Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν έχεις τελειώσει ΑΕΙ/ΤΕΙ υποτίθεται οτι δεν πάς να δουλέψεις στο Πλαίσιο, οπού πάνε συνήθως απόφοιτοι λυκείου και ΙΕΚ. Αλλά έτσι όπως μας έχουν κάνει αν σε προσλάβουν εκεί θα πρέπει να πείς χίλια ευχαριστώ.

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι δεν κανεις αν δεν εχεις τελειωσει ΑΕΙ η ΤΕΙ:: απο τα 4 φιλαρακια στην παρεα ολοι με σπουδες δουλευουμε οι 2 και μιλαμε ολοι με μεταπτυχιακκα εκτος απο εμενα, μην αναφερω καν οτι οι σπουδες μου ειναι εντελως ασχετες με τη δουλεια μου ο ενας που καθεται εχει διδακτορικο και με την αναγκη που εχει θα πηγαινε και στο οποιοδηποτε πλαισιο

Μη τη ψαχνεται ετσι και μιλαμε για ηλικιες σχεδον 40 ντρεπομαι πολλες φορες επειδη ειμαι σχετικα καλα ΑΛΛΑ εκνευριζομαι οταν βλεπω πιτσιρικαδες που τους πληρωνει η μαμα και ο μπαμπας να κρινουν τα παντα ευκολα και να εχουν την αισθηση οτι ολοι οι αλλοι ηταν αχρηστοι και ανικανοι.....

• Like 3
Δημοσ.

θα συμφωνησω με αυτο που λες απο πανω, αλλα οπως εσυ δε θες να σε κατακρινουν καλο θα ηταν να μη το εκανες και εσυ, ειδικα οταν δεν ξερεις ποιος ειναι ο αλλος. Νομιζω σημερα ακομα και παιδια νεα ξερουν οδο δυσκολα ειναι τα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...