firepc Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Εχω τον ι3 3,6ghz και το φαν που εχει πανω κανει πολυ θορυβο. Μπορειτε να μου προτινετε μια ψυκτρα να βαλω πανω που να μην κανει θορυβο? Δεν κανω oc, οποτε θελω κατι απλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποιον i3 έχεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μια 212 αν είσαι διατεθημένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-rock-p-PER.641611 ποιο κουτι εχεις ομως προκειμενου να δουμε αν χωραει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 κουτι nzxt s340 και psu core i3 4160 3,6 Ghz s1150 Μια 212 αν είσαι διατεθημένος. 212; ποια ειναι αυτη; Αν μπορεις βαλε ενα λινκ http://www.e-shop.gr/be-quiet-pure-rock-p-PER.641611 ποιο κουτι εχεις ομως προκειμενου να δουμε αν χωραει Ευχαριστω φιλε, αλλα μηπως υπαρχει κατι πιο μικρο; Και αν γινετε μαυρο ή μπλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ακυρο παιδια. Ξεσυνδεσα τους 2 ανεμηστηρες του κουτιου (s340) ανοιξα το pc και δεν ακουγετε τπτ! Δεν καταλαβαινεις καν αν ειναι ανοιχτω το pc!! Επομενως κατι πρεπει να κανω με αυτους τους 2 ανεμηστηρες. Μαλλον δουλευουν και τρεχουν στο τερμα? πρεπει να τους κατεβασω καπως? Τα εβαλα και ενα ενα και αυτο που κανει πιο πολυ θορυβο ειναι το πισω. Λετε να ειναι προβληματικα? Η βαβουρα ειναι πολυ εντονη παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βαλτα στη μητρική και ρυθμιε τα από το BIOS όπως σου είπα σε προηγούμενο θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Βαλτα στη μητρική και ρυθμιε τα από το BIOS όπως σου είπα σε προηγούμενο θέμα. Φιλε μου στη μιτρηκη ειναι, δεν τα βγαζει στο bios. Μονο το φαν του επεξεργαστη δειχνει στο bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOAD1981 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ειναι καθαροι απο σκονες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ειναι καθαροι απο σκονες? Ναι, το κουτι ειναι ολοκαινουργιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου στη μιτρηκη ειναι, δεν τα βγαζει στο bios. Μονο το φαν του επεξεργαστη δειχνει στο bios Σε ποια υποδοχή τα έχεις βάλει. Η μητρική σου έχει ένα pwm(4πινο). Δοκίμασε και τα δύο ένα ένα κάθε φορά. Αν δεν στα βγάλει τότε στο BIOS ή η μητρική έχει πρόβλημα ή τα fans. Δεν εξηγείται διαφορετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε ποια υποδοχή τα έχεις βάλει. Η μητρική σου έχει ένα pwm(4πινο). Δοκίμασε και τα δύο ένα ένα κάθε φορά. Αν δεν στα βγάλει τότε στο BIOS ή η μητρική έχει πρόβλημα ή τα fans. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εβαλα τωρα το ενα φαν στο 4πινο που λες και το εμφανιζει στο bios (system 1) και δεν ακουγετε καθολου!! Το θεμα ειναι τωρα τι γινετε με το 2ο φαν του κουτιου? Αν το αφησω σε ενα 3πινο ακουγετε σαν τρελο και που δοκιμασα να το βαλω στο 4πινο cpu2 παλι ακουγετε παρα πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Είδες λοιπόν που κάτι κάναμε. Υπάρχει λύση και για το 2ο. Θα πάρεις ένα splitter το οποίο θα συνδέσεις μέσω Molex για να σου δίνει την τροφοδοσία και και από το pwm(το 4πινο δλδ) της μητρικής θα παίρνεις τις στροφές και θα ελέγχεις τα fan. Πρώτα όμως δοκίμασε να βάλεις στο 2ο cpu pwm το 2ο fan. Εσύ χρησιμοποιείς το ένα cpu pwm όπου βάζεις το fan της ψύκτρας σου οπότε το 2ο cpu pwm είναι και αυτό δοαθέσιμο. Αν δεν δουλέψει έτσι που δεν νομίζω παίρνεις τότε το splitter. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτο σου ειπα και πιο πανω οτι δοκιμαζω το 2ο φαν του κουτιου στο 4πινο cpu2 και κανει τα ιδια και οταν το εχω στο 4πινο cpu2 τοτε εχω ελεγχο απο το bios. Τα κατεβαζω ολα, δοκιμαζω να τα βαλω αλλιως τα τετραγωνακια και τπτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 εγω με ενα τετοιο εκανα δουλεια http://www.ebay.com/itm/Shakmods-4pin-Molex-to-3x-3pin-Fan-7v-Y-Adapter-20cm-Power-Cable-Green-Sleeved-/151496408108?hash=item2345e3bc2c:g:tDgAAOSwofxUew7d,εριξε τις στροφες και ολα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα