thleorasakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εχω ενα sony vaio την τελευταια εβδομαδα συμβαινει το εξης...οταν κλεισω το λαπτοπ και το ανοιξω και φτασει στο logo τον windows10 σβηνει μονο του τελειως δεν κανει επανεκκινηση..Μολις το ανοιξω ξανα κανενα προβλημα. 1
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εχω ενα sony vaio την τελευταια εβδομαδα συμβαινει το εξης...οταν κλεισω το λαπτοπ και το ανοιξω και φτασει στο logo τον windows10 σβηνει μονο του τελειως δεν κανει επανεκκινηση..Μολις το ανοιξω ξανα κανενα προβλημα. δεν σβήνει απλώς δεν δείχνει τίποτα αυτό γίνεται γιατί μάλλον έχεις κάποιον επεξεργαστή με γραφικά που δεν είναι συμβατός με τα windows 10 το είχα πάθει και εγώ αυτό σε ένα turbo-x με ι3 δεύτερης γενιάς και μετά άπο επανεκκίνηση έμενα μου το έκανε έπρεπε ο υπολογιστής είτε να είναι σε αναστολή λειτουργίας είτε να είναι κλειστός αλλά γράψε και ποιον υπολογιστή έχεις και ποια χαρακτηριστικα έχει
thleorasakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν σβήνει απλώς δεν δείχνει τίποτα αυτό γίνεται γιατί μάλλον έχεις κάποιον επεξεργαστή με γραφικά που δεν είναι συμβατός με τα windows 10 το είχα πάθει και εγώ αυτό σε ένα turbo-x με ι3 δεύτερης γενιάς και μετά άπο επανεκκίνηση έμενα μου το έκανε έπρεπε ο υπολογιστής είτε να είναι σε αναστολή λειτουργίας είτε να είναι κλειστός αλλά γράψε και ποιον υπολογιστή έχεις και ποια χαρακτηριστικα έχει ελα καλησπερα ειναι το sony-vaio vpcee4e1e εμενα σβηνει γιατι βλεπω απο το κουμπι power Που ειναι πρασινο και μετα σβηνει σταματαει ο σκληρος και το ανεμιστηρακι στα 10 δευτερολεπτα στο πρωτο logo .Μονο οταν το πατησω ξανα ανοιγει και δουλευει-Επισης μπορει να μου το κανει μετα απο 4ωρες αν εχω συνεχεια ανοιχτο τον υπολογιστη χωρις να κανει καμια εργασια και κανενα κλικ αλλα πολυ σπανια.Επισης λιγο χλωμο να ειναι ασυμβατοτητα γιατι τα windows 10 τα εχω απο το καλοκαιρι.Εκτος Αν εχει παιχτει κατι απο το μεγαλο update που εκανε προσφατα πριν 15 μερες μου το περασε Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2016 από thleorasakias
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ο χρήστης corsair04 είπε: δεν σβήνει απλώς δεν δείχνει τίποτα αυτό γίνεται γιατί μάλλον έχεις κάποιον επεξεργαστή με γραφικά που δεν είναι συμβατός με τα windows 10 το είχα πάθει και εγώ αυτό σε ένα turbo-x με ι3 δεύτερης γενιάς και μετά άπο επανεκκίνηση έμενα μου το έκανε έπρεπε ο υπολογιστής είτε να είναι σε αναστολή λειτουργίας είτε να είναι κλειστός αλλά γράψε και ποιον υπολογιστή έχεις και ποια χαρακτηριστικα έχει ελα καλησπερα ειναι το sony-vaio vpcee4e1e εμενα σβηνει γιατι βλεπω απο το κουμπι power Που ειναι πρασινο και μετα σβηνει σταματαει ο σκληρος και το ανεμιστηρακι στα 10 δευτερολεπτα στο πρωτο logo .Μονο οταν το πατησω ξανα ανοιγει και δουλευει-Επισης μπορει να μου το κανει μετα απο 4ωρες αν εχω συνεχεια ανοιχτο τον υπολογιστη χωρις να κανει καμια εργασια και κανενα κλικ αλλα πολυ σπανια.Επισης λιγο χλωμο να ειναι ασυμβατοτητα γιατι τα windows 10 τα εχω απο το καλοκαιρι.Εκτος Αν εχει παιχτει κατι απο το μεγαλο update που εκανε προσφατα πριν 15 μερες μου το περασε Μήπως είναι θέμα θερμοκρασίας ; Δες το γιατί μπορεί να προκαλέσεις ανεπανόρθωτη ζημιά 2
SPANK Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Καταρχάς δές τις θερμοκρασίες σου με το hwmonitor 1
thleorasakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ξαναλεω παιδια οτι το προβλημα το κανει στα 10 δευτερα που ανοιγει ειτε περασει μια ωρα ειτε 20 μερες οταν το ανοιξω κλεινει στο πρωτο Logo μετα δουλευει αψογα παραθετω το screnphoto που μου ειπατε
Euclides Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ξαναλεω παιδια οτι το προβλημα το κανει στα 10 δευτερα που ανοιγει ειτε περασει μια ωρα ειτε 20 μερες οταν το ανοιξω κλεινει στο πρωτο Logo μετα δουλευει αψογα παραθετω το screnphoto που μου ειπατε Mε 62oC min θερμοκρασία, είναι σίγουρο ότι έχεις πρόβλημα ψύξης.
thleorasakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Mε 62oC min θερμοκρασία, είναι σίγουρο ότι έχεις πρόβλημα ψύξης. 62 οταν στην αρχη χωρις εργασια με σερφαρισμα παει στα 74 τι να κανω να το παω σε τεχνικο,να αλλαξω ανεμιστηρακι?απλα δεν μπορω να καταλαβω με την δευτερη φορα πως λειτουργει αψογα
thleorasakias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για να μην σας κουραζω εκανα αποκατασταση που ελεγε τα windows πριν την μεγλη αναβαθμιση και λειτουργει αψογα...κατι 8α παιχτηκε τελικα με το update
corsair04 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για να μην σας κουραζω εκανα αποκατασταση που ελεγε τα windows πριν την μεγλη αναβαθμιση και λειτουργει αψογα...κατι 8α παιχτηκε τελικα με το update Η θερμοκρασία δεν έχει να κάνει με το update συμβουλή μου καθάρισε το και αντικατέστησε την πάστα εάν δεν γνωρίζεις πήγαινε το σε κάποιον τεχνικό γιατί το laptop θα πάθει ζημία με την θερμοκρασία και θα είναι άχρηστο 2
Euclides Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 62 οταν στην αρχη χωρις εργασια με σερφαρισμα παει στα 74 τι να κανω να το παω σε τεχνικο,να αλλαξω ανεμιστηρακι?απλα δεν μπορω να καταλαβω με την δευτερη φορα πως λειτουργει αψογα Τα δύο προβλήματα είναι ανεξάρτητα. Το laptop χρειάζεται άνοιγμα και καθάρισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα