Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν το κανουμε στικι το θρεντ να μη κουραζεται να ανοιξει καποιο τρολ το επομενο??

Να γίνει στίκι θέμα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει γήπεδο  :rolleyes: ; Δεν νομίζω, απλά δεν νομίζω :).

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να γίνει στίκι θέμα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει γήπεδο  :rolleyes: ; Δεν νομίζω, απλά δεν νομίζω :).

Χρειάζονται τα γήπεδα! Που θα βγάζει τα απωθημενα του ο κόσμος?

Δημοσ.

Αν αρχίζει ο καθένας και βγάζει όλα τα απωθημένα του εδώ μέσα όποτε του έρθει, το φόρουμ κάποια στιγμή θα κλείσει γιατί πολύ απλά θα υποβαθμιστεί μέχρι εκεί που δεν πάει.

Δημοσ.

Οποτε αυτοματα προκρίνονται δύο λύσεις!

α)στικι το thread για να μην έχουμε καθε εβδομαδα καινούριο...

ή

β)αυτόματο delete σε οποιοδήποτε παρόμοιο thread δημιουργείται...

just sayinnn....  :P

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο απλό και πιο λογικό είναι να μην ανοίγουν τέτοια θέματα ειδικά από την στιγμή που όλοι ξέρουμε τι προσφέρει η amd και τι η intel, μιας και η πλειοψηφία αυτών των θεμάτων ανοίγουν από άτομα που εξαφανίζονται στην συνέχεια από το θέμα και εμείς σφαζόμαστε στα σχόλια χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση πόσο διαφορετικά είναι,τα παιδιά που βγαίνουν και από τα δύο έχουν μηδέν εμπειρία,αυτό είναι που έχει σχέση.

Γιατί, από ποια σχολή βγαινουν φοιτητές με εμπειρία ?
Δημοσ.

Ε α να για σου,αυτό το πράμα λέμε και εμείς.

Οι σχολές δίνουν γενικές γνώσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο αντικείμενο. Δεν παρέχουν εξειδίκευση σε ένα τομέα του αντικειμένου αυτού...

Αλλά και περαιτέρω εξειδίκευση να έδιναν, πάλι εμπειρία είναι άλλο πράγμα .

• Like 1
Δημοσ.

Φανταστείτε αν η intel ειχε τις τιμες τις amd, τοτε η δευτερη αυτοματος θα βαραγε Φαλιμεντο  :confused:

Και επειδή η Intel έχει 10x φορές παραπάνω OpEx και ξοδεύει 10x φορές παραπάνω σε R&D θα βαραγε φαλιμέντο και η ίδια. :P

Δημοσ.

Αυτο που ειχα πει πριν κατι σελιδες καποιοι δεν το καταλαβαν. Εννοω οτι οταν καποιος εχει τελειωσει ενα ΤΕΙ και βγει για να δουλεψει στο πλαισιο, θα ξερει αυτα που εμαθε εκει, δε σημαινει οτι θα ξερει να στυνει ενα μηχανημα και ποιος επεξεργαστης/καρτα ειναι καλυτερη για ενα συγκεκριμενο build, αυτα αν δε ψαχτεις online οπως εμεις, δε θα τα μαθεις ετσι απλα δουλευοντας στο πλαισιο. Αν ερθει ο αλλος και σου πει εγω παιζω το ΤΑΔΕ παιχνιδι, εσυ τι θα κανεις? Θα πας να διαβασεις τα system req? Στο αιον λεει οτι παιζει με core2duo, lol.

• Like 1
Δημοσ.

Τα system requirements για τα παιχνίδια, ειδικά τα minimum requirements είναι κάπως, γιατί ναι μεν θα παίζεις ένα παιχνίδι, αλλά αν είναι να το παίζεις με 15-20 fps τι να το κάνεις, αυτό είναι το θέμα. 

Δημοσ.

Αυτο που ειχα πει πριν κατι σελιδες καποιοι δεν το καταλαβαν. Εννοω οτι οταν καποιος εχει τελειωσει ενα ΤΕΙ και βγει για να δουλεψει στο πλαισιο, θα ξερει αυτα που εμαθε εκει, δε σημαινει οτι θα ξερει να στυνει ενα μηχανημα και ποιος επεξεργαστης/καρτα ειναι καλυτερη για ενα συγκεκριμενο build, αυτα αν δε ψαχτεις online οπως εμεις, δε θα τα μαθεις ετσι απλα δουλευοντας στο πλαισιο. Αν ερθει ο αλλος και σου πει εγω παιζω το ΤΑΔΕ παιχνιδι, εσυ τι θα κανεις? Θα πας να διαβασεις τα system req? Στο αιον λεει οτι παιζει με core2duo, lol.

Οταν ομως παει καποιος και σου πει οτι διαθετει το ταδε ποσο και θα παιζει το ταδε παιχνιδι,δεν εχω την απαιτηση να ξερεις απεξω τα requirements αλλα αφου εχεις που εχεις ενα υπολογιστη εκει κοντα,γραψε στο ρημαδο google system requirements να εχεις μια ιδεα πανω κατω τι ζηταει ο αλλος. Αυτος ειναι και ο πραγματικος σκοπος των System requirements.Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι ειτε το Minimum low υπαρχει ειτε το High recommended. Σκοπο τα διαφορα System requirements ειναι να δωσουν στον κοσμο μια ιδεα τι τι να περιμενει πανω κατω με το hardware που εχει οτι οτι αυτα ισχυουν κατα γραμμα.

Οταν ομως μου πουλαει ο αλλος στο Πλαισιο το PC για gaming στα Ultra σε σαπιο Pc εκει κανονικα πρεπει να πεφτει και μυνηση για ψεμματα.

http://www.plaisio.gr/desktop-laptop/desktops/all-desktops/Turbo-X-Cerberus-GB100.htm

Δειτε τι λεει απο κατω για την σαπια R7 240 . Είσαι εθισμένος στην υψηλή ευκρίνεια και θες να παίζεις όλα τα παιχνίδια σε ultra high ανάλυση? Εξοπλισμένη με μνήμη 4GB DDR3  στα 1800MHz και συχνότητα λειτουργίας στα 730MHz η AMD R7 240 , εγγυάται εκρηκτικά γραφικά και κρυστάλλινη εικόνα χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις ακόμα και σε απαιτητικές  gaming συνθήκες!

Και οσο για το τι σηκωνει αυτη η καρτα αστο καλυτερα γιατι ουτε παιχνιδια του 2013 δεν σηκωνει.

Θα παει λοιπον ο Ελληνας να παρει ενα Pc σχετικα οικονομικο αλλα τιμιο σε χρηματα οπως το παραπανω με 650ευρω(που κομματι κομματι φτιαχνει τερας Pc) και εκει που θα βαλει να παιξει ενα παιχνιδι του 2015 θα του πεσει το σαγονι κατω.

Μετα αν τους το γυρισει το Pc πισω τους το φερει καπελο στο κεφαλι και ζητησει τα χρηματα του πισω γιατι δεν ισχυουν αυτα που γραφονται στο site θα φταιει??

• Like 1
Δημοσ.

R7 240 all the way σκέφτομαι να τη προτιμήσω από την GTX 970 μιας και αποδίδει τα ίδια στο 1/5 των χρημάτων της 970.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...