dolph Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω το Blackwidow Ultimate, που είναι εξαιρετικό πληκτρολόγιο, αλλά ψάχνομαι και για ένα αθόρυβο προκειμένου να το χρησιμοποιώ σε μεγάλα κείμενα και ιδίως την νύχτα, για να μην ξυπνάει όλο το σπίτι από το Blackwidow. Αυτό που ψάχνω, θα το περιέγραφα ως πληκτρολόγιο συγγραφέα. Έχουμε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ,
BlueBlood7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δεν γράφεις και πολλές λεπτομέρειες όπως μικρό μεγάλο ή να έχει πλήκτρα συντόμευσης. Τα παρακάτω είναι πανομοιότυπα και δεν ακούς κιχ. Γενικά τα dell είναι αθόρυβα. http://www.skroutz.gr/s/4446528/Dell-KB213.html http://www.skroutz.gr/s/4446528/Dell-KB213.html 1
dolph Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Να είναι κανονικό (μεγάλο, με numpad κατά προτίμηση), και ασύρματο. Ειδικά κουμπιά δεν μ' ενδιαφέρουν.
ribo7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, ψάχνω μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο. Βρήκα αυτό Site: Anker_Bluetooth_Ultra_Slim και Site: Logitech_K380 Επειδή θέλω όμως να το συνδέω και στο raspberry, θα έχoυν λέτε usb adapter? Δε βλέπω να λέει ότι έχουν πάντως. Άρα θα πρέπει να αγοράσω έξτρα?
Runner25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, ψάχνω μικρό ασύρματο πληκτρολόγιο. Βρήκα αυτό Site: Anker_Bluetooth_Ultra_Slim και Site: Logitech_K380 Επειδή θέλω όμως να το συνδέω και στο raspberry, θα έχoυν λέτε usb adapter? Δε βλέπω να λέει ότι έχουν πάντως. Άρα θα πρέπει να αγοράσω έξτρα? το λοτσιτεκ το πηρα για το μακ μινι μου καλο ειναι αλλα εχει λιγο μικρα πληκτρα οποτε γινονται λαθη κατα την πληκτρολογηση
Runner25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Έχει usb adaptor για το bluetooth? αν ρωτας εμενα το λοτσιτεκ οχι δεν εχει ουτε καν θυρα εχει,μονο μπλουτουθ
ribo7 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Εννοώ usb dongle για να το κουμπώσω π.χ. στο raspberry και να συνδεθεί με bluetooth το πληκτρολόγιο. Παρήγγειλα τελικά το Site: Anker®Ultra_Compact_Slim μαζί με Site: Plugable_USB_Bluetooth_4.0_Low_Energy_Micro_Adapter (Δε τον έψαξα για αθόρυβα πληκτρολόγια, απλά ήθελα κάτι μικρό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα