός θα έχει αλλάξει αλλά δεν μου βγαίνουν τα νούμερα στα λεφτά οπότε αν δεν μπορούμε να χωρέσουμε κάτι καλό όσο αφορά το κουτί και το psu στην σύνθεση, μην κόψουμε από επιδώσεις.

ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, αναμένω απαντήσεις σας να το συζητήσουμε μπας και καταλήξω τι να αγοράσω.

Δημοσ.

ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ έρχεται ο κλειδωμένος Ι5 4460 που είναι απείρως γρηγορότερος και αθόρυβος.

με τα 650ευρώ παίρνεις και skylake Ι5 6500 με DDR4

επίσης το τροφοδοτικό για Ι5 είναι υπερβολικό , με ποιοτικό 500αρι μπορείς να βάλεις ακόμη και 970 στο μέλλον και να το σηκώνει στο ρελαντι.  Για όποιον δεν έχει τσεκάρει το ημερολόγιο έχουμε 2016 , κρίμα είναι να προτείνουμε τεχνολογίες που είχαν τα pc μας πριν 5-6 χρόνια.

Δημοσ.

ναι και εγώ βρίσκω λίγο ανισόροπη την παραπάνω σύνθεση με την ένοια οτι μπορώ να πάρω κάτι ποιο φρέσκο και σίγουρα μια 960 χωράει.

Δημοσ.

εχω ψιλοκαταλήξει εδώ

αλλά δεν είναι featureproof με την έννοια οτι σε 3-4 χρόνια θα θέλουν αλλαγή τα πάντα εκτός απο τροφοδοτικό και οθόνη.

το θέμα είναι οτι απο intel μεριά δεν βρίσκω κάτι καλό στα λεφτά αυτά που να έχει καλές επιδόσεις στο autocad και 3d studio

post-218484-0-92364300-1452102810_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...