Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Έχω ένα Dell inspiron n5110 και τον τελευταίο μήνα εβαζα στη θυρα εξόδου κατι ηχεια Logitech 2.1 για να ακουω μουσικη. Την τελευταία εβδομαδα οταν δεν εχω συνδεδεμενα αυτα τα ηχεια δεν ακουγεται ηχος απτα ηχεια του λαπτοπ. Μολις βαζω τα ηχεια παιζουν κανονικα. Στις συσκευες αναπαραγωγης ειναι τα ηχεια του λαπτοπ ως προεπιλεγμενη συσκευη αναπαραγωγης και επικοινωνιας αλλα φαινεται να αυξομειωνεται η ενταση απο κατω στα εξωτερικα ηχεια ενω δεν είναι καν συνδεδεμενα. Δοκιμασα να ανοιξω το idt panel (καπως ετσι) και να παιξω με τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. Σημερα αποσυναρμολογησα και το λαπτοπ να δω μπας εχει φυγει κανα καλωδιο αλλα ηταν κανονικα.

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι ειναι θέμα hardware μαλλον κατι στις επιλογές εκει εχει πειραχτεί αμα το ψάξεις θα το βρείς λογικά

• Like 1
Δημοσ.

Σιγουρα αυτο που λεει ο spank.δωσε screenshots

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

ς αλλα φαινεται να αυξομειωνεται η ενταση απο κατω στα εξωτερικα ηχεια ενω δεν είναι καν συνδεδεμενα.

Αυτο ειναι λιγο υποπτο ομως.σαν να βλεπει ο υπολογιστης συνεχως οτι εχεις συνδεδεμενα ηχεια δηλαδη,ε;

Και δες αυτο:

http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3517/t/19427228

Δημοσ.

Αυτο που λεει το λινκ μου φαινεται λογικο δηλ να εχει χαλασει ο σενσορας του audio jack και να βλεπει συνεχεια καλωδιο συνδεδεμενο.

Απο που θελετε να ανεβασω screenshots?

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτο που λες.

Εχω ντελ εχω αντικαταστησει τον σκληρο με ssd και εχω diagnostics.

F12, οταν μπουταρει μπαινει στον μπουτ μανατζερ επιλεγεις diagnostics και εκει αναμεσα στα αλλα τest εχει και audio tests.

Δημοσ.

Πο ρ φιλε σορρυ,τωρα διαβασα καλυτερα το λινκ που σου στειλα.

Ισχυει αυτο που λες και εγω δεν το διαβασα ολοκληρο απλα ειδα οτι υπαρχουν ακομη τα diagnostics.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...