SpirosKerkyra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σωστός ο Fulgore +1 για την 390 ** λογω και του freesync ! Βεβαια και η 980Τi δε θα τον χαλάσει με τόση άνεση στο χρηματικό όριο. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2016 από SpirosKerkyra
sakks80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ο ανθρωπος θελει να δωσει 2250.οποτε δεν βαζεις τιποτα λιγοτερο απο 980ti.το οτι τον καλυπτει και συστημα με χειροτερο hardware το ξερουμε.αλλα αφου θελει να ξοδεψει τετοιο ποσο και να παρει τα καλυτερα ας το ξοδεψει. εγω παντως δεν θα παιρνα καμια καρτα γραφικων θα καθομουν λιγο καιρο με την ενσωματωμενη του 6700 και θα περιμενα τις pascal να ριξω τα 800 ευρω εκει.
Fulgore Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ο ανθρωπος θελει να δωσει 2250.οποτε δεν βαζεις τιποτα λιγοτερο απο 980ti.το οτι τον καλυπτει και συστημα με χειροτερο hardware το ξερουμε.αλλα αφου θελει να ξοδεψει τετοιο ποσο και να παρει τα καλυτερα ας το ξοδεψει. εγω παντως δεν θα παιρνα καμια καρτα γραφικων θα καθομουν λιγο καιρο με την ενσωματωμενη του 6700 και θα περιμενα τις pascal να ριξω τα 800 ευρω εκει. Ναι να δωσεις 800ευρω εσυ για αναλυση 2560x1080, ωραιος Ο ανθρωπος(ειτε τελικα αγορασει ειτε οχι)οπως εγραψα πιο πισω,δεν ξερει τι παιζει πανω κατω οσον αφορα το hardware γιαυτο και ανοιξε και θεμα(ευτυχως για αυτον και την τσεπη του).Δεν μπορω να καταλαβω απο την στιγμη που καλυπτουν τις αναγκες του φθηνοτερες λυσεις για ποιο λογο να του προτεινουμε εμεις αχρηστα πραγματα που θα τα χρυσοπληρωσει τωρα????Δεν νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα σε τετοια αναλυση οθονης να μου επερναν 980ti...... Εγω προσωπικα ουτε 170ευρω θα εδινα για windows. Θα αγοραζα τα Windows 8 και θα τα αναβαθμιζα και θα μου ερχοταν λιγοτερο. https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=most-popular&keyphrase=windows+8+software Κατι πχ που δεν ειδα να αναφερθηκε καπου. Αλλα φανταζομαι παμε με την λογικη''ελα μωρε σιγα,σαμπως εγω θα πληρωσω.Ασε το κοροιδο να δωσει ενα καρο τσαμπα χρηματα''.
SOAD1981 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 και γιατι ας πουμε εφοσον εχει τα λεφτα να μην αγορασει την 980τι , προκειμενου αργοτερα να μην παρει....και μια 4Κ οθονη ρε αδερφε??
sakks80 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ναι να δωσεις 800ευρω εσυ για αναλυση 2560x1080, ωραιος Ο ανθρωπος(ειτε τελικα αγορασει ειτε οχι)οπως εγραψα πιο πισω,δεν ξερει τι παιζει πανω κατω οσον αφορα το hardware γιαυτο και ανοιξε και θεμα(ευτυχως για αυτον και την τσεπη του).Δεν μπορω να καταλαβω απο την στιγμη που καλυπτουν τις αναγκες του φθηνοτερες λυσεις για ποιο λογο να του προτεινουμε εμεις αχρηστα πραγματα που θα τα χρυσοπληρωσει τωρα????Δεν νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα σε τετοια αναλυση οθονης να μου επερναν 980ti...... Εγω προσωπικα ουτε 170ευρω θα εδινα για windows. Θα αγοραζα τα Windows 8 και θα τα αναβαθμιζα και θα μου ερχοταν λιγοτερο. https://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=most-popular&keyphrase=windows+8+software Κατι πχ που δεν ειδα να αναφερθηκε καπου. Αλλα φανταζομαι παμε με την λογικη''ελα μωρε σιγα,σαμπως εγω θα πληρωσω.Ασε το κοροιδο να δωσει ενα καρο τσαμπα χρηματα''. προφανως θελει να παρει high end τωρα και να μην ξαναριξει λεφτα στο pc για 4-5 χρονια.υπαρχει και αυτη η κατηγορια που τα σκανε μια φορα χοντρα και μετα δεν ριχνουν ουτε ευρω για μια 5ετια.για windows ειναι πεταμενα λεφτα αφου τα βρισκεις δωρεαν.βαζεις σπασμενα 7αρια τα κανεις activate σου ρχεται free η αναβαθμιση για 10αρια και τελος. αφου θελει να το ριξει το χρημα η παιρνει τωρα 980ti η περιμενει pascal
