Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα πηρα σημερα απο to eshop το συγκεκριμενο προιον  http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t1u-ac450-wireless-nano-usb-adapter-p-PER.612797 και εχω προβλημα δεν μπορω να το σεταρω με τιποτα . ενω to pc το βλεπει κανονικα δεν μου εμφανιζει κανενα ασυρματο δικτυο γα συνδεθω επανω του. Το εχω δοκιμασει σε 2 υπολογιστες που εχουν 7αρια και 10αρια win κα μου κανει ακριβως το ιδιο πρόβλημα  Στην ουσια θελω να συνδεσω ένα σταθερο pc που βρίσκετε σε άλλο δωματιο με  το router  μου (hol zte) και μου ειπαν ότι αυτό κανει  Εχει πρόβλημα ο adapter η δεν κανει τελικα για  την δουλεια που το  θελω.

Ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας και συγνωμη για το μακροσκελες ερωτημα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα πηρα σημερα απο to eshop το συγκεκριμενο προιον  http://www.e-shop.gr/tp-link-archer-t1u-ac450-wireless-nano-usb-adapter-p-PER.612797 καιεχω προβλημα δεν μπορω να το σεταρω με τιποτα . ενω to pc το βλεπει κανονικα δεν μου εμφανιζει κανενα ασυρματο δικτυο γα συνδεθω επανω του. Το εχω δοκιμασει σε 2 υπολογιστες που εχουν 7αρια και 10αρια win κα μου κανει ακριβως το ιδιο πρόβλημα  Στην ουσια θελω να συνδεσω ένα σταθερο pc που βρίσκετε σε άλλο δωματιο με  το router  μου (hol zte) και μου ειπαν ότι αυτό κανει  Εχει πρόβλημα ο adapter η δεν κανει τελικα για  την δουλεια που το  θελω.

Ευχαριστω πολύ για τον χρονο σας και συγνωμη για το μακροσκελες ερωτημα

κακώς το αγόρασες μαζί με το usb έχει και κάποιο driver καθώς και και ένα  πρόγραμμα από το πρόγραμμα που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με το δίκτυο αλλά μπορούσες να πάρεις ένα απλό  repeater χωρίς να μπεις σε τέτοιες δυσκοίλιες ένα καλό είναι αυτό εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα αυτό 

Δημοσ.

σε ευχαριστω γα την απαντηση αλλα τελικα δεν καταλαβα κανει η δεν κανει αυτο που θελω εννοειται οτι εχω εγκαταστήσει τους drivers apo to cdακι  kai εχω κατεβασει και από site τους και  τους νεωτερους αλλα παλι τα ιδια κανει αυριο θα το παω πισω μηπως εινα χαλασμενο 

Δημοσ.

μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.

Ο λογος που δεν σου παιζει και δεν σου βρισκει δικτυο ειναι οτι το stick αυτο οπως θα δεις παιζει μονο στα 5ghz ενω εσενα το δικτυο σου ειναι στα 2,4ghz μαλλον.αν το ρουτερ σου παιζει και στα 5ghz βαλτο εκει αλλιως το πας πισω.

κακώς το αγόρασες μαζί με το usb έχει και κάποιο driver καθώς και και ένα  πρόγραμμα από το πρόγραμμα που ρυθμίζει τα πάντα σχετικά με το δίκτυο αλλά μπορούσες να πάρεις ένα απλό  repeater χωρίς να μπεις σε τέτοιες δυσκοίλιες ένα καλό είναι αυτό εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα έπαιρνα αυτό 

το να βαλει Repeater δεν θα ειναι οτι καλυτερο γιατι θα βαλει μια ακομα ενδιαμεση συσκευη εκτος αν δεν τον καλυπτει σε εμβελεια το υπαρχον δικτυο.εγω απο οτι καταλαβα δεν εχει θεμα με την εμβελεια απλα θελει να πιανει ασυρματα ενα δικτυο οποτε το usb ειναι οτι πιο απλο πιο ευκολο πιο φτηνο.

Δημοσ.

Εισαι σε όλα σωστος  εχω Repeater και το εχω βαλει στο σαλονι για να συνδεσω το Ps4 το μονο που θελω είναι να συνδεσω ασυρματα το β υπολογιστη με το router. οποτε μαλλον την πατησα το router μου ειναι τo zte της hol ξερεις μηπως αν υποστηρίζει 5ghz και αν όχι θα μπορουσες να μου πες που θα παω σε ποιο μενου για να δω αν υποστηριζει?

Δημοσ.

μεταφερεται στην σωστη ενοτητα.

Ο λογος που δεν σου παιζει και δεν σου βρισκει δικτυο ειναι οτι το stick αυτο οπως θα δεις παιζει μονο στα 5ghz ενω εσενα το δικτυο σου ειναι στα 2,4ghz μαλλον.αν το ρουτερ σου παιζει και στα 5ghz βαλτο εκει αλλιως το πας πισω.

το να βαλει Repeater δεν θα ειναι οτι καλυτερο γιατι θα βαλει μια ακομα ενδιαμεση συσκευη εκτος αν δεν τον καλυπτει σε εμβελεια το υπαρχον δικτυο.εγω απο οτι καταλαβα δεν εχει θεμα με την εμβελεια απλα θελει να πιανει ασυρματα ενα δικτυο οποτε το usb ειναι οτι πιο απλο πιο ευκολο πιο φτηνο.

Έχεις δίκαιο εγώ άλλο κατάλαβα ότι από το laptop θα δίνει σε άλλη συσκευή επειδή δεν μου άνοιγε το link το έψαξα μόνο με το όνομα και μου έβγαλε κάτι άλλο
Δημοσ.

Εισαι σε όλα σωστος  εχω Repeater και το εχω βαλει στο σαλονι για να συνδεσω το Ps4 το μονο που θελω είναι να συνδεσω ασυρματα το β υπολογιστη με το router. οποτε μαλλον την πατησα το router μου ειναι τo zte της hol ξερεις μηπως αν υποστηρίζει 5ghz και αν όχι θα μπορουσες να μου πες που θα παω σε ποιο μενου για να δω αν υποστηριζει?

a.αν ειναι θα ειναι στο μενου του wireless.αν ειναι το 108 τοτε δεν παιζει.μπορεις να ζητησεις απο τον οτε να σου δωσει κανα speedport 724 ή το entry 2 που εχει και 5 giga αλλιως αλλαζεις ανταπτορα.το zte ειναι για πεταμα οποτε ενα καλυτερο ρουτερ απο το εμποριο θα ηταν η καλυτερη λυση.πχ tp link 9980 Που ειναι και dual band

Έχεις δίκαιο εγώ άλλο κατάλαβα ότι από το laptop θα δίνει σε άλλη συσκευή επειδή δεν μου άνοιγε το link το έψαξα μόνο με το όνομα και μου έβγαλε κάτι άλλο

αυτο θα ηταν και η πιο κακη /δυσκολη επιλογη.

ναι το Link του εχει ενα θεματακι.καλα που το ειπες να το φτιαξουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...