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 και γιατι ας πουμε εφοσον εχει τα λεφτα να μην αγορασει την 980τι , προκειμενου αργοτερα να μην παρει....και μια 4Κ οθονη ρε αδερφε?? Τον λογο να πληρωσει απο τωρα την 980ti και η καρτα να καθεται δεν καταλαβαινω και να μην αγορασει τωρα μια καρτα με τα μισα χρηματα,ιδανικη και για την αναλυση του την R9 390 και σε 2-2.5χρονια την δινει και με τα υπολοιπα χρηματα απο τωρα αγοραζει παλι τουμπανη καρτα. Σε βαθος χρονου πιο πολυ κερδισμενος βγαινει και χρηματικα και σε επιδοσεις. Η να το πω πιο απλα.Το Sweet spot για την αναλυση του ειναι η R9 390.Οτι παραπανω χρηματα δινει παιρνει λιγοτερα για τα χρηματα που δινει. Προφανως και οτι θελει αυτος θα κανει αλλα καλο ειναι να αναφερεται ποιο ειναι το ορθο. προφανως θελει να παρει high end τωρα και να μην ξαναριξει λεφτα στο pc για 4-5 χρονια.υπαρχει και αυτη η κατηγορια που τα σκανε μια φορα χοντρα και μετα δεν ριχνουν ουτε ευρω για μια 5ετια.για windows ειναι πεταμενα λεφτα αφου τα βρισκεις δωρεαν.βαζεις σπασμενα 7αρια τα κανεις activate σου ρχεται free η αναβαθμιση για 10αρια και τελος. αφου θελει να το ριξει το χρημα η παιρνει τωρα 980ti η περιμενει pascal Αυτο ειναι το θεμα οτι η 980ti δεν θα του βγαλει 5ετια.Βασικα στα 2.5-3χρονια παλι σε αναζητηση καρτας θα ειναι. Τα βλεπουμε και με την 780ti(αναλογη περιπτωση) και οσους την πηραν ποσο την κρατησαν/θα την κρατησουν.
Physiciant Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τελικά ίσως μια 390Χ είναι καλύτερη επιλογή. 1
hliastsek Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παιδια γιατι γράφτηκε παραπανω, το συγκεκριμενο monitor δεν εχει freesync, τουλαχιστον δεν αναφερει τιποτα εδω http://www.lg.com/uk/monitors/lg-29UC97C. Σιγουρα με τα χρηματα που διαθετει για πυργο και οθονη (αν δεν την ειχε ηδη), θα μπορουσε ανετα να παει σε 1440 freesync και μια fury. Κατα τ' αλλα συμφωνω οτι το ποσο ειναι μεγαλο και καλο θα ηταν να μπει απο την αρχη μια καλη βαση (χωρις η 390 να ειναι κακη, τουμπανη ειναι και vfm για την περιπτωση του TS) αλλα απο την αλλη δεν σημαίνει οτι πρεπει να χαλασει ολο το budget του απο τωρα σε κατι που δεν θα δει άμεσα διαφορες. Με λιγα λογια συμφωνω πανω κατω με ολους.
JcD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η 980ti είναι ιδανική για 1440p και παίζει και καμπόσα νέα παιχνίδια σε 4k με 60-70fps, εγώ μόνιτορ 4κ στα 60hz δεν θα έπερνα ασχέτως του τη δίνει η κάρτα, από'κει και πέρα αν θέλει ο άνθρωπος να δουλέυει 1080p με full anti aliasing ή dsr εγώ μαζί του!
rowain Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 TS, δες τη σύνθεση του Physiciant στην πρώτη σελίδα. Έχει μια χαρά αναλογίες απόδοσης-ποιότητας υλικού-χρημάτων με βάση τη χρήση που θες να κάνεις και σε καλύπτει πλήρως. Δεν χρειάζεσαι κάτι καλύτερο αυτή την χρονική περίοδο. Επίσης συμφωνώ με τον fulgore για το επιχείρημα περί της επιλογής μιας R9 390/Χ και την μεταπώλησή της αργότερα. Βεβαίως-βεβαίως όμως, μπορείς να πας στην GTX 980ti που φυσικά είναι among the top αυτήν την στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα